Snelle en perfecte service.

Zelfs in Corona tijd is snel en netjes kleding hersteld. Tasje aan de deur een appje en een tikkie het is in No time geregeld. Perfect!

Supernetjes opgelost, vakwerk !!!

Jeansbroek laten herstellen omdat er een flinke scheur in zat. Echt netjes gedaan en de broek kan nu nog jaren mee. Super blij mee.

Vriendelijke dame en snelle service

In deze moeilijke tijd is mevrouw mijn kledingstuk komen ophalen en 2 dagen nadien terug brengen. Super service!

Ongelofelijk klantvriendelijk en zeer vakkundig

Mijn ervaring is uitermate positief, ik laat veel aangepaste dingen maken en dat wordt zeer vakkundig uitgevoerd. Voor mij is er geen ander naaiatelier die mijn spullen mag maken. Inmiddels breng ik regelmatig spullen van vrienden en kennissen uit Amsterdam bij haar om te laten vermaken of wat er dan ook nodig mag zijn. Je bent een toppertje! Groet, Joey

Fantastisch

Super goede service . Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Zeer zeker een aanrader

Prima service en kwaliteitsreparatie.

Nieuwe rits laten plaatsen in de winterjas, prima service, eerst even contact gehad en Hilly kwam de jas thuis ophalen en hij is ook weer terug thuis gebracht. Moest er dus niet eens de deur voor uit. Ze zou er een week voor nodig hebben maar 3 dagen later had ik de jas al terug (waarvan 2 weekenddagen).

Hele fijne zaak,super ontvangen en snel en super goed naaiwerk Ik zal zeker iedereen aanbevelen om je naaiwerk bij PAST HET AAN te laten maken of verstellen etc. Hilly krijgt van mij zeker een 10

Uitstekend!

Gordijnen laten maken en vermaken. Vakkundig en heel netjes gedaan en hangen nu prachtig. Helemaal blij! Maar ook hoe het hele proces verliep. Vanwege de afstand werd ging de verzending per post. Daarover, evenals over de prijs, de voortgang en de verwachting wanneer ze klaar zouden zijn werd helder gecommuniceerd! Kortom; een vakvrouw, met liefde voor haar werk, haar werk keurig aflevert en die haar klanten serieus neemt! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Perfect verzorgd naaiwerk, prima service!!

Heb al verschillende keren gebruik gemaakt van Hilly haar diensten, als naaister, en ben zeer tevreden over haar vakkennis, en kunde! Geen probleem zo groot, of ze heeft er een passende oplossing voor! Een zeer tevreden klant!!

Super vriendelijk en professioneel

Een zeventig jaar oud leren jasje, met een losse naad en kapotte ritsen, is heel netjes gerepareerd. Boven verwachting. Een echte aanrader. 👍👍

Erg goed en professioneel!

Prachtige gordijnen voor in huis en passende kussens voor op mijn tuinbanken.

Goed en Netjes, volgens afspraak

Vriendelijke, Alles goed en Netjes gemaakt volgens afspraak.

Keurig gedaan

Is altijd netjes gemaakt 👍

Herstelt, denkt mee en lost creatief op!

Bij Hilly krijgt je kledij weer een tweede leven! Goede reparatie, denkt mee wanneer je een kledingstuk op eigen manier wil aanpassen. En dat voor een schappelijke prijs! En nog een belangrijk punt, je moet nooit lang wachten!! Ik ben ondertussen een vaste klant geworden.

Alles keurig gedaan volgens afspraak

Zeer tevreden over geleverd werk, goeie service.

Top service

Mijn ervaring is dat ik snel en goed geholpen ben door een deskundige vrouw die ook nog eens behulpzaam is als je iets vergeet...... komt dan op huisbezoek!

Top coupeuse👍🏻

Al jaren is Hillie onze coupeuse en daar zijn wij erg blij mee! En onze klanten ook natuurlijk ;-) We krijgen de spullen altijd snel en super netjes terug. 👌🏼 Voor ons een 10!

Goede service geeft het naaiatelier past het aan. Zeer goede vakkundigheid en het meedenken van Hilly is super fijn. Snelle service en in het contact met Hilly zie en voel ik de liefde van haar voor haar vak terugkomen. Zeker een aanrader om kleren te laten maken / vermaken.

Een geweldige coupeuse

Het is een vakvrouw zeer klantvriendelijk en ze Levert haar werk schitterend af. Is heel correct in afspraken. Ziet er zelf altijd heel verzorgd uit.

Super!

Ik kreeg een vriendelijke en snelle reactie en kon snel terecht. Op een paar dagen kon ik mijn spullen weeral ophalen. Betalen kon via een tikkie, erg handig! Ik ben hier erg goed geholpen en zal zeker terug komen!

Zeer klantvriendelijk en super netjes gemaakt

Zelfs vlak voor de feestdagen kon ik nog terecht. Er was een naad los van de mouw van mn winterjas. Die is gevoerd dus niet zo makkelijk. Echt super netjes gemaakt en zelfs thuis bezorgd..wat een service!!!

Snel en goede service

Goed snel en heel netjes

Vlug en netjes

Gewoon goed

Zo vriendelijk en klantvriendelijk.

Een heel net keurig naai atelier. Je voelt je er gelijk bij binnenkomst ontzettend welkom.

Meedenken en vakwerk

Het is erg prettig om bij Hilly te komen, ze denkt mee en probeert zoveel mogelijk in al je wensen tegemoet te komen

Schepenenstraat 18

4541EJ Sluiskil