Mijn vertrouwen blijft onvoorwaardelijk groot

Mist in overleg kan alles worden geregeld en is er een probleem, kan ik na afspraak altijd snel terecht. Vroeger was er een programma "problemen verdwijnen als kopstukken verschijnen" en dat geldt voor deze garage ook!

• Ik heb de werkplaats bezocht

tevreden over aankoopkeuring auto.

Zelf al jarenlang klant bij autobedrijf Otten. Dochter(derde generatie klant bij autobedrijf Otten) zocht een leuke auto. Die uiteindelijk bij een particulier gevonden. Deze bij Otten laten keuren en netjes een rapport meegekregen met daarop vermeld de bijzonderheden en kosten reparatie/vervanging van die bijzonderheden. Na aanschaf geen verrassingen v.w.b. de reparaties en deze in de garage uit laten voeren. Netjes, correct, geduldig en betrouwbaar.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Snelle service en goede kwaliteit

Wij konden erg snel terecht voor een zomercheck en dat nog gratis ook!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Snelle service en super communicatie

Contacten gingen erg snel via Whatsapp. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen en de service was uitstekend. Je wordt hier behandeld als klant die gewaardeerd word.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Deskundig, klantvriendelijk en goede snelle service

Al jaren lang ben ik klant van auto bedrijf Otten. Een goede service en altijd goed bereikbaar.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Heldere afspraken en duidelijke toelichting

Ondanks dat ik niet heel duidelijk de vermeende storing kon omschrijven, hebben de genomen acties door monteurs van Otten mij overtuigd dat we met een gerust hart op vakantie kunnen gaan. Ondanks dat ik een leenfiets had gereserveerd, kon ik alsnog een leenauto meekrijgen. Zo kwam ik toch nog droog op m'n werk. De factuur werd samen met mij doorgenomen en toegelicht en het bedrag was redelijk. Kortom, voldoende reden om onze auto's bij Otten te laten onderhouden.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Grote deskundigheid en zeer klantgericht

Grote deskundigheid, zeer klantgericht en m.i. kosteneffektief

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima service aardige mensen super

Goede service, klantvriendelijk!

Goede service, klantvriendelijk!

Dik voor mekaar!

Goed geholpen, met duidelijke info. Was zelfs mogelijk om 's avonds langs te komen. Dus enorm tevreden over de klantvriendelijkheid.

Goeie service

Goede communicatie, van tevoren worden de geadviseerde werkzaamheden doorgenomen en krijg je direct een opgave van de prijs.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede kwaliteit, netjes en zeer professsioneel.

Wordt zeer vakkundig en vriendelijk geholpen en een hele nette overzichtelijk werkplaats met de modernste apparatuur.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Heel goede ervaring, alleen jammer dat de reparatie €250,- meer kostte dan vooraf ingeschat. Dat het achteraf wat minder tijd kostte, waarop de rekening werd aangepast was wel weer fijn. Al met al prima hoor.

Attent bedrijf

Super vriendelijk

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima bedrijf om goede afspraken te maken

Duidelijkheid en service gericht, ben erg tevreden over de aankoop van de Nissan micra

Goed, Snel en Duidelijk.

Ik belde op zaterdagochtend en kon maandag gelijk terecht, tijdens de werkzaamheden werd ik constant op de hoogte gehouden en als er iets werd gevonden kreeg ik meteen een filmpje. De auto was ook binnen een dag weer klaar dus dat was ook top.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima service, snel en vakkundig

Helder en duidelijke informatie omtrent kosten, tijdsduur en planning. Reparatie is prima, snel en vakkundig uitgevoerd. Vriendelijk personeel geeft goedbedoelde adviezen. Prima service!

Snelle service

Mijn raam mechanische was kapot gegaan, er werd direct een nieuwe besteld en achteraan gebeld of het nog dezelfde dag bezorgd kon worden. Dit is gelukt. Auto was dezelfde dag nog klaar.

Persoonlijke benadering

Jonge gebruikte auto gekocht bij Otten Hoogeveen. Plezierig contact met personeel en prettige contacten. Alle bijkomende handelingen correct, nauwgezet en vlot afgehandeld. Op zaterdag proefrit, auto kopen en op donderdag rijden.

Ik ben prima geholpen

• Ik heb de werkplaats bezocht

goede service en wordt goed op de hoogte gehouden

Zeer tevreden.

Klantvriendelijk en altijd eerst een prijsindicatie. Goede service.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service ,sleutel van de auto weer perfect

Altijd goede service, goed bereikbaar

Heel goed

Ze weten het tenminste duidelijk te verwoorden en ook op de rekening gewoon duidelijk zoals het hoord ik zeg ik ben te vreden hoor ...

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ik had om een zoekopdracht gevraagd voor 2 motorscooters die te berijden zijn met een autorijbewijs en dan mijn auto daarop in te ruilen. Ik vroeg me af of ze deze opdracht wouden aannemen aangezien ze een autobedrijf zijn. Wat scherts mijn verbazing?, ze gingen akkoord . Wij blij. Het was weer eens wat anders zeiden ze. En alles werd goed geregeld zodat we nu op een mooie en goede motor kunnen rijden. Top da ze meedenken en meegaan in toch een vreemd verzoek.

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.