Super goede service en vakbekwaam

Goede betrouwbare garage.

Mooie auto's op voorraad, goede duidelijke afhandeling.

Fijne jongens die afspraken na komen

Auto gezien bij hun op Marktplaats. We konden die dag niet gaan kijken. Helemaal geen probleem. Auto werd voor volgende dag besproken. Proefrit gereden en gekocht. Alle besproken dingen kwamen ze na. Ik ga ze zeker aanbevelen.

uitstekende service

prettige no nonsense ervaring. vriendelijk duidelijk en snel

Geweldig bedrijf prima geholpen

Super top geholpen door de verkoper want een zeer vriendelijke jongen. Neemt alle tijd voor de klanten waar die bezig mee is. Voor een volgende auto zeker daar weer gaan kijken. Zeer blij met de Opel Astra die ik daar gekocht heb

Super bedrijf. Auto top afgeleverd. Gepoetst, volle tank. Vriendelijk personeel. Mooie keurige en nette onderhouden auto's. We komen zeker een keer terug. Aanrader!

Net bedrijf

Je wordt goed te woord gestaan. Lange proefrit gemaakt was geen probleem. Auto gekocht en was netjes afgeleverd.

Heel vertrouwd gevoel en absoluut een aanrader.

Ik heb hier een prachtige auto mogen kopen wat een hele goede ervaring was. Ze waren open, enorm behulpzaam en vriendelijk. We zijn met een goed gevoel weggegaan en zouden hier in de toekomst zeker nog een keer een auto kunnen kopen.

Klantvriendelijk met passie voor auto’s

Door beide heren op een hele prettige manier ontvangen. Doormiddel van goed advies samen tot de perfecte auto voor mij gekomen. Vervolgens alles netjes en snel afgewerkt.

De volle 5 sterren waard

Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij deze heren Deze heren timmeren aan de weg met grote betrokkenheid en passie voor auto's ( ja ze bestaan nog )

Top een hele soepele koop en inruil: klasse!

Auto gekocht en ingeruild bij directautokopen , de titel spreekt voor zich; soepele koop en inruil gehad , erg prettig om zo een auto te kopen. Geen verrassingen bij aankomst gewoon afspraak is afspraak. Top geregeld! Wouter en Guus bedankt voor de service.

Vriendelijk en Professioneel !

Leuke auto gezien op de website, daarna heb ik snel een proefrit kunnen inplannen. Vervolgens de auto gekocht en dat ging ook snel en professioneel. N.B. Omdat ik met het openbaar vervoer kwam, kreeg ik nog een lift naar het treinstation toe! Super gaaf!

Behulpzaam, snel, klantvriendelijk

De bezorgservice aan huis van de auto's is een fijne aanvulling in hun dienstverlening

Van afspraak proefrit tot aflevering auto prima

Vriendelijke en niet opdringerige eigenaar Guus helpt je graag met al je vragen, heeft duidelijk verstand van zaken. Van bezichtiging tot aflevering gekochte auto superservice. Tot op heden nog steeds tevreden over de gekochte Renault Clio

Goede service! Snelle levering!

Erg vriendelijke verkopers, die echt verstand hebben van de auto’s die ze verkopen. Snelle en goede communicatie, wat zaken doen met deze mannen erg fijn maakt! Ook zijn ze meedenkend en helpen graag waar nodig :D

Uitstekend.

Van begin tot einde prima begeleiding gehad. Aardige en hoffelijke lui die net even de extra stap voor je zetten. Aanrader

Wij waren aangenaam verrast in alle opzichten!

Vanaf de communicatie voor het maken van een afspraak en de ontvangst in de showroom/bedrijfshal met stuk voor stuk zeer nette occasions tot en met het aan-/verkoopgesprek met Wouter, de presentatie van de auto, de proefrit en de terugrit met onze aankoop: onze welverdiende complimenten!

Mooie auto goede service

Leuke 2e hands Kia Picanta gekocht bij dit bedrijf. Denken met je mee en hebben service hoog in het vaandel staan.

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ze een goede service hébben en ze zullen je altijd tegemoetkomen. En wat ik ook belangrijk vindt het zijn vriendelijke mensen. Dankjewel dhr. Wouter

Professioneel, persoonlijk en eerlijk!

Fijne benadering, persoonlijk en professionele service. Onwijs blij met onze aankoop.

Super netjes geholpen.

We zijn super netjes geholpen. Goede en duidelijke communicatie. Snelle service en super vriendelijke mensen.

Leuke jongens, goede service.

Ik was op zoek naar een bepaalde auto voor mijn vrouw en deze jongens hadden er 1 staan. We werden vriendelijk te woord gestaan en kwamen tot een akkoord, er moesten nog een paar kleine puntjes op de i gezet worden en de jongens hielden zich meer dan aan hun woord want ze hebben er zelfs nog meer aan gedaan dan de afspraak was.

Snelle afhandeling

Vriendelijke verkoper.

Top geregeld

Fijne service snel geleverd en een scherpe prijs

Goed geholpen

Mathenessestraat 83

4834EA Breda

Over Direct Auto Kopen B.V.

Sinds 2017 biedt Direct Auto Kopen u het breedste aanbod van gangbare occasions in Nederland. Het grootste deel van onze occasions bestaat uit voertuigen van fabrikanten zoals Volkswagen, Audi, Renault, Suzuki, Toyota en BMW.