Goed geholpen door betrokken professionals

De aanschaf van mijn laptop is door n Terra goed begeleid. De wensen die ik had stonden centraal. Als ik een vraag heb of als er iets is, kan ik chatten/bellen of langskomen en dat vind ik een aangenaam idee.

Snel en efficient

Aandacht, kennis en advies

Met aandacht en kennis aan het werk gegaan. Advies gegeven over voortzetting van oplossing voor probleem.

vriendelijk en goed

ondanks dat ik niet erg handig ben met computers e.d. nooit commentaar, behulpzaam en zorgvuldig

Perfecte service

Eerst telefonisch advies ontvangen, snel besteld en nog sneller geleverd. In een woord super. Voor mij geen bol.com of coolblue meer.

Gemerkt dat de medewerker betrokken is en met snelheid heeft gehandeld

ondervonden heb ik dat de medewerker die mij hiepl betrooken is en met snelheid mij heeft geholpen

Prima dienstverlening.

Voor werk aan PC of laptop dan wel voor advies kom ik graag de volgende keer weer langs.

Heel goed

Prima deskundig advies en snelle service. Al jaren mijn helpdesk

Wij zijn tevreden over alle hulp en informatie die wij kregen bij de aanschaf van onze nieuwe computer en printer. men dacht mee en kwam met goed advies

Goed, zakelijk, vakkundig en gedegen

Goede informatie, zakelijke aanpak, vakkundig verbeteringen aangebracht, gedegen service.

altijd een meedenkend

Ik ben al jaren een tevreden klant van de nTerrawinkel in de Valeriusstraat. Ook bij mijn laatste vraag voor reparatie werd ik zeer snel en deskundig geholpen.

snelle service, en lage prijzen

Mijn laptop was stuk en zij hebben het heel snel en goedkoop kunnen fixen.

Elk probleem of wens wordt snel. adequaat en betaalbaar opgelost

Voor ieder probleem wordt via telefoon een voorstel voor oplossing met alternatieven gedaan en een logische aanpak voorgesteld. Van hulp op afstand, brengen tot komen aan huis binnen redelijke tijden. Indruk van grote deskundigheid.

Vriendelijk, kundig en binnen een redelijk tijdsbestek geholpen

Nette mensen, goede service

prima ervaring, goed advies en ondersteuning bij aankoop laptop en printermet aankoop

heel prettige winkel. persoonlijke en deskundige advisering.

Prettige bediening, goede sevice.

Wel krijg ik het idee, dat er een andere laptop in de doos zat, als dat er in de vitrine getoond was.

top geholpen zeer vriendelijk en zeer goede service

al mn oude bestanden en fotoo,s na wat zoeken toch over kunnen zetten naar m,n nieuwe computer

Vriendelijk en professioneel

Professionele en goede hulp.

Realistische en professionele advisering m.b.t. wensen en budgetaire mogelijkheden.

Er wordt goed geluisterd en meegedacht als je specifieke wensen t.a.v. een nieuw te bouwen computer hebt. In de communicatie hierover kreeg ik al snel het idee dat men er niet op uit was om zoveel mogelijk te verkopen maar wel om een product te leveren waar ik veel plezier van zou hebben. Ook heb ik de indruk dat de technische kennis van een hoogstaand niveau is.

Prima! Vriendelijk, adequaat, en snel!

Zie boven.

Goede en snelle service

Oude laptop was aan vervanging toe. NTerra had een prijsgunstige nieuwe laptop in de aanbieding. Binnen een dag was alles geregeld: snelle en vriendelijke service

Altijd uitstekend

Altijd meedenkend en vooruitdenkend met zeer praktische en betaalbare oplossingen

Vriendelijk, zeer deskundig en prima service

Heb een nieuwe ultra high-end Desktop gekocht welke compleet geconfigureerd moest worden. Dit is zeer vakkundig gebeurt binnen de geplande tijd. Ben ontzettend blij met deze desktop.

Altijd hele goede en snelle service, ook aan huis.

Valeriusstraat 35

2517 HN Den haag