Een hele mooie ervaring

Mensen die goed luisteren en je helpen om er een goed gevoel aan over te houden . Namens de hele familie hartelijk dank

Niet volwaardig haastig

Ik ben zeer ontdaan over het totale plaatje opbaring niet goed uitgevoerd haren niet gewassen blauwe plekken in gezicht niet geschminkt had beter gekund bezoek 6 minuten te laat naar binnen en 5 minuten voor tijd stond men al te wachten bij de uitgang! Afspraak kosten uitvaart € 3650 totaalbedrag en dan toch nog een rekening na sturen van €400 voor bijkomende kosten hierover is niets vooraf verteld!!alles moest binnen 2 dagen geregeld worden terwijl ik helemaal alleen er verdrietig voorstond anders had ik een goedkope uitvaart voor €1450 bij andere kunnen laten doen met veel meer opties totaal!! Nee er moest direct geld gestuurd worden heb hierdoor bij broer geld moeten lenen vreselijk uitvaart polis stond op naam van haar ex-man zit nu met schuld

Alle zorgen uit handen genomen en hele goede service.

Vanaf het moment van overlijden van onze vader heeft Van der Spek alle zorgen uit onze handen genomen en met een heel warm contact gezorgd voor een waardig afscheid.

Uitstekende service en persoonlijke aandacht.

Bij de uitvaart van mijn vader was het de tweede keer dat wij van der Spek vroegen het afscheid te regelen. Wij wilden graag dezelfde dame als bij de uitvaart van mijn moeder. Dat werd direct gehonoreerd. Zij heeft ons van het begin tot het einde en zelfs na de uitvaart uitstekend begeleid.

zeer respectvol

Wij hebben alle steun van Rick ontvangen die in alle rust ons door de moeilijke tijd van alles regelen en beslissingen nemen geloodst heeft. De uitvaart is zeer respectvol verlopen.

Een respectvolle onderneming met vakkundige medewerkers.

Bij de eerste uitvaart, 15 jaar geleden, al dik tevreden hoe alles afgehandeld werd maar ook nu weer veel respect hoe snel alles opgepakt, behandeld en besproken werd en ook de begeleiding vanaf het overlijden tot aan de begrafenis. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zeer professioneel en veel aandacht voor de nabestaanden tijdens maar ook na de begrafenis.

uitstekend

zeer goede en snelle afwikkeling

zeer positief over alles rondom de uitvaart van mijn man

Mw. Verbeek luisterde goed naar onze wensen betr. de uitvaart van mijn man die op een aantal punten anders dan gebruikelijk was. Zij is hier steeds van uitgegaan bij het regelen van eea. Haar houding getuigde van betrokkenheid, inlevingsvermogen en accuratesse. Het is prettig geen extra zorgen te hebben in zo'n moeilijke, verdrietige en verwarrende periode.

Al jarenlang onze betrouwbare steun

Vanwege de uitstekende ervaringen met Van der Spek in het verleden heb ik mij tot hen gewend. Het was weer prima geregeld. Nu veel met een digitale omgeving, maar dat vind ik prima. Alles samen ingepland en een vriendelijk telefoontje als ik die even uit het oog verloor. Alle lof voor de begeleiding en uitvoering.

De uitvaart van mijn moeder was mooi en heel respectvol. Complimenten daarvoor. Het drukwerk was prachtig, de auto mooi en de checklist op uw site is heel handig. Helaas toch ook wat minpunten: - Over de prijs van de kist was onduidelijkheid. De aflever- en montagekosten werden niet genoemd en de prijs van de kist was niet de prijs op het moment van bestellen, resp. € 759,- en 784,50. Liever voortaan de complete prijs in uw brochure. - De horeca op de begraafplaats Schollevaar was erg karig. Telefonisch had ik aan mw. Pouw doorgegeven te kiezen, uit het door u gezonden Dela Herfst- winterassortiment: onbeperkt koffie/thee/fris 60 petit fours van € 2,50 60 warme borrelmix = 60 bitterballen, 60 kaasstengels, 60 kipstukjes van € 3,50 Tijdens de condoleance had ik al het idee dat het te weinig was, maar ik werd compleet in beslag genomen door onze gasten. Op de eindafrekening werd dit vermoeden bevestigd, er werd maar 1 drankje aangeboden, er waren 60 petit fours, die niet overeenkwamen met de afbeelding uit de brochure en bovendien werden er 30 bitterballen en 30 kaasstengels geserveerd. Dus 60 warme hapjes i.p.v. 180. Dit is heel jammer.

heel erg fijn - Anja deed haar best

Mijn moeder had van te voren alles doorgesproken hoe ze haar uitvaart wilde hebben. Anja luisterde goed en de uitvaart was prachtig. Alles klopte - vele positieve reakties gehad. Ook de nazit op de begraafplaats was goed geregeld.

Respectvol en warm

Prettige samenwerking met de uitvaartleider Hans die heeft bijgedragen tot een mooie eervolle uitvaart van mijn vader.

Alles perfect geregeld

Helaas in de afgelopen jaren al enkele keren een uitvaart moeten regelen. Elke keer was het tot in de puntjes goed geregeld. Vanaf het begin tot het eind goed bijgestaan door de uitvaartleider, in ons geval was dit Anja Kluifhooft.

Goed en professioneel overkomend proces

Positief

Mooi gedaan

Goed verzorgd.

Helemaal tevreden

Het was heel prettig in deze omstandigheden samen te werken met de heer Hans Mast

In alle opzichten uitstekend verzorgd.

De uitvaart van mijn vader en het hele voor traject is in alle opzichten fantastisch- en eervol verzorgd. De betrokkenheid van alle medewerkers was enorm. Ramona Harremans heeft ons hart gestolen. We hadden het niet beter kunnen treffen met haar. Zij berstaat haar vak in alle opzichten.

Uitstekend!! De begeleiding door Justine Pouw kon níet beter

Betrokken, warm en professioneel

Respect voor overledene, familie en vrienden.

Uitvaart is geheel verlopen zoals onze vader dit gewenst had. Door de goede ondersteuning o.a. bij foto’s en adressenlijst was er voor ons genoeg tijd om ons bezig te houden met alle andere zaken die voor de uitvaart geregeld moesten worden. Onze dank aan alle medewerkers van Van der Spek die de uitvaart zo perfect hebben laten verlopen. Speciale dank aan Nienke die echt alles binnen haar mogelijkheden uit onze handen heeft genomen!

Een geweldige en mooie uitvaart

Een fijne een meedenkende uitvaartverzorger, de hele tijd tot aan de uitvaart van mijn zus nou contact gehad met Justine Pauw. Tussendoor regelmatig telefoon gehad van haar hoe het met ons ging. Raad jullie zeker aan bij familie en vrienden. Zij waren oo zeker te spreken hoe de uitvaart verzorgt was.

Zeer goede begeleiding van de uitvaart in een lastige familiedynamiek

Zoals in veel families is ook bij ons de dynamiek binnen de familie ingewikkeld. Het na een kort ziekbed ovelijden van onze moeder maakte dat we met elkaar moesten opletten dat de emoties niet te hoog opliepen tijdens het nemen van de beslissingen rondom haar uitvaart. Gelukkig had onze moeder al een deel van haar wensen aangegeven voor haar overlijden dit heeft ons hierbij geholpen, maar zeker ook de rustige manier waarop Rick het proces begeleidde en open stond voor onze ideeen hierin, zonder de haalbaarheid uit het oog te verliezen, heeft ons allen gesteund. Dit heeft geleid tot een mooie, bijzondere en respectvolle uitvaart.

Verzorgd

De organisatie van de crematie is met de grootste zorg en op een fijne manier verzorgd.

Volledige zorg rond de uitvaart; aan alles wordt gedacht

De persoonlijke zorg rond de uitvaart is tot in de perfectie georganiseerd. Lange ervaring en inzicht wat nodig is geeft steun in een moeilijke tijd.

Grote waardering voor de benadering en uitvoering van het geheel.

Uitstekende ervaring vanaf het eerste moment. De professionele begeleiding gaf ons de nodige rust en op een prettige manier werd meegedacht.

Fascinatio Boulevard 822

2909VA Capelle aan den ijssel

010 – 447 99 00

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.