Prima service...prima communicatie...alles netjes afgehandeld

• Ik heb de werkplaats bezocht

fijne garage, betrouwbaar, en vaktechnisch alles prima voor elkaar.

alles wat moet gebeuren gebeurt ook, en de grote, lees dure, reparaties worden telefonisch overlegt.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Vriendelijke mensen staan altijd voor je klaar

Ze werken prima en zijn weten waar ze mee bezig zijn. Al bel je 10 keer op een dag,z ze blijven vriendelijk.

Nog niet volledig overtuigd

Heb het idee dat de auto nog niet compleet is , nog niet vertrouwd voelt na de keuring.

Weer goed geholpen.

Gebeld voor een afspraak en 2 dgn later kon ik al terecht, via sms bericht dat de auto weer gereed was.

Goede en snelle service

Een onderhoudsbeurt en een APK, wij kunnen weer even vooruit

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ik was hier nu voor de tweede keer . Net als de eerste keer zeer goede ervaring .

• Ik heb de werkplaats bezocht

Altijd goed ontvangen en geholpen

Bij autobedrijf Otten wordt professioneel geholpen door vakkundig personeel.

Eerlijk en betrouwbaar

Auto ingeruild voor een kleinere auto, goede prijs ontvangen voor de eigen auto. Prettig 1e gesprek met eigenaar gehad en 2e gesprek met verkoper die volledig op de hoogte was. Alebei heel open over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Daardoor van beide kanten een goed gevoel aan de ruil overgehouden. Erg prettig dat ik mijn nieuwe auto nu in mijn eigen woonplaats heb gekocht en daar ook kan laten onderhouden.

• Ik heb een auto gekocht

Ben al vele jaren vaste klant, bevalt me prima

• Ik heb de werkplaats bezocht

Otten geeft uitstekende service en reparaties

Mijn ervaring met Otten is zeer positief. Ze staan altijd voor je klaar en bieden goede service en advies. Ook hebben ze goed vervangend vervoer en een heel prettig service plan.

Dik tevreden.

De auto heeft z'n onderhoudsbeurt, de APK en bandenwissel gehad. Zoals altijd weer vriendelijk te woord gestaan en goed geïnformeerd. Blij met mijn garage.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Snel opgelost en goed overleg

Goed geholpen

zoals altijd goed geholpen!

Top service!

Je weet wat er gebeurt en als er bijzonderheden zijn word je op de hoogte gebracht (ook achteraf ;) ). Top service dus!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Wordt ook direct op de hoogte gebracht van eventuele meerkosten

Supper

Altijd een vriendelijke behandeling

Top Bedrijf

Had een schroefje in een achterband, meteen gebeld of de band gerepareerd kon worden. Geen probleem, kom maar langs. Binnen een kwartier stond mijn auto weer buiten de werkplaats. Band was gerepareerd d.m.v. een "plugje". Prima service.

Super service!

Gebeld na rammeld geluid tijdens het rijden. Kon dezelfde nog komen. Katalysator was kapot. Ook nog dezelfde dag gemaakt. Super service!!

Klant vriendelijk

Duidelijke afspraken

prima vlot

Goed geholpen

Xxx

Goede nazorg!!!

Remmen bleven piepen na-dat de remblokken/schijven vervangen waren. Prima opgelost....TOP

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ze hebben ons goed geholpen

• Ik heb een auto gekocht

Prima ontvangst en snelle afhandeling

Zie boven

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.