Goede service en aardige mensen die je goed helpen

De medewerkers waren zeer behulpzaam en waren erg betrokken bij de verkoop.

Geweldige service, leuk jong bedrijf!

Sinds bijna twee weken mogen wij genieten van onze Renault Clio RS. Bij aankomst koffie en een koekje en vrijwel meteen een goede indruk. Auto stond netjes klaar voor de bezichtiging. Auto startte alleen niet omdat de accu leeg was. Kan gebeuren Jorrit 😜. Proefrit gemaakt en verliefd geworden op deze wagen. Het contact tijdens de afhandeling verliep soepel en relaxed. Zeker een aanrader, leuk, jong en transparant bedrijf met een gunfactor. Dank voor de goede zorgen mannen! Groetjes Lisa en Joost

Zeer vriendelijk, en netjes geholpen

We werden zeer vriendelijk behandeld, en netjes geholpen. Ze regelen alles goed, en ben blij met mijn auto die ik bij ze heb gehaald. Alles ziet er prima en netjes uit! Echt een aanrader

Fijn bedrijf met uitstekende communicatie!

David is een fijne kerel waar je goed zaken mee kan doen. Ze hebben daar een een mooie selectie auto’s en heb daar een mooie uit gekozen voor een scherpe prijs.

Klantgericht en nette service

De mannen van Hoex en Baas hebben op basis van een zoekopdracht de perfecte auto gevonden. Niet alleen voor de koop, maar ook daarna wordt de tijd genomen alles door te nemen. Zelfs kleine bevindingen achteraf worden serieus opgepakt. Met trots een bezitter van een auto van Hoex en Baas Automotive.

Zeer vriendelijk en correct

Een bedrijf wat net actief is en het binnen een jaar het echt goed voor elkaar heeft. Occasions staan er netjes bij, nemen de tijd. Reageren op de mail, staan je vriendelijk te woord. Beide heren hebben veel kennis en ervaring op gedaan binnen de automotive sector als werknemer en springen toch maar samen even in het diepe als zelfstandiger! Super stoer.

Duidelijk, vlot en vriendelijk

Communicatie was steeds zeer duidelijk, alles ging lekker vlot en overall zeer vriendelijke benadering van zowel Jorrit als David

Zeer betrouwbaar en vriendelijk personeel

Onze prachtige Seat Ibiza gekocht en auto ingeruild. Deal was snel gesloten en kregen een leuke auto van chocolade bij aflevering. Personeel erg vriendelijk en attent. Niets is teveel. Zou het bedrijf altijd aanbevelen!

Great experience overall, feeling that you are taken care of

I am new to Holland. Just arrived from California to take a job in multinational company, Europe office based in Amsterdam. I wanted to get a good used car, to take me to work and around. Tried some websites, went to see some dealers, no one seem to care much about my needs. Until I met Jorrit Hoex. He really took interest in my needs, and I immediately felt that he wanted my business. From the moment we met, to the day the car was delivered to me, it felt great. Hoex and Baas is young company, but they strongly differ from others in that they focus on customer's needs. I am 100% satisfied with services and care that Jorrit provided to me. I highly recommend Hoex and Baas to all members of expat community, who want honest and caring car dealer. In the end I got the car I wanted, at right price and with fantastic service and confidence. Thank you Jorrit!!

Goed geholpen met mijn mooie nieuwe auto

Goed geholpen met mijn nieuwe Volvo V40 R-Design door David en Jorrit. Hoop er lang plezier van te hebben :)

Prettig en proffesioneel bedrijf.

Door Jorrit aangenaam geholpen. Neemt alle tijd, geen gehaast, geen verplichtingen. Vertaat zijn vak.

Hele fijne ervaring met Hoex & Baas Automotive

We hebben een fijne ervaring gehad bij H&B Automotive. Super tevreden met de aangekochte auto!

Werd netjes geholpen mooie auto's hebben ze

Ik ging voor een andere auto bij een ander bedrijf ben daar later nog geweest maar de auto was lang niet zo netjes en die verkoper was drukker met zijn telefoon Bij Hoex en baas word je netjes geholpen en hebben alle tijd voor je toppie

hele goede service

je wordt heel goed geholpen met alles en ze zijn erg vriendelijk

Geweldig mensen

Auto verkeerd in prima staat, zeer vriendelijk en behulpzaam verkopers. Ik raad ze zeker aan en ben van plan om mijn volgende auto bij Hoex & Baas te kopen.

Heel fijn en correct geholpen heel sympathiek, Aftersales ook super.

Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Hoex en Baas automotive. Bij het eerste telefonisch contact ben ik heel vriendelijk en informerend geholpen door David Baas, direct afspraak gemaakt voor de volgende dag. Bij aankomst werd ik verwelkomd door David Baas, na de auto te hebben bekeken werd er direct een proefrit aangeboden. Daarna onder het genot van een lekker kopje koffie, hebben we de papieren in orde gemaakt, en bij vertrek nog een leuk en lekker presentje gekregen in de vorm van een chocolade auto. Al met al beveel ik dit autobedrijf zeer aan, graag een volgende keer.

Hartelijk, eerlijk, vertrouwd

David en Jorrit super leuke verkopers. Klik was er gelijk met de kennismaking. Goede communicatie vandaar dit alles positief een auto bij jullie gekocht

Supergoeie en vriendelijke service!!

Behulpzaam, netjes en goede service! Zeker een aanrader!

Dacht super goed maar toch al vrij snel een mankement aan de auto

De verkoop, de vriendelijkheid was super. Hebben een super mooie auto gekocht maar al snel na verkoop toch een mankement aan de auto. Staat nu bij de garage en hopelijk wordt dit opgelost door autogarant wat wij erbij hebben ontvangen en zo niet dan hopelijk met Hoex en Baas iets regelen. Dit wordt opgepakt door de garage. Dus even afwachten hoe dit uit gaat pakken. Wel een domper op de feestvreugde. Vervolg op mijn verhaal. Alles perfect opgelost met dank aan hoex en baas do voordat zij zo vriendelijk zijn geweest om de helft van de kosten op hun te nemen Bedankt voor de goede service.

Middelblok 102

2831BP Gouderak

Over Hoex & Baas Automotive

Wij zijn super trots dat we dit mooie autobedrijf zijn gestart na meer dan 15 jaar ervaring te hebben opgedaan binnen de Automotive. Bent u op zoek naar een andere auto? Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomauto.