Erg goede service!

Werd als klant goed ontvangen. En levering van de auto was erg goed geregeld. Erg klantvriendelijk!

geweldig

snelle service

Keurig netjes met veel kennis van zaken geholpen.

Prima gedaan

Alles naar wens uitgevoerd in goed overleg

deskundig, klantvriendelijk en service gericht

Een prettige ervaring vanaf binnenkomst van de zaak tot en met de aflevering van de auto. Een goed en helder gesprek met aandacht voor de cliënt. (Christiaan). Bij aflevering lagen alle papieren klaar. De lokale attentie die wij meekregen gaf blijk van zorg voor de cliënt. Wij zijn tevreden met dit bedrijf en haar medewerkers. Beide batterijen van de sleutels blijken de volgende dag bijna leeg te zijn. Een telefoontje met de toezegging deze binnenkort te vervangen geeft aan hoe dit bedrijf met haar cliënten wenst om te gaan. Chapeau !!

uitstekend en goed mee te overleg afspraken mee te maken !

Eerste keer dat ik een auto heb gekocht bij Autochristiaans en kan het iedereen aanraden. Auto is goed afgeleverd en afspraken zijn goed nagekomen. Echte fijne mentaliteit van een garage in een dorp. Kan het iedereen van harte aanraden bij hun een auto aan te schaffen. Krijg je geen spijt van !.

Alle afspraken nagekomen

Prima advies

Tot nu toe een super bedrijf

Hier mijn auto gekocht volgende week kan ik hem ophalen ik ben top behandeld door christiaan!

Prima!

Onlangs heb ik mijn auto ingeruild bij AutoChristiaan voor een nieuwer model. De ontvangst was vriendelijk en na een uitgebreide proefrit hebben we over de prijs gesproken. Toen bleek dat de nieuwe auto 1000 euro duurder was dan op de internet website was aangegeven. Een redelijke prijs voor de oude auto en een nieuwe accu plus twee nieuwe banden voor nieuwe auto compenseerde dat voor mij. Chapeau meneer Moorman.

Goede overleg

gewoon leuk en goed

Gewoon goed. Auto van internet. Stond klaar. Reed goed, no non sence. Heb nu een mooi ootootje.

Zeer goede service

Tijdens het nemen van een pauze vergeten de lichten uit te doen en mijn accu die op de nominatie stond voor vervanging liet me in de steek. Hierbij Autobedrijf Christiaan gebeld ( ik was werkzaam in Blokzijl ) deze zijn naar me toegekomen en hebben de acuu vervangen binnen 10-15 minuten kon ik weer op pad !!

Half jaar geleden audi a3 hier gekocht 2 kleine probleempjes gehad maar snel opgelost zeer vriendelijke mensen

Goede afspraken, duidelijke uitleg van waarom bij bepaalde reparaties. Vriendelijke sfeer. Lekkere koffie

Uitstekende service!

Wij zijn erg goed geholpen bij de koop van onze nieuwe auto. Erg goede service, zeer tevreden!

Uitstekende service!

Zeer vlot geholpen bij een reparatie

Kanaalweg 11

8356VS Blokzijl

Over Auto Christiaan

Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. We bieden de topservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs. Van verkoop tot het op dealerniveau repareren en onderhouden van de auto. Ons team staat erop dat iedere klant na een bezoek met een tevreden en goed gevoel vertrekt. Hierin spelen onze gemoedelijke ambiance en huiselijke omgeving een belangrijke rol. Wij verkopen auto’s in topconditie en zijn goed op de hoogte van het huidige aanbod om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook voor een financiering op maat kunt u bij ons terecht.