Zeer goede begeleiding en zorgvuldig uitgevoerde begrafenis

Heel fijn contact met Jessica en alles stap voor stap met haar de begrafenis doorgenomen. Procedure was helder en duidelijk en in de uitvoering heel netjes geregeld. Voor de betrokkenen is dat een hele last minder ! Mvg Ben Gorlitz

Het was een mooi en waardig afscheid van mijn moeder.

De uitvaart van mijn beide ouders werd door Van der Spek verzorgd. Mijn vader al meer dan 20 jaar geleden en nu mijn moeder. Vanaf het eerste contact na het overlijden tot en met de uiteindelijke ter aarde stelling werden wij professioneel en waardig begeleid. Ondanks ons verlies hebben wij er een mooie herinnering aan over gehouden.

Dienstverlening van een hoog niveau!

Wij hebben de begeleiding en ondersteuning bij het afscheid van mijn vader als heel steunend ervaren. Discreet, ontspannen, prettig en vooral ontzorgend. Vlotte en adequate communicatie in alle contacten, die je in zo’n periode hebt met de uitvaartbegeleider en de uitvaartorganisatie.

Was perfect geen andere woorden

Onlangs mijn broer begraven complimenten aan van de spek alsmede hans en gert alles was bespreekbaar niks was te veel al mijn broers wensen zijn uitgekomen dus een dikke pluim voor de onderneming van de spek nogmaals bedankt voor alles gr fam de roock

Meelevend, meedenkend en modern.

Samenwerking tot een eindprodukt. Mensen in het rouwproces begeleiden, waarbij beide partijen een goed gevoel eraan overhouden met steun van nieuwe technologien. Hartverwarmend.

Rustgevend

Dankzij de fijne, hartelijke ondersteuning van Andrea Versteeg is het afscheid van onze zoon Glen goed en waardig verlopen. Met onze dank daarvoor Andrea! p.s. zij staat niet bij de uitvaartbegeleiders op jullie site.

Mooi en goed geregeld van me overleden vader en grootmoeder en oom

Het was voor mijn zwaar in me familie dat we al voor de derde keer afscheid moeste nemen van onze dierbaar familie en daarom wil ik van der spek persoonlijk bedanken dat ze het werk van me vader een mooi rust plek in onze harte kunnen geven ik dank van de spek dat ze veel met vragen wat je wil hoe je het wil en alles goed terecht komt dus mijn mening er over van der spek geen slechte uitvaart centrum

Fijn geholpen

Alles geregeld zoals gepland

Alles geregeld zoals gepland

In een woord geweldig

Ik kan niet anders zeggen, en dan spreek ik namens de hele familie, dat alles geweldig en respectvol en waardig was verzorgd. Met speciale complimenten voor de begeleider de heer Rick Oversluizen

Goed gevoel en waardig afscheid

In een fijn en goed gesprek de laatste wensen besproken en de uitvaart ging zoals besproken, netjes en goed.

Mooie uitvaart.

Onze uitvaart is verzorgd door Kim en wij hadden geen betere uitvaartbegeleidster kunnen wensen. De manier waarop zij de uitvaart heeft begeleid was erg empathisch, liefdevol en professioneel. Zij heeft echt met ons meegedacht, meegeleefd en heeft goede ideeën aangedragen. Kortom hulde aan Kim. Ook de koets bij Minnendael is memorabel. Het rouwboeket van de vier Jaargetijden was werkelijk schitterend, zelden zulke mooie bloemen gezien. Van het begin tot het einde is het allemaal vlekkeloos verlopen….

Heb het als heel warm ervaren

Erg goed

Erg goed

Van begin tot einde fantastisch verzorgd

De uitvaart van mijn vader en moeder werd verzorgd door kim. En wat hebben we het met haar getroffen. Bij het eerste contact voelde het al gelijk heel vertrouwd. Ze luisterde heel goed, dacht mee en kon zich helemaal inleven in ons afscheid. Mede door Kim hebben we een hele mooie herinnering aan zowel het afscheid van mijn moeder als vader. Een hele dikke 10 voor haar !!!

Uitmuntend!

Al direct bij de kennismaking met de uitvaartverzorger, mevr. Nathalie Louts, was er een goede klik. Zij voelde onze wensen perfect aan, wij wilden graag een intieme bijeenkomst i.v.m. het kleine groepje mensen dat zou komen bij de uitvaart. Crematorium Minnendael in Zwijndrecht is kleiner van opzet, dus zeer geschikt voor onze wensen. Modern, helemaal van deze tijd. Mw. Louts dacht heel prettig mee over de kaart en de invulling van de plechtigheid. Zij heeft mooi gesproken, erg respectvol. Zij heeft alles perfect geregeld voor ons.

Het was een mooie uitvaart. Mijn overleden man lag netjes opgebaard.

Er was 1 geadresseerde enveloppe niet verzonden, zat tussen de kaarten die over waren gebleven.

Mooi afscheid ondanks de de beperkingen

Van der spek medewerkers denken in oplossingen. Dat is fijn . Zij hebben ons goed begeleid om een mooi afscheid te organiseren. De livestream werkte goed. Bijzonder mooie reacties gehad van mensen die de livestream hebben gezien.

Geweldig persoonlijke hulp bij het regelen van crematie.

Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart van onze lieve tante. De uitvaart was zeer mooi dankzij de zorg van Uitvaart van der Spek. Zeer persoonlijk zonder de professionaliteit te vergeten.

Zeer professioneel

Trots het verdriet dat wij als gezin doormaakten, was het fijn in gesprek te gaan in een ontspannen, ongedwongen sfeer. De uitvaartverzorgers heel kundig, rustig, toegankelijk en goed bereikbaar bij vragen of veranderingen binnen het programma. De mogelijkheden binnen uw branche. Een groot pluspunt voor ons als gezin is toch wel de familiekamer geweest. De dienst door u gehouden was waardig, sereen en heeft bij ons allen een tevreden gevoel achtergelaten. Niet te vergeten het nagesprek dat wij hadden. Onze hartelijke dank voor de goede zorg.

respectvol

Begripvolle behandeling , waar mogelijk met persoonlijke wensen rekening gehouden

Tevreden

Het is een mooie omgevingen. Dat de kist op een koets stond was heel apart en mooi. De aula gaf een rustig gevoel om afscheid te nemen van mijn man /vader. En dat wij de kist zelf naar het laatste stukje afscheid mochten rijden dat was een fijn gevoel . Het was allemaal goed verzorgd. Ben er zeer tevreden over.

Werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd

Uit ervaring weet ik dat we bij uitvaartverzorging Van der Spek goed zaten. Zowel ik als mijn twee broers zijn zeer tevreden hoe alles is gegaan, alles keurig netjes en met veel respect naar de overledene. Vooral ook Hans Mast die zeer prettig in omgang is en bovendien niets was teveel, en wil op alle mogelijkheden de juiste hulp bieden. Wat ik zeer prettig heb ervaren.

Uitvaart netjes verzorgd

Uitvaart wordt netjes verzorgd, alles in overleg met de nabestaanden. Mooie opties, foto's en muziek netjes in een presentatie verwerkt. Aanleveren makkelijk. De live-stream wekte goed, vanwege Corona keken veel mensen de dienst vanuit huis.

Prefect geregeld

Alles heeft U mooi en rustig gereld. Mooi dat het met de paarden kon. Ook het mee denken van de koets.

Fascinatio Boulevard 822

2909VA Capelle aan den ijssel

010 – 447 99 00

Over Van Der Spek Uitvaart

Een uitvaart is een uitdrukking van respect en liefde voor degene die is overleden. Een uiterst persoonlijke gebeurtenis die bij alle betrokkenen een warme, mooie herinnering achterlaat. Daarvoor zet Van der Spek Uitvaart zich elke dag opnieuw in. Van der Spek Uitvaart verzorgt al sinds 1888 uitvaarten in de regio Rotterdam. Nog steeds is dit een familiebedrijf, waarbij de gebroeders van der Spek met hart en ziel de leiding voeren. Wij zijn blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in onze onderneming en we zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.