Uitstekende service en goed persoonlijk contact

Al jaren mijn garage staan direct klaar om je van dienst te zijn altijd overleg bij tegenvallende werkzaamheden aan de auto

Eerlijkheid duurt het langst

Voor de zoveelste keer super eerlijk en weer vakwerk afgeleverd . Ik raad iedereen om naar dit auto bedrijf te gaan . Ga zo door

goede service

Al jaren komen we bij Otten voor de APK en grote/kleine beurt. Ze zijn zeer betrouwbaar, kundig en vriendelijk, met een uitstekende service.

• Ik heb de werkplaats bezocht

goede afspraak telf contact over de reparatie

zeer goed, en een vertrouwd bedrijf

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service, kundig en zeer meedenkend personeel

Ze zijn eerlijk in hun uitleg wat er met de auto aan de had is en geven daarbij passend advies. Er prettig in omgang en duidelijke communicatie.

Prima.

Reparatie van voorbumper is snel en vakkundig verholpen.

Super goed

Wordt altijd goed geholpen,wordt ik vrolijk van.

• Ik heb een auto gekocht

zeker aan te raden! zeer snel en klantvriendelijk

altijd klantvriendelijk geholpen en goed advies.

Super Autobedrijf.

Zeer klantvriendelijk autobedrijf. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Duidelijke en heldere infotrmatie.

Weer goed geholpen.

Auto was er weer aan toe, en autobus weer goed onderhouden.

Professionele en snelle service

Alles wordt in overleg gedaan en alles wordt besproken m.b.t. onderhoud etc. Auto was snel klaar om de weg weer op te gaan.

Goede service en snel

• Ik heb de werkplaats bezocht

Klant vriendelijk en snel af werken

Goed en meteen geholpen

Top autobedrijf!

Zeer net bedrijf. Komen de afspraken keurig na. Automonteurs zijn kundig. Kortom geen enkele reden tot klagen.

• Ik heb een auto gekocht

Zeer klantvriendelijk en supersnelle service.

Zeer klantvriendelijk en supersnelle service na een lekke band.

Klantgerichte en snelle sevice

Afspraak gemaakt voor de jaarlijkse grote beurt van mijn Golf Sportsvan. Bij het brengen van de auto terloops gevraagd naar de mogelijkheid om een beschadigde steun in de kofferruimte te vervangen. Is meteen werk van gemaakt en het onderdeel is dezelfde dag nog vervangen. Blij mee.

Denken mee, prima werk.

Ik had een vraag over een manier om diefstal van de katalysator moeilijker te maken. Ze konden daarvoor niets vinden bij de merkdealer en op het internet. Toen zijn ze zelf aan de slag gegaan. Het resultaat: een oerdegelijke oplossing waar potentiële dieven een harde kluif aan zullen hebben. Een geweldige club!

• Ik heb de werkplaats bezocht

snelle apk met goed overleg!

snel een afspraak kunnen maken voor apk. mooie leenauto mee gehad en goed telefonisch overleg over de kosten en vervanging van onderdelen. kortom zoals je het wil zien!

Uitstekende service

• Ik heb een auto gekocht

Goede en snelle service na een melding van een storing in de auto

Ben snel geholpen en een stond direct een leenauto voor mij klaar. Reparatie is goed verricht.

geweldig bedrijf!

ze helpen je goed en zijn correct duidelijk fijn om zo geholpen te worden!

Betrouwbaar

Afgelopen week heb ik een auto gekocht bij Autobedrijf Otten. Een eerlijk en nuchter bedrijf met een realistische prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb Autobedrijf Otten als betrouwbaar en prettig ervaren en beveel hen zeker aan.

Snelle service

Maandag aan het eind van de middag gebeld en de volgende ochtend kon ik om 8 uur al langs komen!

Eerlijk en goede kwaliteit

Auto moest voor APK. Helaas waren er nog een aantal dingen die moesten gebeuren, waar ik zelf niet aan toe ben gekomen. In overleg de laatste dingen laten doen. Nieuwe APK gekregen en geen geluid meer bij het remmen. Job well done!

relaxed bedrijf

vriendelijkheid ten top

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.