Goede informatie en goede service

Goede informatie en goede service

Goed snel en deskundig geholpen.

Helaas is na de aankoop nTerra niet bereikbaar gebleken op het afgesproken moment om de aankoop te installeren via Teamviewer

Geweldige snelle service.

Kundig personeel die weten waar ze het over hebben...ik ben al jaren klant.

Prima geholpen en snelle levering.

Prima geholpen en snelle levering.

Goede voorlichting en service en heel klantvriendelijk. Super!

Ik werd goed geholpen en kon thuis meteen aan de slag met mijn nieuwe laptop, die helemaal door de medewerker voor mij is geïnstalleerd. Ben zeer tevreden.

geweldig

geweldig

Uitstekende en persoonlijke service

Ik kom hier al jaren en ben erg tevreden. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Je krijgt hier echt een uitstekende en persoonlijke service. Zeker een aanrader!

problemen met mijn printer

Ik had problemen met mijn printer. Via hulp op afstand, hebben zij binnen 15 minuten het probleem op gelost. Alles werkt weer perfect,

tevreden

hulp op afstand vind ik heel vervelend maar het werkt wel, dank voor de service en ik bewonder uw geduld gr fons

Ik ben perfect en klantvriendelijk geholpen.

De medewerker luistert goed om te bepalen hoe hij het beste kan helpen. Ook goede uitleg.

Uiteindelijk adequaat opgelost

Nieuwe Ssd schijf van 1 Tb geplaatst. Bleek 0,5 Tb ruimte te hebben, deel partitie niet toegewezen. Slordig natuurlijk, maar is via op afstand repareren wel direct opgelost.

Goede en vriendelijke dienstverlening.

Goede en vriendelijke dienstverlening, hier ben geen nummer maar een gewaardeerde klant.

Persoonlijke benadering en uitstekende service

Bij de aanschaf van mijn nieuwe laptop kreeg ik een goed advies van nTerra. De nieuwe laptop is prima geïnstalleerd afgeleverd en kon ik direct in gebruik nemen. Daarnaast een eerlijk advies om niet meer te investeren in het upgraden van mijn oude laptop. Geen verkooppraatjes. Vriendelijk en servicegericht, zoals altijd.

Eerlijk

Good and timely advice.

vriendelijk, deskundig en adequaat geholpen

Doordat mijn oude computer 12 jaar was en nog werkte op windows 7 moet ik leren wennen aan windows 11. Het overzetten van alle bestanden op de nieuwe computer is vlekkeloos gegaan. Het leren van de bestanden en weten waar wat te vinden, daarbij heeft de medewerker mij op afstand geholpen. Dit is niet de eerste keer dat wij iets aanschaffen bij nTerra en waarschijnlijk ook niet de laatste keer.

Jammer dat het oplaadsnoer niet terug in de tas van laptop was gedaan.

Flexibel. snel en deskundig

Desktopcomputers voor onderhoud in de ochtend aangeboden na telefonische afstemming. 's Middags alweer opgehaald. Vriendelijke, resultaatgerichte medewerkers.

Geweldig bedrijf en zeer vriendelijke mensen

Wederom is mijn computer opgeschoond en voorzien van nieuwe beveiliging en andere software. Tevens een probleem welke had is verholpen. In een woord geweldig.

prima hulp bij mijn iPad probleem.

prima hulp bij mijn iPad probleem.. Hartelijk dank

Impeccable

I always get impeccable service and advice. It doesn't get better than this.

vriendelijk, klantgericht en redelijke prijzen

Altijd goed.

Ben zeer tevreden over de service

vriendelijke en vakkundige benadering.Was zeer gelukkig met de on line koppeling via Teamview met mijn HP-printer.

Perfecte kwaliteir apparatuur. Goede begeleiding en advies met vriendelijke medewerkers! Laptop compleet geïnstalleerd ontvangen. Top.

Valeriusstraat 35

2517 HN Den haag