Top service

wij hebben de verkoop van de nissan bij auto christiaan als heel prettig ervaren . er was te onderhandelen over de prijs en we zijn zeer tevreden en heel erg blij met onze nieuwe nissan. Geen gladde jongen die van alles wil aansmeren . leuk cadeautje van streekgerechten . kortom lekker kleinschalig niet zon megagroot bedrijf wat over allerlei schijven gaat . daar houden wij van. Gr

Neemt de tijd

We hebben bijna 1,5 uur gereden, maar was de moeite waard. Prettige garage, vriendelijk. We kregen na aankoop van de auto een pakket met allerlei plaatselijke lekkernijen, erg leuk! We zouden hier zeker weer een auto kopen, aanrader!

Duidelijke en open communicatie

Auto voor apk gebracht. Monteur belde met bevindingen en eerlijke opties. Meteen een grote beurt.

Correct geholpen wat een vriendelijke jongens

Correct geholpen!

Heel prettig geholpen

Aangezien wij vanuit Den Bosch moesten komen, is er veel telefonisch overleg geweest. Dit hebben wij als prettig ervaren. Ook bij het ophalen van de Corsa werd we gedacht. Bij thuiskomst brandde het.lampje van de bandenspanning. Na overleg kon ik dit laten nakijken bij een garage in Den Bosch. Het is kostenloos opgelost. Anders had auto Christian dit betaald. Dat is goed geregeld. Dank hiervoor.

Snel en correct afgehandeld.

Direct en correct afgehandeld. Open communicatie en persoonlijke benadering.

Mooie auto, fijne ervaring

De auto was ons bij bezichtiging niet helemaal naar het zin omdat wat te veel kleine krasjes op zaten. Toen we dat benoemden is ter plekke een deel van de auto opnieuw gepoetst, zodat we konden zien hoe de auto er na een goede poetsbeurt uit zou zien. Toen we ook nog ongezien een oké bod kregen voor de oude auto en de toezegging dat de hele auto zo gepoetst zou worden, konden we niet meer om kopen heen. Vorige week de auto gehaald en nu al een week rondrijdend als een koningin. Fijne eerlijke communicatie, prima service en een prachtige auto voor een alleszins redelijke prijs. Wij zijn happy.

Fijn en duidelijk, alles goed geregeld en zal het ook aanbevelen. Klein minpuntje, de tank van de auto was op de snelweg al leeg, deze had wel even volgetankt mogen worden.

Goede service en veel plezier van onze auto

Boven verwachting goede service. Via WhatsApp goede en snelle communicatie. We hebben de auto gevonden die we al heel lang op het oog hadden. Er werd een filmpje opgenomen om de auto goed te kunnenbekijken. We zijn uiteindelijk gaan kijken en na een goed gevoel, besloten om hem aan te schaffen. Door de garantie-optie hebben we alle vertrouwen dat we er veel plezier van gaan hebben. De auto stond zelfs ingepakt met een mooie strik. De kinderen vonden het geweldig! Bedankt allemaal!

goede service

uitstekende service

Professioneel, volledig, vriendelijk

Goed en professioneel geholpen, met duidelijk en helder advies. Daarnaast is de auto netjes en schoon afgeleverd met 2 nieuwe banden, erg fijn!

top

Goede service en duidelijke afspraken

Geweldige service

Keurig afgeleverd met een leuk kado. Snelle aflevering. Ben er erg blij mee. Bedankt

Vriendelijk en professioneel

Geweldig.

De hulp is fantastisch.

Fijne, eerlijke en ervarende personeel!

Klantvriendelijke servies , professionele advies en snelle afhandeling.

Tevreden klant

Zeer goed geholpen bij dit bedrijf, professioneel en erg klant vriendelijk. Top bedrijf

Fijne communicatie en gastvrij ontvangst.

Telefonische vragen werden goed beantwoord, er werd goed meegedacht en afgestemd op onze wensen. Zowel bij testrit als aflevering zijn we gastvrij ontvangen en werd er de tijd voor ons genomen. Al met al heel blij met hoe het is gegaan en met de werkwijze van Kees!

Een cijfer 10 omdat ik helemaal tevreden ben!!

De service die ik ontving vond ik geweldig. Een gewassen auto, die zelfs ontdooid werd terwijl ik een kopje koffie kreeg aangeboden. Vriendelijk en behulpzaam!

Uitmuntende service met aandacht voor de klant

Op zoek naar een andere auto kwam bij Christaan terecht. Wat gelijk opviel was de persoonlijke aandacht en prettige sfeer. Geen opdringerige verkopers, maar iemand die meedacht in het belang van de klant. Bij de aflevering werd ook alle tijd genomen. We hadden totaal niet het gevoel een nummer te zijn. Kortom. Een super ervaring!

Top service!

Eerste keer een auto gekocht bij auto Christiaan maar zeker voor herhaling vatbaar! Persoonlijk en prettige service. Er word met je meegedacht en klanttevredenheid staat hier hoog in het vaandel.

Gooede medewerking...

Een ontzettend mooi en fijn bedrijf. Heel erg tevreden met mijn nieuwe auto.

top en vriendelijk

Vriendelijke, netjes koffie/thee staat klaar en zijn service en klantgericht

Kanaalweg 11

8356VS Blokzijl

Over Auto Christiaan

Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. We bieden de topservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs. Van verkoop tot het op dealerniveau repareren en onderhouden van de auto. Ons team staat erop dat iedere klant na een bezoek met een tevreden en goed gevoel vertrekt. Hierin spelen onze gemoedelijke ambiance en huiselijke omgeving een belangrijke rol. Wij verkopen auto’s in topconditie en zijn goed op de hoogte van het huidige aanbod om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook voor een financiering op maat kunt u bij ons terecht.