Prima geholpen met het overzetten van mijn nieuwe mobiel

Prima geholpen en heel vriendelijk

Altijd to the point en betrouwbaar

Klantgericht en ontzorgen

Ze weten wie je bent en ter plaatsen verrichten ze goede services.

Heel Goed

Altijd fijn om bij Optie1 nieuwe telefoon/abonnement te regelen. Ik verkies hen ver boven de Apple store. Nieuwe Iphone, nieuw abonnement en alles werkt in no time

Fijne geregeld en goede service

Fijn geholpen met de iPhone voor m’n moeder zodat ze zelf langs kan lopen als er iets is.

Goed geholpen

Aardige man

Jammer dat ik er niet op kon wachten maar wel tevreden

Top service

Deze jongens helpen iedere keer zo goed. Echt een aanrader!

top

Vriendelijk, klantgericht, snel en eerlijk!

Super vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijke medewerker en was snel goed geholpen met afsluiten van nieuw abonnement en uitkiezen telefoon.

Professioneel, snel, met humor en persoonlijke aandacht.

Peter Paul is wat je idealiter verlangt van service op maat. Je hebt het gevoel dat je keusuitzoveel bij hem in goede handen is en ook daarna, als er iets gewisseld, aangepast of vervangen moet worden, is hij de man die hebben wil. Zie boven. En dat in een kleine, maar mooie, moderne zaak die je op je gemak stelt. Hartelijke groet, ferry tromp

Uitstekende service top geholpen

Super geholpen bij aanschaf nieuw toestel. Eerlijk advies en gegevens overgezet binnen 2 uur van oud naar nieuw toestel.

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Wij kopen altijd onze telefoons en ipad bij optie 1 omdat het personeel vriendelijk, kundig en betrouwbaar is. Tevens is de service ook uitstekend.

zoals gewoonlijk snel en servicegericht

zoals gewoonlijk snel en servicegericht

Prima service, met een glimlach en met geduld!

Ik ben prima geholpen door vriendelijk personeel dat geduldig doorwerkte totdat alles in orde was gemaakt

Sympathieke behandeling

Prima en sympathiek behandeling. Jammer alleen dat ik 3 keer moest terugkomen voor nieuwe telefoon. 1. Telefoon niet in voorraad 2. Oude telefoon inleveren voor conversie 3. Afrekenen

Al jaren lang goede service hier!

Wederom zekerheid en prettig geholpen hier, ik kom hier al jaren en vind de service en vakbekwaamheid top hier. Wij blijven zeker klant.

plezierig

Weer prettig geholpen dank daarvoor

Vriendelijk vakkundig

Fijne mannen die hun vak verstaan

goede service

aardig en deskundig

Prima en vriendelijke hulp in deskundige winkel

Ondanks lang wachten op mijn nieuwe telefoon (door mankerende chips) ben ik uitstekend geholpen bij de aanschaf van een nieuwe IPhone 12. De omzetting van oude naar nieuwe telefoon verliep vlekkeloos. Vriendelijke en deskundige hulp.

Top bedrijf! Klantvriendelijk en zeer goede service

Ik was op zoek naar een nieuwe Iphone. Even gebeld of de Iphone 13Pro max op voorraad was en ik kon meteen terecht. Goede uitleg over het overzetten van mijn bestaande gegevens op het nieuwe toestel. Zoals altijd klantvriendelijk en accuraat geholpen.

Top service

altijd goed, altijd vriendelijk.

Zoals altijd uitstekend!

Zoals altijd uitstekend!

Allen maar goede ervaring met de jongens van Optie1 in Heemstede.

Alle vele jaren klant. Jongens van Optie1 zijn en blijven service gericht en zeer hulpvaardig. Top!

Straatweg 66 K

3621 BR Breukelen