Betrouwbaar

Vriendelijk personeel, receptie altijd bereikbaar en ze komen de gemaakte afspraken altijd na.

• Ik heb de werkplaats bezocht

prima service op maat voor de klant

Nadat ik mijn andere auto verkocht had, was Arjan erg proactief om contact met me op te nemen en aan te bieden of hij iets voor me kon betekenen. Uiteindelijk heeft hij een zoekopdracht voor me uitgezet. Prettig hieraan was de communicatie: we hebben meerdere keren even overlegd, de vrijblijvendheid: het ging er uiteindelijk om wat ik graag wilde en zou kiezen en de transparantie: ik ben meegenomen in het gehele proces en ben hierdoor verzekerd van een auto met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Het resultaat: een hele mooie auto, die ook nog een keer compleet van binnen en buiten gecheckt is in de werkplaats zodat ik niet voor verassingen kom te staan!

• Ik heb een auto gekocht

Goede service en uitleg werkzaamheden

Aandacht voor de klant, correcte en goede service, alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam

Top service!

Goede en snelle service, Zeer correct geadviseerd en geholpen.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Was hier voor de eerste keer , aanbevolen door een buurman met jaren ervaring met Otten . Ik blijf hier zeker komen , mijn eerste ervaring was prima !

• Ik heb de werkplaats bezocht

Goed en snel geholpen door vakbekwame mensen

Ik ben uitstekend geholpen.

Goed.

Altijd vriendelijk en goede sevice. Ook als je zonder afspraak langskomt helpen ze je als het kan direct.

Altijd dik in orde

Prima geholpen, alles in overleg altijd

• Ik heb de werkplaats bezocht

Service tot in de puntjes!

Mijn auto in onderhoud en reparatie bij monteurs die weten waar ze het over hebben, binnen een autobedrijf dat service en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel heeft staan en dat alles in overleg doet. Waar je je als vrouw nog wel eens flink ongemakkelijk kunt voelen bij een garage zal dat hier nooit het geval zijn!

Super service!

Geweldige goede service en je wordt er erg vriendelijk geholpen

Goed advies en service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Snel, goed en netjes geholpen

Terugkoppeling was prima. Ontvangst aan de balie netjes.

oplossingsgericht meedenken!

Raar geluid in de auto. Probleem(lagers) snel gevonden en direct verholpen.

Bijzonder klantvriendelijk en doelgericht

Garage Otten is dienstbaar aan de klanten en is niet uit op winstbejag. Het beste voor de klant staat voorop.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Mijn ‘bolide’ mag weer een jaartje mee

APK met onderhoudsbeurt

gewoon weg superbedrijf

ik hoefde maar te bellen hoe groot of klein het ook maar was het werd direct opgelost

service gericht autobedrijf.

Prettig klantvriendelijk. En ze komen hun afspraken keurig na.

prima service

• Ik heb de werkplaats bezocht

Keurig bedrijf met goede service!

Je wordt er netjes geholpen, vooraf geïnformeerd bij eventuele kosten. geen verassingen achteraf.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Zelfs voor een erg kleine bestelling werd ik uitstekend en zonder moeite geholpen!

Ik had voor een verjaardagscadeau een embleem van een auto nodig. Hier kwam ik zelf bij het online zoeken niet helemaal uit, en ik bleef met enkele vragen zitten. Ik werd keurig te woord gestaan en ook al was het een opdracht van slechts een paar tientjes, de bestelling was keurig binnen drie dagen bij mij thuis. Gewoon top!

• Ik heb de werkplaats bezocht

Moest vanmorgen kapot lampje vervangen. Werd onmiddellijk geholpen door vriendelijk personeel.

Prima klantervaring !

De medewerkers van Autobedrijf Otten doen moeite om de reparatie zo goed mogelijk uit te voeren. Dat geeft vertrouwen.

• Ik heb de werkplaats bezocht

Wij ervaren een goede en snelle service

We hebben de auto bij jullie gekocht. Was een goede keuze. Ook onderhoud is goed geregeld, we hebben er geen omkijken naar en krijgen vroegtijdig bericht over een onderhoudsbeurt. Enige minpuntje vonden wij dat we > 50 euro moesten betalen voor een hapering in onze nieuwe navigator, waar niets mee aan de hand was. Verder dik tevreden. Jammer dat Eppo weg is!

• Ik heb een auto gekocht

Op zich prima, maar kosten worden onaangekondigd wel steeds hoger.

Op zich is de service prima, afgaand op de continuiteit van de auto. Bandenspanningscontrole systeem blijft een probleem, niet de eerste keer dat na 10 km het lampje weer begint te branden. Daar wordt ik nu na een paar jaar wel moedeloos van. Daarnaast merk ik dat rekening substantieel ieder jaar net iets hoger worden en dat geldt ook voor de winter/zomerbanden vervanging/opslag. Over de laatste zou ik verwachten geïnformeerd te worden zodat ik een keuze heb. Die heb ik nu niet. De facturen vind ik ook niet altijd even inzichtelijk.

altijd goed service

vriendelijk behulpzaam correct personeel

Buitenvaart 2201

7905SZ Hoogeveen

Over Autobedrijf Otten

Welk merk je ook rijdt – of zou willen rijden, jong of oud, Japans, Frans of Duits; het maakt ons niet uit. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, zoals het hoort – volgens fabrieksvoorschrift. Onze klanten ervaren bovendien dat we een open en transparante werkwijze hebben bij de aanschaf, verkoop en/of het onderhoud van je auto.