Mooie BMW gekocht!

Mooie auto gekocht en goed geholpen. Top! Nette showroom en mooi terein! Graag wel beter vermelden dat km-stand lager wordt ingevoerd i.v.m. zoekcriteria autosites.

Klant vriendelijk

Mijn dashboard gaf aan dat er een stads lamp defect was. Dus even naar de werkplaats. Die lampjes gaan er makkelijker uit dan weer in. Maar hij gaf niet op. Even bijsturen zodat hij er via de onderkant bij kon komen: en dat lukte. Ik kan rustig met de auto op vakantie gaan.

Vriendelijke omgang, goede service en een fijne afhandeling bij het kopen van mijn auto!

Wij werden vriendelijk ontvangen bij het bekijken van een andere auto. De tijd werd voor ons genomen, vriendelijk ontvangen met koffie/thee. Na het kopen van de auto een goede service en een goede afhandeling. De auto is kant en klaar afgeleverd, een fijne afhandeling met het overschrijven van de auto's, inruil, onder het genot van een kopje koffie/thee & ook nog een vriendelijk pakketje bij het ophalen van de auto! Super. Zeker aan te bevelen, deze "boeren" auto zaak.

Kwaliteit, service, snelle en prettige commucatie: top!

Top garage

Top service, doen net een stap meer. Denkt mee met de klant

Zeer goed Zeer goede service

Zeer vriendelijk en goed geholpen

prima service .

Zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Top!

Snel geholpen en klantvriendelijk personeel.Top!

Vriendelijk, kundig en snel

Vriendelijk, kundig en snel

zie sterren

zoals gewoonlijk perfect voor mekaar

Goede service!

Zit nog niet heel lang bij deze garage, maar ik ben zeker tevreden over de service.

zeer goed

enkele weken geleden hier een audi A3 gekocht tot nu toe zeer tevreden alle afspraken nagekomen mooi garagebedrijf en vriendelijke verkoper alle afspraken nagekomen

Prettig ontvangen en goede uitleg van de auto!

Betrouwbaar

Goede service, en er word altijd eerst gebeld en overlegd voor grote reparaties

Altijd een goede ervaring by Auto Christiaan

Altijd een goede ervaring by Auto Christiaan

Prima geholpen duidelijke afspraken

Fijne sfeer binnen dit bedrijf iedereen lijkt betrokken

nette behandeling net personeel

netjes ontvangen kop koffie vriendelijk zaak heeft zeer nette uitstraling prijzen zijn netjes gewoon gelijk mijn cijfer een 9

Vlot aan nieuwe auto geholpen!

Snel en vlotte afhandeling. Keurige zaak en voorraad auto's.

Boven verwachting

Auto Christiaan deed na enkele pogingen van onze kant om de prijs te drukken van de auto waar we in geïnteresseerd waren (tegen inruiling van onze beide auto's) niet meer moeilijk. Over en weer waren we tevreden over het bedrag van bijbetaling. Twee nieuwe banden zouden er nog opgezet worden als extra. Toen we de auto op kwamen halen bleken er vier nieuwe banden op te zitten. Dit zonder extra bijbetaling. Voor ons een leuke verrassing. Het contact met de verkopers was goed, vriendelijk en terzake kundig. De afhandeling van de aankoop ging ook prima. Het extra presentje dat we meekregen was ook nog eens veel leuker dan de gebruikelijke bos bloemen. (en lekkerder!)

zeer tevreden

Vriendelijk en zeer goed werk verricht.

Ik ben super tevreden wat een top service. Vriendelijk en duidelijk en je wordt direct geholpen toppers zijn het blij om terug te zijn bij auto garage Christiaan

Hele snelle reactie en afhandeling van zaken

Goed betrouwbaar advies, snelle actie. Transparant voorstel.

Top garage

Doen wat ze beloven Vakbekwame monteurs Aangename sfeer Denken met de klant mee Kortom het juiste adres voor je auto.

Kanaalweg 11

8356VS Blokzijl

Over Auto Christiaan

Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. We bieden de topservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs. Van verkoop tot het op dealerniveau repareren en onderhouden van de auto. Ons team staat erop dat iedere klant na een bezoek met een tevreden en goed gevoel vertrekt. Hierin spelen onze gemoedelijke ambiance en huiselijke omgeving een belangrijke rol. Wij verkopen auto’s in topconditie en zijn goed op de hoogte van het huidige aanbod om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook voor een financiering op maat kunt u bij ons terecht.