Gewoon prima service!

Vanwege gebruik van mijn smartphone in mijn praktijk (ik ben psycholoog) moest ik ondanks de corona beperkingen wel degelijk een reparatie laten uitvoeren aan mijn iPhone, essentieel zo te zeggen! Gebeld met Optie1 en een afgifte afspraak gemaakt, prima geregeld: geen contact met klanten, klaar. Daarna wat noodzakelijke boodschappen gedaan in het dorp en ik kon de gerepareerde iphone met nieuwe accu zo ophalen, supersnel en supergoed. Draadloos betaald natuurlijk: gewoon prima geholpen door Optie1!

Uitstekend!

Prima geholpen.

Prima service en heel erg behulpzaam

Nieuwe telefoon voor mijn zoon . Super geregeld inclusief onderzoek naar verzekering van het oude toestel en verzekering geregeld voor t nieuwe. Toppers

Primageholpen

Vriendelijkeuitleg

Prima dienstverlening

Tot op heden voldoet mijn aankoop van een I-phone 12 min en ben ik zeer tevreden. Goede voorlichting. Totale service en niet zoals bij een KPN-winkel "Bij ons koopt u de I-phone, aan de overkant kunt u een hoesje kopen en de oordopjes en u moet thuis zelf de boel zelf overzetten".

Super winkel

Super tevreden iedere keer weer. Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt!

Goede adviezen

Aardige verkoper

super

Kundig, klantvriendelijk, geduldig, sympathiek !

Zeer prettig

Persoonlijk

Onwijs!!!

Super!!

Goed geholpen

Goed geholpen en klant vriendelijk

Prima service en advies

Kom al jaren bij Optie1 Heemstede omdat de service en het advies altijd prima zijn. Heren zijn behulpzaam en denken mee.

Prima, vriendelijk en deskundig geholpen!

Prima , vriendelijk en deskundig geholpen!

Altijd eerlijk en correct

Prettig contact. Men doet wat men belooft en indien anders wordt er altijd overlegd.

Staan altijd voor je klaar

na diverse pogingen het toestel te maken zonder succes een goed afviel gekregen over de verdere mogelijkheden voor de aankoop van een nieuw toestel.

Klantvriendelijk en goede service

Altijd goede service daar

Goed, uitstekend.

Goede prijs en service, no-nonsense en vertrouwd.

Prettig en duidelijk te woord gestaan.

Zeer prettig.

Heel goede service, bijzonder klantvriendelijk!!

Uitstekende service en heel klantvriendelijk

Respectloos en duur!

Deze zaak bezocht om te vragen of en voor hoeveel zij batterij van Iphone kunnen vervangen. Werd door een van de ( niets doende) medewerkers ronduit uitgelachen voor zo’n domme vraag. Bij navraag bij andere tel.winkel bleek Optie 1 ook nog 17 ! % duurder. Geen aanbeveling dus.

Super goede service

Al woon ik niet meer in Heemstede, kom ik toch altijd hier terug als ik een nieuwe telefoon nodig heb. Ze zijn vriendelijk, geven goede adviezen en super behulpzaam!

Goede kwaliteit en hele goede service

Ik ben al 20 jaren klant en ben heel tevreden over Optie1!

Super snelle levering en heel goede service

Zij hebben een goede oplossing geboden voor mijn matig horende en slecht ziende moeder. Zij zoeken de beste oplossing, niet de makkelijkste. Prima samenwerking!

Behulpzaam en professioneel!

Zoals al jaren uitstekende service geleverd door professionele en sympathieke medewerkers! Dank!

Vriendelijk- respectvol en met empathie bediend

In tegenstelling tot een eerdere ervaring in de winkel moet ik zeggen dat de communicatie ditmaal plezierig, relaxt en respectvol verliep! Heel fijn.

Straatweg 66 K

3621 BR Breukelen