top en vriendelijk

Vriendelijke, netjes koffie/thee staat klaar en zijn service en klantgericht

Altijd goed

Nette en toegankelijke service

Mijn auto die ik een paar maanden geleden hier heb gekocht vertoonde een probleem met de kachel. Aangezien er nog garantie opzat heb ik even gebeld en kon ik vlot langskomen om naar het probleem te laten kijken. De temperatuursensor bleek kapot te zijn en is dezelfde dag kosteloos vervangen. Men luistert hier naar de klant en lost het zonder problemen op. Nette en vriendelijke service.

Betrouwbaar

Mijn ervaring is dat je bij dit bedrijf goed behandeld wordt als klant. Ze maken geen onderscheid in klanten en zijn gewoon normaal en eerlijk.

Goede en nette service

Zeer slechte ervaring. Beloftes worden niet nagekomen.

Kun je een auto bestellen via hun site. Wacht je op inruil. Zie je dag erna dat auto verkocht is. Ga niet met deze mensen in zee.

Super bedrijf

Probleem is op gelost dankje wel toppers Fijne dagen en een voorspoedig 2022

Fijne en serieuze afhandeling

Positieve ervaring Fijne en snelle afhandeling Betrouwbaar

Snelle service

Kon zeer snel terecht en werd direct geholpen. In de tussentijd een kopje koffie gehad. Toen deze op was was mijn auto ook al weer klaar

Een eerlijke en fijne autogarage.

Ze hebben netjes mijn dubbele bediening en velgen met banden overgezet van mijn inruil auto. Zoals afgesproken. Prettige ervaring, ik beveel dit autobedrijf zeker aan. Thankzz

Klasse

Mooie zaak behulpzaam alles gewoon goed voor elkaar

Het werk wordt netjes uitgevoerd in de afgesproken periode.

Je bent hier nog een klant! Super.

Fijn geholpen bij de aankoop van een prachtige occassion

De afspraak voor een proefrit was vlot gemaakt. Vriendelijke ontvangst en de deal was snel gemaakt. Daarna werd alles uit de kast gehaald om de auto snel helemaal tip top af te leveren. Hoewel Blokzijl voor ons niet naast de deur is, was het meer dan waard om daar op bezoek te gaan. Wij vinden Auto Christiaan een echte aanrader.

Direct geholpen

Direct geholpen en probleem goed verholpen.

N.V.T.

Ik ben goed geholpen de leen auto stond klaar alleen het is nog even afwachten of de klacht nu over is want ik kwam voor dat de tellerstand van ad blue op 2400 bleef staan en daar staat hij nog steeds op en blijft dat zo dan zou ik weer contact opnemen dus is het nog even afwachten of het nu goed is ?

Goed gemaakt

Ze zijn vriendelijk

Goede ontvangst. En netjes alles afgehandeld

Opdracht grote beurt uitgevoerd en betaald.

Geen

Kan niet beter, precies volgens afspraak

Op het afgesproken tijdstip werd ik keurig ontvangen en werd de duur van de garagetijd gemeld. Nog binnen de afgesproken tijd waren de banden gewisseld en kreeg ik de auto netjes gewassen weer mee. Wat wil je nog meer.

goede service

Heb altijd een goed gehoor bij het personeel.

Super klantvriendelijk snelle service

Klantvriendelijk snelle service lekkere koffie leuke tijdschriften panorama's uit 63 erg leuk top bedrijf

Prima eerste ervaring!

Hoewel ik het bedrijf al jarenlang van naam ken, heb ik er pas onlangs voor het eerst een bezoekje gebracht. Was op zoek naar een andere auto en hoewel het al laat in de middag was nog snel even een kort proefritje gemaakt. Contact met medewerker(s) was uitermate plezierig. De volgende dag terug gekomen en de deal rond gemaakt. Tot op heden geen seconde spijt van mijn aankoop gehad. Hoop dat de verdere contacten en het toekomstig onderhoud van de auto net zo'n prettige ervaring gaat worden. Dan hebben ze er een vaste klant bij!

Vriendelijk

Ondanks de afstand die ik moet rijden, ben ik dik tevreden met de klantvriendelijkheid en service.

Kanaalweg 11

8356VS Blokzijl

Over Auto Christiaan

Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. We bieden de topservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs. Van verkoop tot het op dealerniveau repareren en onderhouden van de auto. Ons team staat erop dat iedere klant na een bezoek met een tevreden en goed gevoel vertrekt. Hierin spelen onze gemoedelijke ambiance en huiselijke omgeving een belangrijke rol. Wij verkopen auto’s in topconditie en zijn goed op de hoogte van het huidige aanbod om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook voor een financiering op maat kunt u bij ons terecht.