Goede rijschool met duidelijke en vlotte uitleg en uitvoering

Heb geen problemen gehad tijdens de rijlessen en heb alles onder de knie gekregen.

Geslaagde rijopleiding!

Mijn ervaring bij rijschool begeleiden was meer dan positief. Ik heb veel geleerd en werd goed begeleid in mijn rijopleiding. Hierdoor ging ik met veel vertrouwen mijn examen in en heb ik deze gelukkig gehaald!

Top rijles gehad en in 1 keer geslaagd

Ik heb bij Rik erg goede rijlessen gehad, ook was het zeer gezellig.

• Prijs / Kwaliteit

Hele fijne sfeer, rustige aanpak en de tijd word voor je genomen.

Hele fijne lessen gehad! De instructeur is rustig en neemt echt de tijd voor je. Je haalt andere leerlingen niet op wat ik heel fijn vond. Je krijgt het gevoel dat je alle aandacht hebt en dat is fijn. Rustige uitleg en de dingen die ik moeilijk vond werden gewoon herhaald. Mijn examen kwam niet te snel ik voelde me er zeker ook klaar voor. Al met al een hele fijne ervaring gehad en zeker een aanrader.

Een hele hoop geleerd!

Het ging niet zonder slag of stoot, en ik deed er langer over dan ik van te voren had gedacht... maar met super goede begeleiding, leerzame momenten, veel hulp en bovenal jouw vertrouwen ben ik er gekomen. Ik ben je ontzettend dankbaar Rik!

• Prijs / Kwaliteit

Snelle, gezellige en goede rijopleiding

Mijn ervaring met rijschool begeleiden is erg goed, ik heb in een korte periode mijn rijbewijs gehaald. Ik vond de manier waarop ik rijles kreeg erg fijn; doormiddel van iPad, verschillende opdrachten, het boek. Ook was er altijd een leuk gesprek in de auto en vond ik het superleuk om te leren autorijden!

fijn

Rik is een fijne instructeur, waar je ook een goed gesprek mee kan voeren wat een fijne bijkomstigheid is aangezien je vele uren naast hem zal zitten.

Fijne rijschool.

Fijne rijschool. Is erg flexibel met de mogelijke lestijden. Verder vond ik het fijn dat ik altijd met dezelfde rijinstructeur en auto reed.

• Prijs / Kwaliteit

Top om hier je rijbewijs te halen

Fijne en geduldige instructeur. Daarnaast ook flexibel in lestijden en dagen. Ik ben zeer tevreden over de lessen en de lesauto. Erg veel geleerd gedurende de lessen en veel ervaring opgedaan. Zeker een aanrader!

Soepel

Elke les verliep prima en leerde ik wat bij. Ik had het idee dat Rik tijdens de lessen altijd focuste op mij en niet op andere leerlingen of andere dingen. Na een aantal lessen heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, dus dag zegt wel wat.

Fijne rijschool!

Rijschool begeleiden is een prettige rijschool. Rik heeft veel geduld, legt duidelijk uit en stelt je op je gemak. Daarnaast is Rik kritisch en laat je echt pas afrijden als je daar klaar voor bent. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald!

• Prijs / Kwaliteit

Een man die zijn werk serieus neemt

Ik heb een hele goed ervaring met Rik. Neemt zijn werk serieus en wilt het je graag leren.

• Prijs / Kwaliteit

Ik heb in een fijn tempo mijn rijbewijs gehaald en de lessen waren altijd gezellig. Goeie feedback en een fijne manier van wijs worden in het verkeer.

Erg positieve ervaring gehad

Ik heb een goede ervaring gehad bij deze rijschool. De communicatie was top en de lessen verliepen goed! Ik heb mijn theorie en praktijk in een keer gehaald. Ik raad deze rijschool aan.

• Prijs / Kwaliteit

Leerzaam, volledig en ook nog gezellig

Rik is een hele fijne rijleraar. De opbouw van de lessen is heel prettig, zijn uitleg is heel volledig, met af en toe een kritische blik waardoor je bij het afrijden ook echt het gevoel hebt er klaar voor te zijn. Gelukkig was er tijdens de lessen ook ruimte voor gezelligheid. Dit zorgde ervoor dat ik mij altijd op mijn gemak heb gevoeld. Én dat ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd ben!

• Prijs / Kwaliteit

Enthousiaste docent die je zo voorbereid en ervaren mogelijk de weg op wil sturen.

Bij rijschool begeleiden gaat het niet alleen om het halen van je rijbewijs, maar vooral om het ervoor zorgen dat alle leerlingen zo goed mogelijk voorbereid en met veel zelfvertrouwen de weg op kunnen. Rik geeft goed les en geeft je een vertrouwd gevoel in de auto én zorgt ervoor dat de lessen gezellig zijn.

• Prijs / Kwaliteit

Veilig gevoel en ruimte voor humor

Ik heb faalangst maar Rik heeft mij geholpen met het loslaten van de stress in ieder geval voor het examen. Tijdens de lessen voelde ik mij op mijn gemak en konden we leuk praten en geregeld lachen. Ik raad het zeker aan om bij Rik te rijden en al helemaal als je eigenlijk een beetje zenuwachtig bent om te beginnen. Ik heb in ieder geval een fijne ervaring.

Gezellige en leerzame rijschool

Ik heb het tijdens mijn lessen erg naar mijn zit gehad, er werden leuke gesprekken gevoerd en ik werd op een goede en deskundige manier voorbereid op mijn rij-examen.

• Prijs / Kwaliteit

Fijne rijlessen, niks op aan te merken

Hele fijne rijlessen gehad. Daarnaast ook aardig gelachen in de auto! Waardoor je nog meer plezier krijgt in het rijden.

Enorm leerzaam

Ik was geen makkelijke leerling. Snel afgeleid en veel dingen aan mijn hoofd. Ik ben hier goed mee geholpen door een goede aanpak. Hierdoor ben ik besluitvaardiger gaan rijden en daarom heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald, in 1 keer!

• Prijs / Kwaliteit

Kan zelfs in één woord; fantastisch!

Ik was enorm sceptisch over het nemen van rijlessen. Door enorme angst voor het verkeer dacht ik niet dat het me ooit zou lukken mijn rijbewijs te halen. Ondanks de meerdere malen hysterisch, huilend en in paniek in de auto naast Rik te hebben gezeten ben is geslaagd. Op al die momenten heeft Rik me op een hele fijne manier begeleid.