Vergeet de rest en bel Van der Spek.

De volgende opdracht -die hopelijk nog heel lang gaat duren- gaat ook naar van der Spek.

Deskundige en stijlvolle onderneming

Veel respect voor deskundige adviseur en alles was netjes geregeld met vakkundige en stijlvol geklede personen.

Alles verliep op serene wijze

Er werd gewerkt volgens de wensen van de klant. Hans en de andere medewerkers waren heel vriendelijk. Ik heb nog een vraagje: komt er nog een afrekening of gaat alles automatisch via de verzekering? Kan de kost fiscaal ingebracht worden?

In één woord: fantastisch!!

De mensen van Van der Spek zijn zowel uitermate professioneel en deskundig als tegelijk ook heel erg hartelijk, flexibel, persoonlijk en toegankelijk. Alles gaat zo soepeltjes maar tegelijk zo stijlvol. Bijzonder gewoon!

Alles prima geregeld

Goed georganiseerd.

Goede uitleg van mogelijkheden wat alles met de uitvaart te msken heeft.

Respectvol, met zorg en aandacht

Respectvol, met zorg en aandacht

Prima begeleiding bij voorbereiding en uitvoering.

Onlangs is mijn vader door euthanasie overleden. Hij wilde ook zelf de regie houden voor de rouwkaart, kist, crematorium etc. Dat was gelukkig allemaal mogelijk. De voorbereidingen waren goed, duidelijke afspraken kwamen snel terug via email én op papier. Ook het opbaren en de crematie verliepen vlekkeloos conform onze wensen.

Liefdevol

Mijn moeder heb ik vorig jaar kerst verloren en nu afgelopen jaar 19 november mijn vader. Twee in 1/ maanden tijd. Jullie service voelde als een warme deken en die hebben wij als familie liefdevol ontvangen. En ervaren. Vriendelijk personeel begint al aan de telefoon, tot aan de plechtigheid en uitvaart. Onze dank daarvoor. Lieve groet Monique Smol

geweldig om mee te werken.

kon alles vragen werd geweldig geholpen niets was te veel. dank je voor alle goede zorgen. vele mooie reacties. gehad .

Héél goed geholpen

We zijn goed geholpen met alles wat we wilde doen en naar wens van mij man

Goede begeleiding

Goed gesprek vooraf en goede begeleiding tijdens de begrafenis en kon altijd met vragen bellen of advies vragen.

Keurig en professioneel met persoonlijke aandacht

Keurig en professioneel

Alles was zeer netjes en verzorgd

Buitengewoon goed begeleid

Goed advies en uitstekend uitgevoerd. Niets op aan te merken.

Snel, goed en betrouwbaar.

Direct contact en service, afspraken worden goed nagekomen, is ontzorgend voor nabestaanden.

Helemaal fantastisch

Van het begin tot het einde alles tot in de puntjes super geregeld.

Uitstekende service

Van der Spek heeft de uitvaart uitstekend begeleid. Afspraken worden nagekomen. Rik bracht de nodige rust en heeft ons erg goed geholpen.

Dienstverlening en service is top maar alleen te duur.

Goede ervaringen.

Fascinatio Boulevard 822

2909VA Capelle aan den ijssel

010 – 447 99 00

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.