Altijd goed!

Altijd goede service. Van te voren netjes telefonisch contact over de uit te voeren werkzaaheden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

• Ik heb de werkplaats bezocht

prima bedrijf met een prettige manier van communiceren

Een bedrijf met medewerkers waar je serieus wordt genomen.

Fijne communicatie

Fijne communicatie, duidelijke uitleg, nette zaak, vriendelijk personeel. Al jaren onze garage!

Zeer goed 👍🏻

Zeer goed ,vriendelijk personeel , gastvrij ontvangen , echt een aanrader 👌👌

Uitstekende service

Naar aanleiding van een probleem met de airco een afspraak gemaakt. Probleem was snel verholpen en viel gewoon onder garantie van een vorige aircoreparatie. Top service!!!!

Vlotte service. Duidelijkheid.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Was al eerder geweest met soortgelijke klachten bij de auto maar was toen niet goed te localiseren, na nogmaals de zelfde problemen te hebben gehad zelf rondgekeken waarbij bouchiekabel defect was. Nieuwe aangesloten gekregen.

Zeer goed!!!

Alles goed geregeld! Geen enkel puntje van kritiek!

Correcte behandeling

Goede uitleg van de gemaakte kosten en vooraf een prijs indicatie gegeven.

Prima service!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Begripvol, snel en duidelijk!!

Na de auto te hebben neergezet na sluitingstijd en een mail te hebben gestuurd, gelijk de volgende ochtend mail terug met wat er moest gebeuren. Geen onzin dingen. Top geregeld.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Net bedrijf met mooie auto,s

We zijn heel goed ontvangen bij de receptie en werden goed geadviseerd om onze keuze te kunnen maken. Er was alle tijd voor uitleg.

• Ik heb een auto gekocht

Altijd helder advies en uitleg over de auto. Vriendelijk team dat meedenkt vanuit expertise!

Vriendelijk team dat meedenkt vanuit expertise en flexibel is. De moeite waard om te blijven komen, zelfs vanuit nieuwe woonplaats andere kant van het land :)

• Ik heb de werkplaats bezocht

Open, eerlijk, betrouwbaar en afspraak=afspraak

Mijn 1e ervaring met dit bedrijf is heel goed. Nadat mijn wensen duidelijk waren heeft Otten de auto nagekeken en een duidelijk overzicht gemaakt van de noodzakelijke reaparaties en wat optioneel te repareren viel. Dit alles wordt voorzien van een duidelijke en eerlijke prijsopgave. In goed overleg wordt een actielijst samengesteld en wordt de auto door vakmannen aangepakt. Mijn auto reed nog niet eerder zo fijn. Dit is mijn nieuwe adres voor auto onderhoud!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Monteurs die weten waar ze het over hebben

De monteurs weten waar ze over praten, bij de reparatie's die ze uit voeren word goed mee gedacht aan de klant

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goede service, werdt goed geïnformeerd.

Vriendelijke medewerkers, laat al jaren mijn reperaties hier doen. Dit jaar heb ik een auto hier gekocht, goede service en garantie. Ben zeer tevreden, pas apk en jaarlijkse onderhoudbeurt laten doen. Werdt goed geïnformeerd over wat er gedaan was en weer nieuwe apk erop.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Super is altijd goed,kom er al vanaf 1990 toppie.

Wordt altijd correct behandeld en redelijke pijzen. Kom er al jaren als het niet goed was, was ik allang overgestapt naar een andere garage.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goed geholpen aan nieuwe auto

Leuke verkoper goed gevoel bij snel geholpen

zeer klant vriendelijk

zeer vakkundig en zeer vriendelijk personeel super tevreden

Heel behulpzaam en klantgericht

Helemaal top, bedankt Arjan!

Zeer goed autobedrijf

Altijd tijd voor een praatje goede en gemotiveerde medewerkers en altijd netjes en leveren vakwerk af dus in woord een zeer goed autobedrijf

• Ik heb een auto gekocht

Zoals gewoonlijk goed en correct.

Als boven.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Keurig op tijd geholpen. Kosten waren tevoren opgegeven. Zoals altijd te veel, maar ja......dan moet je maar geen auto rijden(grap!) Goede afstemming en samenwerking. Bedankt maar weer!

Grote klasse

Begrip. Zoeken naar een oplossing. Direct afhandelen voor een prima prijs.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Autobedrijf waar ze nog de tijd voor de klant nemen en waar vakkennis en service dik in orde zijn.

Was op zoek naar een jonge en betrouwbare occasion, dit bedrijf had precies de auto die ik zocht, met een transparante onderhoudshistorie en in onberispelijke staat. Ook de manier waarop dit bedrijf de afleveringsbeurt voor deze auto verzorgde gaf blijk van vakmanschap en service gericht werken.

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.