Prima service.

Bandenwissel gedaan. Auto is daarna keurig gewassen

Goed en snel

Zoekende naar een nieuwe bolide, zijn we bij autochristiaan een mooie jeep compass 4xe 190 plug-in hybrid electric night eagle met weinig kilometers en een nette prijs tegen gekomen. Besloten om de volgende dag af te reizen naar Blokzijl. Bij aankomst prettig ontvangen met gelijk een kop koffie. Na een kort rondje met de gebruikelijk verkoop praatjes (oprecht voelde dit aan) een proefrit gemaakt. Na het zien waren we al een beetje verliefd maar na de proefrit helemaal. Dus toen maar de onderhandelingen in gegaan. Kort gezegd. We kregen een duidelijke prijs met een mooie en reële inruilprijs voor onze eigen auto terug. De koop was dus ook snel beklonken. Graag wouden we de auto gelijke mee als dit kon. En na het regelen van de papieren zaten we 1.5 uur later in onze mooie Jeep op de terug reis naar huis. Conclusie. Het bedrijf waar wat ze hebben staan. Voelen aan wat je wil en kunnen direct en snel schakelen als je dit wil. Top gedaan

Prettige ervaring

Erkend bedrijf wat zijn afspraken na komt. In overleg is er veel mogelijk. Ze zijn er voor de klant.

Prettig om weder begrip te ontvangen

Eerlijke antwoorden en oprechte service

Prima autobedrijf!

Vriendelijk, eerlijk en prima afgeleverde auto. Reageert snel en realistisch inruil bod voor je eigen auto.

Betrouwbaar, behulpzaam en kundig autobedrijf

Een maand geleden onze Ford Kuga gekocht. Waar we tot op heden erg blij mee zijn! In het aankoopproces een eerlijk en prettige ervaring gehad met Menno... Na een prettige eerste maand van sturen, vandaag zoals afgesproken even terug geweest voor de afgesproken nazorgactie. De aanwezige parkeerkeerdeukjes zijn kostenloos en kundig verwijderd. Samenvattend postieve ervaring, waarin ik behulpzaamheid en betrouwbaarheid heb mogen ervaren. Rob (Hoogeveen)

super

komen de afspraken na

Goed geholpen mooie wagen.

Na een lange reis uit Rotterdam met een prachtige auto naar huis terug gegaan.

Zeer Open, Vriendelijk en Professioneel

Na verschillende bezoeken en proefritten ben ik uiteindelijk geslaagd voor een prachtige auto bij Autochristiaan. Gedurende het hele proces werd ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Ondanks de vele vragen en de meerdere afspraken, voelde ik me nooit onder druk gezet. Er was altijd tijd voor mij en ik werd goed geïnformeerd. Deze open en klantgerichte benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Al met al was het voor mij een bijzonder positieve ervaring.

Netje en vriendelijk

Super netjes geholpen door zeer vriendelijk personeel, en de deal snel gesloten. Een volgende keer graag weer, voor het onderhoud gaan wij zometeen ook.

heel nette en snelle behandeling

de monteurs en de receptie medewerkers zijn erg vriendelijk en netjes

Prettige en duidelijke manier van zakendoen.

Bij Menno van auto christiaan een Audi gekocht. Erg duidelijk en prettig om zaken mee te doen. Keurige afwikkeling en service. Snel eens over de inruil. Bij aflevering afgesproken punten netjes en compleet afgewerkt. Wel zal de toekomst nog moeten inhouden of alles ( afgesproken garantie en service) op de juiste manier afgehandeld zal worden. Echter ik hoop er geen te hoeven maken. Een tevreden klant.

Super vriendelijk en netjes geholpen

Goed geholpen en positieve antwoorden op al mijn vragen. Een garage waarbij kwaliteit voorop staat.

Correcte behandeling en goede service

Mijn eerste kennismaking met Christiaan, toen we op het terrein liepen om te gaan kijken kwam ons een heel aardige nette medewerker tegemoet. Hij was meteen behulpzaam en gastvrij, ik zal de sleutel halen en wilt u koffie. Later bleek het een monteur te zijn die ook de auto's poetst. Geweldig enthousiast. Later bij Menno de verkoper ook een heel fijn gesprek en zijn met een auto gaan proefrijden en we hebben meteen gekocht. De werd een week later gebracht helemaal zoals afgesproken. Zou ik zo weer doen.

Prima service!

Goeie service bij de Grote beurt. Auto zelfs gewassen. Kreeg ook 4 nieuwe wieldoppen voor niks. Netjes!

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk personeel.

Uitzonderlijk goed!

Perfecte uitvoering van een aantal kleine service kwesties die in de garantie opgelost moesten worden. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door autobedijf Marco van der Aa, met een bijzondere vermelding voor Henk, die fantastisch werk heeft verricht!!

Adequaat geholpen

Direct geholpen nadat ik de melding “koelvloeistof peil te laag” kreeg. Ivm de vorst ook direct de ruitenwisservloeistof bijgevuld.

Vriendelijke verkoper.

Mooie auto precies zoals hij beschreven is

Ongekende service en kwaliteit professioneel uitgevoerd

Ik had vogelstront in mijn ogen en dacht dat er verf gemorst was op mijn net aangekochte auto. Na telefonische melding gelijk die zelfde dag geholpen. Die vogelstront bleek niet in mijn ogen te zitten maar op de auto. Een grondige poetsbeurt, een kop koffie en daarna nog even door de wasstraat en mijn auto glom weer net zo als de blije eigenaar. Met het schaamrood op de kaken weer huiswaard gekeerd.

Prima bedrijf, correcte behandeling, service en aandacht.

Dit zijn een stel jonge ambitieuze mensen die het goed willen doen en dat lukt ze aardig. Ik heb recent een auto bij hen gekocht en dat voelde goed. Het is een Bovag bedrijf dat staat voor hun auto’s en m.i. daardoor toch onderscheidend is van veel andere autobedrijven die niet lid van Bovag zijn. Kortom, een goede en betrouwbare club.

Warm welkom, top service!

Al vanaf het eerste telefoongesprek een open en duidelijk verhaal. Een zeer warm welkom bij binnenkomst. Rustig de tijd nemen, maar ook niet moeilijker maken dan dat het is. Alle collega`s even vriendelijk en duidelijk. Zeker een bedrijf waar we terug zouden gaan mochten we weer eens een auto kopen.

Prima service!

Auto gekocht. Goede service en snelle levering.

zeer goed komen afspraken na

komen de afspraken zeker na

Vriendelijke

Goeie uitleg over de auto.

Kanaalweg 11

8356VS Blokzijl

Over Auto Christiaan

Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. We bieden de topservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs. Van verkoop tot het op dealerniveau repareren en onderhouden van de auto. Ons team staat erop dat iedere klant na een bezoek met een tevreden en goed gevoel vertrekt. Hierin spelen onze gemoedelijke ambiance en huiselijke omgeving een belangrijke rol. Wij verkopen auto’s in topconditie en zijn goed op de hoogte van het huidige aanbod om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook voor een financiering op maat kunt u bij ons terecht.