Kwam voor het eerst bij dit autobedrijf, voor een kapotte koplamp, snel en netjes geholpen!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Ik ben al zo'n twintig jaar klant bij Otten. Mijn ervaringen zijn dus top, zeer klantvriendelijk en uitstekende expertise. Als mijn ervaringen niet zo positief zouden zijn, dan was ik echt niet zo lang klant bij Otten.

Heel goed

Hele goede service.

Dik tevreden :)

Blij met de klantvriendelijkheid; hoe er meegedacht wordt en dingen uitgelegd worden. Fijne mensen, fijne leenauto, service etc.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Betrouwbaar, alles goed geregeld, komt afspraken na.

goede service

Goed geholpen

Klantvriendelijk en super service

Al jaren klant, ook nadat ik ben verhuisd en hierdoor verder moet rijden. Heel klantvriendelijk, luisteren goed naar de klant en hebben een topservice. Deze garage beveel ik dan ook van harte aan.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prima bedrijf hoge kwaliteit en vakmanschap in huis

Al vele jaren klant van verkoop tot onderhoud prima service en een goed kontakt nemen de tijd voor je

Fijn bedrijf

ons kent ons

prettig en betrouwbaar bedrijf

Ik heb een auto gekocht bij Otten en ik vond dat ik erg klantvriendelijke werd benaderd

prima garage

Mijn auto is weer goed gekeurd, helaas wel wat kosten, maar alles in goed overleg gegaan.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Kan altijd hier terecht, als ik problemen met de auto heb

Klantvriendelijk, kan altijd een leenauto meekrijgen en een goede service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Prettige en persoonlijke sfeer en bekwaam personeel

Prettige sfeer en persoonlijke sfeer en bekwaam personeel

• Ik heb de werkplaats bezocht

Betrouwbaar, goed in hun werk en vriendelijk!

Het is altijd weer fijn zaken doen, ze doen hun werk goed en ik ben zeer tevreden over ze.

uitstekend

zeer deskundig.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Deskundig en transparant advies!

De mensen van Otten kennen hun klanten. Handelen pro-actief en denken op constructieve wijze mee. Hun advies is daardoor niet alleen deskundig, tevens adaptief en transparant.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Super vriendelijke mensen met een goede service.

Open en meedenkende mensen

• Ik heb de werkplaats bezocht

Wat een schone garage, vriendelijk en professioneel personeel

Uitmuntend

Komt zeer goed afspraken na en bellen als er iets vervangen moet worden wat niet is afgesproken, top garage en beveel deze dan ook aan iedereen met een auto aan.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goed correct tijdig ondanks vertraging bij levering onderdeel

Vriendelijk en goed

Ik wordt goed en vriendelijk geholpen door de firma Otten zij denken met je mee en blijven vriendelijk je te woord staan en leggen geduldig alles uit. Zij leveren niet alleen een goede service maar ook vakwerk. Bijvoorbeeld heb ik bij de firma Otten mijn winterbanden, deze zijn ook bij hun in de opslag, dit kost 40 euro per jaar en er worden geen andere kosten bij bijvoorbeeld voor het opzetten van de banden onder de auto Een goed bedrijf met uitstekende service Reg Bos.

Klantvriendelijk!

Erg goed en snel geholpen! Weten als we hier op vakantie zijn en we iets met de auto hebben dat dit een goed adres is.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Vriendelijk, professioneel en ...gewoon zoals je het graag ervaart!

Ik kwam voor het eerst en het advies was duidelijk, de medewerkers waren vriendelijk, ik wist waar ik aan toe was, opties werden besproken, het was er netjes, de leenauto was perfect, prima.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Heel snel klaar gemaakt aardig mensen ik heb gevoel ik kan ze vertrouwen

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.