Erg prettig en geen verkooppraatjes

Fijne ervaring, snel en adequaat, erg prettig als je toch wel omhoog zit met alle info op de laptop.

DEN HAAG 22 NOVEMBER 2024 Prima service , eerste jaarlijkse onderhoudsbeurd voor een zeer prettige prijs . Roy v Bronckhorst

Zeer vakkundig & ontspannen geholpen.

Met Sebastiaan in alle rust een computer samengesteld zonder dat hij ook maar een moment opdringerig oid is geweest. Daarnaast heb ik zelf ook uitgebreid de tijd genomen (een week of 2) om te bepalen waar ik nu precies naar op zoek was en om tot daadwerkelijke koop over te gaan. Sebastiaan heeft al mijn (technische) vragen beantwoord en zaken die ik niet snapte in alle rust uitgelegd, zodat ik tot een weloverwogen besluit mbt de aankoop kon nemen. Lang verhaal kort, ik ben geslaagd & tevreden en NTerra heeft er een nieuwe zeer tevreden klant bij.

Snelle en vriendelijke service

Deskundig, snel en vriendelijk

Goede service!

Mijn laptop was uitgevallen. Ik had hem 2 jaar eerder ook bij nTerra gekocht en was wel verbaasd dat hij al zo snel kapot was. 2 dagen later kreeg ik bericht dat het een kleinigheid was en dat er ook meteen een onderhoudsbeurt gedaan werd. Ik had dat zelf verzuimd waardoor de laptop veel stof had verzameld. Snelle service en fijn meegedacht!

Super Snel en Deskundig.... Top Service

Goede communicatie, luisteren en kort en bondig het probleem bespreken . Altijd weer snel je apparaat terug en last but not least vriendelijk in het contact

Snel, behulpzaam, precies wat ik zocht

Mijn computer was ernstig aan reparatie of vervanging toe. Mijn opties werden me duidelijk uitgelegd en binnen een paar dagen had ik een nieuwe computer passend bij mijn gebruik, met alle files etc feilloos gecopieerd. De prijs was meer dan redelijk. Kortom, een vaste klant erbij.

Professioneel en betaalbaar

Zie hiervoor

Goede service en tevreden met refurbished Dell laptop

Heel goed dat jullie refurbished apparatuur aanbieden. Lang leve hergebruik en recycling!

Great service as always

nTerra is quick and reliable and our trusted partner for all IT topics incl. wifi maintenance, remote PC service, NAS storage drives, hardware and software upgrades. Fair prices and reliable service. Highly recommended.

Superklantvriendelijk

Het afspreken voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn laptop was prettig en afgestemd op mijn verdere bezigheden. Na de beurt bleek er iets mis te zijn met de geluidsweergave. Hierop ben ik eerst aanvankelijk op afstand geholpen en toen dat niet lukte terug naar de winkel. Hier heeft Sebastiaan uren er aan gesleuteld om de fout te vinden en de geluidsweergave te herstellen. Volledig kostenloos. Werkelijk een superservice!

Vlotte afhandeling van de problemen

Altijd prettige geholpen met duidelijke uitleg!

Goede en deskundige service

Onderhoud van mijn laptop perfect en snel uitgevoerd, alles volgens afspraak verlopen.

Excellent !!!!!

Een zeer klantvriendelijke winkel, ik zou nergens anders een betere service hebben kunnen verwachten, zeer professioneel en snel hebben ze mijn computers en mobile telefoon weer in orde gemaakt. Mijn hartelijke dank. All the best. Vr,gr. Jan.

goede service

geen commentaar

Een prima zaak met een goede sevice.

Een aansluit monitor probleem binnen vijf minuten telefonisch opgelost, met de juiste gratis kabel.

Service van grote klasse

Snel, vriendelijk en deskundig.

heel goeie en prettige service, als altijd

ben inmiddels al jaren klant bij n Terra. Ik word altijd heel prettig en vriendelijk geholpen. goeie realistische informatie zowel bij nieuwkoop als bij het oplossen van problemen.

Zeer fijn bedrijf

Snelle en duidelijke service wij als bedrijf zitten hier al jaren. Zeer goede service

goede service

Zowel aan de telefoon, als mondeling ter plekke werd er rustig en bekwaam gereageerd op onze vragen en opmerkingen. Dat was heel prettig.

Men heeft geduld en is bereidwillig en zorgt voor oplossing. In een woord kundig personeel.

vriendelijke en goede service

Ik ben weer heel vriendelijk en goed geholpen. op alle vragen kreeg ik een vakkundig antwoord.

Ik ben al wat jaartjes klant bij Nterra. Leuk om al die jaren dezelfde gezichten te zien. Een half woord is genoeg en het probleem wordt opgelost. Fijne krachtige desktops met geruisloze koeling en fijne laptops. Ik hoef niet naar een keten.

Altijd vriendelijke mensen en altijd alles goed geregeld

Echt een bedrijf waar de mensen weten wat zij doen !!

Valeriusstraat 35

2517 HN Den haag