Uitstekend.
De tandarts en assistente zijn vriendelijk en leggen behandeling goed uit.Alles prima in orde.
Zie boven
Goede communicatie met patient tijdens behandeling
Prettige ervaring. Wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren. Er wordt gecommuniceerd dat je aan kan geven dat er een pauze ingelast moet worden. Vakkundig werk
Ik krijg altijd uitstekende zorg, en alle behandelingen worden goed en duidelijk uitgelegd van te voren, en er is gelegenheid om vragen te stellen. Er wordt goed rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden, en met wat voor een zorgverzekering je hebt. Iedereen binnen de praktijk is aardig en vriendelijk.
Erg prettig. En nemen de tijd.
Ik kwam voor controle. Ging snel. Tandsteen direct verwijderd.
Er is tijd om op een opmerking bij binnenkomst te reageren. Dat is heel prettig en dat breekt de “ spanning” van het bezoek.
Een fijne tandarts. Vertelt heel veel. Is duidelijk.
Snel geholpen, vriendelijk respectvol uitleg over enkele problemen die zou kunnen ontstaan.
Het geheugen steuntje voor de afspraak wordt erg op prijs gesteld. De behandelingen worden in een relaxte sfeer uitgevoerd en er is een duidelijk contact over wat er aan de hand is of gaat gebeuren.
De behandeling en uitleg zijn erg prettig en duidelijk
Kundig, verstaat zijn vak. Prettig om heen te gaan
Heldere uitleg( mag wat mij betreft iets minder uitvoerig) werken rustig en zijn erg geduldig
Met toch een best angstig tandarts verleden kwam ik uiteindelijk eigenlijk bij toeval hier, wat een verschil het was een warm bad waar ik in kwam écht geen woorden voor de rust , alles uitleggen bij mij geen angst meer , en de kinderen hebben het hier ook heel fijn
Duidelijke uitleg en snelle, deskundige behandeling.
Prima verzorgd
Snelle behandeling met uitleg en aandacht voor het passend maken van een nieuwe vulling.
In het verleden heb ik veel nare ervaringen gehad, maar dankzij de goede benadering van de tandarts was ik voor het eerst niet angstig. Ook verliep de behandeling goed. En over de kosten werd goed overlegd. Dit is zeer fijn.
Goede uitleg
Met mijn dochter een eerste controle gehad, het verliep professioneel en mijn dochter werd rustig benaderd waardoor zij zich ook erg op haar gemak voelde. Zeer prettig!
Ludinge 12
9471JD Zuidlaren
U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk . Onze praktijk bestaat sinds 2001. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Mondzorg Zuidlaren verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne In onze praktijk staat uw mondgezondheid centraal. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.