Misschien niet de goedkoopste maar wel absoluut goed

Keurig geregelde uitvaart. Precies naar wens.

Zeer serieus en aangenaam contact met mevr Angela van spijk

Zoals boven, met een zakelijk , doch erg plezierig vertrouwd contact.

Tot volle tevredenheid geregeld.

Afwikkeling bij het overlijden. Gesprek thuis om alles te bespreken. Laatste groet en afscheid kinderen en kleinkinderen.

Prima organisatie

Vanaf het begin tot het einde allemaal perfect geregeld en met respect naar een ieder toe ,komen afspraken na en hebben goede tips over het verloop van.

Koude start en warme uitvaart

Intake en coördinatie van rouwkaart over teveel schijven en een overdracht. Voelde wat rommelig en maakte ons wat onzeker Uitvaart was prima!

Meedenkend

Fijn dat er goed geluisterd werd en ook de verschillende mogelijkheden en adviezen werden aangedragen

Goed verzorgd

De wensen van mijn moeder zijn precies uitgevoerd,nette,goed verzorgde en vriendelijke mensen. Hans Mast een nette,vriendelijke meelevende uitvaartbegeleider.

Vriendelijk en professioneel

Goede ondersteuning in acute rouwfase.

Zeer betrokken, empathische en deskundige mensen

Vanaf het begin t/m het einde hebben we ons gehoord en begrepen gevoeld. Er werd goed meegedacht en meegeleefd. Er werd niet aangestuurd op duurdere mogelijkheden maar de juiste adviezen die wij nodig hadden. Helaas ben ik de naam van de uitvaartbegeleider vergeten (Edward?) maar dit was een warme man die heel alert was op signalen. Kortom, we zijn zeer tevreden over van der Spek! Ga zo door!

respectvol en met zorg

positief: netjes, verzorgd met zorg en aandacht. vertrek vanuit hospice heel goed. mogelijk van familiekamer en ook de begeleiding op de dag zelf. ter verbetering: bloemen zouden in koeling gezet worden. op dag van uitvaart waren ze slap en hingen ze; in de kerk was er wat geklungel met de muziek starten en stoppen.

Zeer goed en verzorgd

Respectvol en met oog voor details. Goed advies en persoonlijk.

Vriendelijk en adequaat, prima begeleiding

Alles perfect van deur tot deur

De ontvangst was vriendelijk en correct, onze crematie was alleen voor familie. dus stil en onpersoonlijk. maar voor mij als schoonzus en n nichtje. onze dank voor begrip en moeite

Netjesen heel goedgerekend

Zo goed en netjes alles voor elkaar gekregen

Mijn ervaring is prima geweest

Goed contact goede uitleg prima geregeld

Respectvol, met zoeg en aandacht

Wij konden voor de uitvaart van onze moeder onze eigen koers varen onder begeleeiding van Rik Kamphuis. We hebben dit als zeer prettig ervaren.

Edward heeft ons netjes geholpen

Efficient en prettig`

Snelle acties, prettige en duidelijke contacten, goede uitvoering.

Alles tot in de puntjes georganiseerd en vriendelijk personeel.

super mooie uitvaart

Ik heb de uitvaart super mooi gevonden. Vele familieleden en vrienden vonden dit de mooiste uitvaart die ze ooit ervaren hadden. Mede dankzij Jaap zijn inzet is alles heel correct en mooi verlopen.

Uitstekend meegedacht met de wensen van ons als familie.

Organisatorisch zeer professioneel. We konden als familie geheel op onze eigen wijze alles rondom uitvaart invullen. Op het moment dat wij iets uitspraken, werd er vakkundig meegedacht met mogelijkheden. Zeer warme, hartelijke en respectvolle medewerkers. Dank vooral aan Martin van der Spek die ons zeer goed heeft begeleid.

professioneel

Klasse, hoe Rik Kamphuis ons begeleid heeft! Van alle kanten lof, maar vooral van ons, Heleen en Sjef van den Broek - Van Vlaardingen

Gepast, bekwaam, attent en zorgzaam.

zie bovenstaand

Rik is fantastisch

Natuurlijk haalde Van der Spek een hoop geregel uit handen, maar mijn zus en ik waren vooral weer zooo blij met Rik. Eén verbeterpunt: vertel bij het intakegesprek dat de kaarten via een drukkerij met een andere naam gaan, want ik had geen idee door wie ik werd gebeld toen die drukkerij dus eens belde.

Klantvriendelijke en persoonlijke verzorging zonder oopdringerigheid

Judy wist ons goed te informeren, heeft alle wensen goed en vriendelijk uitgevoerd. Hierdoor kijken wij terug op een mooi afscheid van onze moeder.

Fascinatio Boulevard 822

2909VA Capelle aan den ijssel

010 – 447 99 00

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.