Netjes verzorgd

Van der Spekt, uitvaart, Alles was netjes en respectvol verzorgd, en geregeld in overleg. Min puntje was de familie kamer in Berkel. Familie kamer was prachtig en zag er keurig uit. Fijn dat je zelf koffie, thee en drinken kon pakken. Je kon zelf bepalen wanneer er heen te gaan, hadden een eigen TEC, om binnen te komen. Alleen de ingang met TEC, werkte een paar keer niet, blokkeerde soms om binnen te gaan., je kon dan met de lift gaan, maar de lift kraakte en piepte, was bang dat deze ook niet meer werkte en zou blijven hangen. ( heeft wel een onderhoudsbeurt nodig of vernieuwing)Toen ik de lift een keer nodig had, om met ouderen mensen langs te komen, deed hij het niet en was geblokkeerd en andersom met een TEC, lukte soms ook niet, dat was vervelend. Wel aangegeven en gebeld dat de TEC en lift soms niet werkte, werd wel naar gekeken en werd wat aan gedaan. Ook tijdens en na de uitvaart was alles keurig geregeld en verzorgd, en begeleid.

Goed en netjes geregeld

Een uitstekende uitvaart en begeleiding

Ik heb de behandeling als zeer aangenaam ervaren en wil mw. Debora Elderkamp dan ook hartelijk bedanken voor haar hulp en begeleiding. Ik zal ook mede uit een vroegere ervaring, van der Spek aanbevelen voor een uitvaart.

Uitstekend door de hr j steenbeek geregeld , Begreep goed dat het een kleine , sobere , maar toch waardig afscheid moest worden

Prima netjes en in stijl verzorgd. Dit was een waardig afscheid. Dit is voor mij de derde maal dat ik gebruik maakte van de diensten van van der Spek en kan het iedereen aanraden.

Fantastisch

Ik had speciaal naarAnja Kluifhooft gevraagd, omdat zij bij een eerdere uitvaart heel goed is bevallen.

Zeer goede ervaring.

Uitvaartadviseur zeer meelevend en behulpzaam. Goede organisatie. Uitvaart stijl-en respectvol. Uitgevoerd volgens afspraak. Indrukwekkend hoe we met onder andere de dragers uitgeleide werden gedaan vanaf het rouwcentrum en de dragers weer aansloten bij de ingang van de begraafplaats. Daar zullen we als familie een goede herinnering aan bewaren. Aandachtspunt is dat het digitale condoleanceregister met gebruikmaking van de codes tijdens het adviesgesprek c.q. bij de aflevering van de rouwkaarten niet aan de orde is gesteld.

Alles correct afgehandeld zoals besproken.

Zeer positief.

Goed verzorgde uitvaart.

Wij hebben goede ervaringen met uitvaarten die verzorgd zijn door Van Der Spek. Overledenen worden met respect en waardigheid behandeld en ook de nabestaanden worden met een warm gevoel ontvangen en krijgen alle vrijheden om hun wensen en die van de overledenen kenbaar te maken en daar handelen ze ook naar. Ga vooral zo door.

Zorgvuldig en prettig

De organisatie van de uitvaart verliep zeer zorgvuldig met veel Persoonlijke aandacht. Prijs kwaliteit is alleen wat aan de hoge kant

Perfect verzorgd & geregeld

Wij zijn blij , dat onze vader jaren geleden al had aangegeven dat zijn uitvaart door Van der Spek verzorgd zou moeten worden bij overlijden. Ons contact tijdens het regelen van de uitvaart en op de dag zelf is met Angela van Spijk geweest. In één woord: Perfect! Haar kennis, haar meedenken, haar betrokkenheid en bereikbaarheid was echt fantastisch. Onze dank is dan ook groot.

Heel respectvol overal wordt aandacht aan besteed top.

Ben heel tevreden over alles en het meest over Daisy Krijgsman die alles voor ons heeft gedaan. Ben erg tevreden over alles wat er heeft plaats gevonden. En natuurlijk Yvonne een bijzonder integere vrouw die het op een bijzondere wijzen heeft begeleid. Wij kijken terug op een waardevolle dag. Met vriendelijke groet van Greetje Spruit en familie

Alles uitstekend geregeld.

Het vervoer van mijn echtgenote vanuit het verpleeghuis naar van der Spek was al zeer respectvol. De gesprekken met mevrouw Nienke van Veen waren liefdevol en rustig. Je kreeg alle tijd om je gedachten te ordenen. Alle gemaakte afspraken zijn perfect uitgevoerd. Ik ben jullie daar zeer dankbaar voor.

Professioneel, begripvol vriendelijk bedrijf

Altijd vriendelijk begripvol en uiterst professioneel bedrijf. Altijd makkelijk te bereiken en houden rekening met alle wensen, voert ook naar afspraak uit. Service staat bij hun hoog in het vaandel, waardoor een oprettige situatie zo prettig mogelijk wordt gemaakt. Gezien het feit dat wij geen flauw idee hadden wat een uitvaart inhield, heeft van der spek ons uiterst geduldig en begripvol begeleid, wat ons een vertrouwd gevoel gaf.

goede begeleiding en de tijd krijgen

medewerkster Anja vervulde onze wensen op een super goede manier

Vrij zorgeloos en menselijke manier van samenwerken

Mijn ervaring is goed. De toon en manier van samenwerken is prettig. De ervaring van Van der Spek is duidelijk en geeft vertrouwen. Oog voor detail zou nog iets beter kunnen, het zijn soms net die kleine dingen die het helemaal af maken.

Waardig en verzorgd

Tot in de kleinste details verzorgd en met veel respect

De uitvaart van mijn vrouw, onze moeder en trotse oma was zeer goed verzorgd

Zowel de uitvaart zelf als de voorbereidende gesprekken verliepen goed en duidelijk.Enige minpuntje was dat de rouwkaart in eerste instantie niet zo was als afgesproken, maar dit werd heel snel hersteld Wij hebben later na onze voorbereidende gesprekken alsnog aangegeven om bij de condoleance en uitvaart donaties mogelijk te maken voor het K.W.F.Ik weet niet meer of deze mogelijkheid in de voorbereidende gesprekken is aangegeven, maar dit is later alsnog geregeld De plechtigheid was voor ons allen prima verzorgd en met name de ruimte waar dit gebeurde, gaf ons allen een toch aangenaam gevoel Ook het informele samenzijn na de plechtigheid stemde ons tevreden, alleen de tijdspan was misschien te kort(was voor ons in het voorbereidende gesprek ook moeilijk te bepalen)

Alles was zeer goed geregeld door jullie

Alles was zeer goed geregeld door jullie

Keurig en respectvol

We zijn na het overlijden van onze vader goed begeleid met de afhandeling van de crematie en alles wat er geregeld moet worden.

Start goed. Vervolg helaas wat minder.

De start met Kees was goed. Hij voelde goed aan wat nodig was en gaf de juiste informatie. Ook heeft hij zijn uiterste best gedaan om de crematie op een ander tijdstip dan vrijdagmiddag 16.30 uur. Helaas kon Kees niet bij de uitvaart zelf aanwezig zijn omdat hij al een uitvaart had staan. Zijn collega zou de uitvaart overnemen. Met Kees waren ook afspraken gemaakt over de tijden rondom de crematie. Om 14 uur de peacemaker eruit. Dan in de kist en vervolgens afscheid familie. Op de dag voor de crematie heb ik zelf contact moeten opnemen met van der Spek omdat ik nog geen contact had gehad met de vervanger. Op de dag van de crematie kwamen wij om 14.15 uur aan bij mijn vader. Van der Spek was toen nog niet aanwezig en wij beneden in een hal moesten wachten. Na aankomst van van der Spek werd er tegen mij gezegd dat er niets bekend was over de tijden die ik met Kees had afgesproken. De start van het afscheid van mijn vader begin heel rommelig en gehaast helaas.

Alle tijd en rust gekregen om het te kunnen regelen. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn na gekomen. Ook het afscheid in de familie kamer was heel relaxed tijd en ruimte gehad om afscheid te kunnen nemen van onze vader

Vriendelijke mensen

Goede organisatie en vriendelijke mensen met respecte behandeling.

Goed ervaren periode

Wij zijn goed begeleid en geïnformeerd naar de mogelijkheden omtrent de crematie, aankleden en begeleiden naar de ovenruimte. De uitvaart verzorgende dame Anja Kluithoofd neemt echt de tijd en voor vragen kon ik terecht bij haar. De heren die mijn vader hebben opgehaald hebben mij goed begeleid , want ik wilde hun helpen met het klaar maken voor vervoeren van mij vader. Ook tijdens het aankleden hebben ze mij van de nodige informatie voorzien. Wij zijn zeer tevreden met uitvaart van der spek.

Prima en vakkundig

Uitstekende ervaring vol respect en rust

Fascinatio Boulevard 822

2909VA Capelle aan den ijssel

010 – 447 99 00

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.