De eerste keer dat ik kwam was nog niet het probleem opgelost. De tweede keer is er beter gekeken waar het probleem zat, en ben ik goed geholpen.
Iedere keer weer worden we, kinderen incluis, zeer prettig behandeld!
Te kort om mijn eerste controle bezoek goed te beoordelen.
correct, vriendelijk
Vriendelijk, eerlijk, professioneel
Altijd vriendelijk en rustig
heel goeie ervaringen
Mw geeft aan wat zij gaat doen tijdens de behandeling. Me komt prettig en vriendelijk over. Geeft mij het gevoel een deskundige tandarts te zijn.
Het ging om een controleonderzoek en is zeer goed verlopen
Ik word altijd vakkundig geholpen en men is altijd zeer vriendelijk.
Tevens een vriendelijke omgang met de patient. Wordt uitgelegd wat er aan de hand is en wat er wordt gedaan.
Goed begeleid, duidelijke uitleg
Goede ervaring.
Begrip getoond voor mijn angst / weerstand. De tijd genomen om uit te leggen wat de bedoeling was, alles goed uit te leggen en zorgvuldig te doen. Allerbelangrijkste, het vullen van het gaatje in de kies deed geen pijn!!
Prima tandarts
Ik had een probleempje met een loszittend deel van een kunst tand. Dit is snel en vakkundig verholpen, waarbij het loszittende deel weer hergebruikt kon worden.
Deskundig, vriendelijk, geeft uitleg tijdens behandeling
Helemaal prima tevreden.
Altijd word ik vriendelijk geholpen. de praktijk is heel professioneel opgezet.
Behandeling naar volle tevredenheid.
Vriendelijk. Op de vragen een tevreden antwoord gekregen.
Altijd een fijne sfeer, goeie tips en adviezen. Vertellen altijd duidelijk wat ze zien en doen, al sinds klein af aan bij deze praktijk en ga voorlopig nog niet weg.
Stel de deskundigheid en wijze van communiceren door deze tandarts zeer op prijs.
De tandarts legt uit wat hij doet, verteld, geeft advies, denkt mee en (be)handelt snel en adequaat! Kortom: hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Geen verrassingen!
Ludinge 12
9471JD Zuidlaren
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk . Onze praktijk bestaat sinds 2001. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Mondzorg Zuidlaren verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne In onze praktijk staat uw mondgezondheid centraal. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.