Netjes en professioneel

Vanaf het eerste contact werd ik heel empathisch en meelevend te woord gestaan. Het is even wennen om via een videoverbinding alles te regelen, er komt een heleboel op je af maar uiteindelijk is het allemaal gelukt. Mooie locatie en tijdstip van de plechtigheid. Misschien juist door de beperkingen van het RIVM is het toch een intieme uitvaart geworden. Jammer dat niet iedereen er bij kon zijn, maar dankzij de live stream konden zelfs familie en vrienden in het buitenland de uitvaart volgen.

De klant ontzorgen in een moeilijke tijd is zeer waardevol

Dit is de tweede keer dat jullie voor ons een uitvaart hebben verzorgd en begeleid. Ik ben ook dit keer zeer tevreden over jullie complete aanpak, jullie bereikbaarheid en de professionaliteit om precies de juiste toon in de omgang met de nabestaanden te vinden. Ik kan niets bedenken dat beter had gekund. Dit was erg waardevol. Dank hiervoor.

Intiem en sfeervol

Ondanks de beperkingen van de Coronacrisis hebben wij de uitvaart van onze moeder als zeer intiem en sfeervol ervaren. Alles rondom de uitvaart was goed geregeld en verzorgt en de wijze waarop zij naar het graf werd gebracht gevolgd door de “bloemenwagen” vonden wij heel indrukwekkend.

Het is een bizarre tijd met het corona virus maar wij zijn goed begeleid in het houden van de regels. Het contact was heel goed

Prima geregeld!

Onder de gegeven omstandigheden een mooi afscheid geworden.

In relatief korte tijd in moeilijke Corona omstandigheden een waardevol afscheid georganiseerd.

Tussen vrijdag 17 april en woensdag 22 april is er in korte tijd veel georganiseerd, uiteraard deels wat moest en deels wat kon. Samen met mijn gezin, kijk ik terug op een waardevol afscheid van het voltooide leven van mijn moeder. Ik waardeer zeer de vlotte manier van het tot stand komen van de kaart, het helpen voorbereiden van de verzending ervan, de flexibiliteit van de muziekkeuze en de mogelijkheid om op dinsdagavond nog bij de baar langs te gaan en samen met mijn zoon de kist te mogen sluiten. Het afscheid in de kleine aula, de combinatie van muziek en de rust van de zaal was goed en zeer intens. Ik denk dat een onder normale omstandigheden echt gevulde zaal een ander afscheid zou zijn geweest. Het was goed en onder alle huidige omstandigheden een compleet en afgerond afscheid. Nogmaals dank voor de goede zorgen van Yvonne Warnaar.

De uitvaart van mijn moeder was zeer zeer mooi ben erg tevreden ook de ontvangst en afhandeling erg goed Zeer bedankt Mvg Teun moonen

U heeft onze uitvaart prima georganiseerd

Wij hebben het contact met mevrouw Jill Murel als bijzonder prettig ervaren. Bedankt!

Vriendelijk, vertrouwd, persoonlijk en professioneel.

Ook in deze corona-tijd is en blijft men vriendelijk, vertrouwd, persoonlijk en professioneel.

efficiënt

Alles wat we wilden voor mijn moeder was (bijna) mogelijk in deze lastige Coronatijd. De service was persoonlijk en toch zakelijk. Fijn om zo de laatste reis voor mijn moeder te mogen organiseren. Echt Rotterdams: handen uit de mouwen, niet lullen maar poetsen.

Ondanks Coronamaatregelen een waardig afscheid

Van de Spek Uitvaart heeft er alles aan gedaan om er een waardig afscheid van te maken. Ze dachten met ons mee en dat maakte nu echt het verschil. Zo konden we toch nog persoonlijk afscheid nemen voorafgaand aan de crematieplechtigheid en was er ook de mogelijkheid om af te sluiten met een kopje koffie. Hierdoor stonden we niet op de parkeerplaats direct na de plechtigheid. Mooie En stijlvolle locatie overigens in Capelle a/d IJssel!

Prima, professionele begeleiding en organisatie van de uitvaart

Vriendelijke begeleiding, goed georganiseerd.

Voor ons staat Van der Spek voor kennis van zaken en betrokkenheid.

Vanaf het allereerste contactmoment hebben wij de professionele maar toch betrokken houding van de fa. Van der Spek mogen ervaren. Het organiseren van een uitvaart in deze bijzondere tijden is een lastige opgave, maar Van der Spek heeft er niettemin een voor ons waardevolle uitvaart van weten te maken. Uitvaartbegeleidster Debora heeft hierin een belangrijke rol gespeeld en de uitvaart op een menselijke wijze vorm gegeven. Niets dan lof!

Prettige afhandelijk

Iets wat hoort bij het leven goed afgehandeld zien en daar een fijne gevoel over hebben

Prima geregeld

Alles om de begrafenis heen is prima door Deborah en haar collega's geregeld. Zelfs op de dag van de begrafenis werden zaken waar wij aan hadden moeten denken uit handen genomen. Ook de rust die Deborah uitstraalde, het meedenken en het invoelen hebben ons goed gedaan.

Een fijn en goed gevoel over hoe het afscheid geregeld was.

Het advies om mijn moeder in een familiekamer op te baren was heel fijn en heeft mij geholpen in het verwerkingsproces. Mijn moeder is in een verpleeghuis overleden en vanwege het coronavirus was ik niet bij haar overlijden. Ik had haar 3 weken niet gezien.

Mooi verzorgd

We hebben het als geweldig ervaren. Netjes en duidelijk doorgesproken en goed verzorgd. De auto zag er mooi verzorgd uit. Alle afhandelingen door de heer R. Kamphuis hebben we zeer gewaardeerd.

Fijne begeleiding

Meedenkend, Meevoelend.

Ik ben zeer tevreden over de verzorging van de diensten.

Ik ben zeer tevreden over de diensten, de begeleiding en zorg die geleverd is, er wordt geprobeerd mee te denken om te ontzorgen.

naar omstandigheden prima (covid-19 crisis)

de dames hebben wij goed begeleid ook tijdens paasdagen en ik kon alle vragen stellen.

Het was geweldig geregeld

Alle respect voor iedereen

Altijd heel correct En super met de livestream Zodat iedereen in deze moeilijke Corona tijd er toch bij kon zijn .

Een warm en mooi afscheid verzorgd door Anja

We zijn ontzettend goed voorgelicht, begeleid en te woord gestaan door Anja. Daardoor hebben we een hele mooie warme uitvaart gehad!

Ondanks het kleinschalige ,toch een uitstekende service en betrokkenheid.

Precies gekregen hoe wij het wilden: maatwerk.

Professionele organisatie en men denkt fijn mee.

Fascinatio Boulevard 822

2909VA Capelle aan den ijssel

010 – 447 99 00

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.