Netjes gebeld wat evt de kosten waren en gekozen om een beurt te geven ivm voordelige kosten!

Netjes gebeld wat evt de kosten waren en hierdoor gekozen om een beurt te geven ivm de meevallende kosten!

Vakbekwaam en keurig.

Correct in de omgang, eerlijk verhaal, eerlijke prijzen, realisme voert de boventoon. Heldere uitleg, geeft gewoon vertrouwen. Prima garage.

Mooi bedrijf nette service

Zeer goede service en uit leg van Richard mooie auto's voor een nette prijs dus een aanrader

Altijd goex

Snelle goede service.

Volgens mij staat er 95,58 op de factuur. Ik heb 116 of 166 euro betaald. Hoe kan ik dan 50 euro terugkrijgen? Hahaha

Vriendelijk en betrouwbaar

De ontvangst is vriendelijk. De reparatie aan de versnellingsbak is goed uitgevoerd en voor extra betrouwbaarheid op afspraak na 2.000 km gecontroleerd. Zo rijd ik met een gerust gevoel.

Top garage

Uitstekende service en vriendelijke medewerkers

Klantvriendelijk en snelle hulp

In juni een kia ceed gekocht bij Christiaans. Was net binnen gekomen daar, had achteraf mankementen. Christiaans heeft het netjes opgelost en nu rijden we in een goede en fijne auto. Netjes en aardig personeel. Zeker de moeite waard ook voor onderhoud van je auto.

Alles is top geregeld

Goed geholpen. Service was netjes alles was duidelijk en helder mensen van autochristiaan waren transparant en eerlijk. Bedankt voor alles.

Prettige sfeer.

Goed geholpen vakbekwame mensen.

Vlot, vriendelijk en goed geholpen

Afspraak was vlot gemaakt, gratis leenauto stond klaar, berichtje dat mijn auto weer gereed was en zoals altijd weer netjes gewassen.

Ze zijn top staan altijd voor je klaar

Supersnel en prima service!

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe Audi kwam ik bij Auto Christiaan terecht. 's Avonds even een belafspraak via WhatsApp gemaakt, de volgende dag telefonisch contact en een uur later een passend voorstel. Richard denkt goed mee en is erg klantgericht. Aanrader!

Ik heb ongeveer 2 maanden geleden me polo bij auto Christiaan gekocht met veel plezier, ik kreeg een storing in het beeld, heb gebeld met de garage en kon gelijk de dag erna me auto brengen. En kreeg vanuit de garage een leenauto mee. Ze houden je goed op de hoogte als het goed is hoor ik dinsdag wanneer ik de auto weer kan ophalen. Bedankt voor de goede service

Prima geregeld

Precies op afspraak, leenauto mee en keurig op tijd weer gereed en gewassen.

houden vol

Wordt goed geholpen

prima behandeld

goede service

top service

Bij aanvang van vakantie motorprobleem in buitenland. Op afstand door Auto Christiaan service verricht en bij terugkomst in Nederland het probleem prima en na volle tevredenheid opgelost.

De grote beurt met APK is heel goed verlopen.

Bijzonder prettig dat er overleg is over wat er gedaan moet worden.

Prima service. En afhandeling van de keuring

Super goed

Goede service en een super team

Uitstekende service.

Zeer goed geholpen door Richard. Hij nam de tijd om alles door te nemen over de auto en heeft professioneel naar de inruil auto gekeken en besproken. Alles wat is afgesproken is nagekomen en is zelfs boven mijn verwachtingen waargemaakt! Zeer goed bedrijf dat graag een extra stap zet voor de klant.

Perfecte dienstverlening

Ik heb voor de aankoop van mijn auto voldoende informatie ontvangen. Er is mij voorgerekend wat de financiële verschillen zijn met mijn huidige auto, qua belasting en brandstof. Op die manier heb ik inzicht gekregen dat een diesel voor mij wel uit kon. De navigatie is netjes geïnstalleerd. De leen auto stond al klaar. Mijn auto netjes gewassen weer meegekregen. De handleiding was in het Frans, maar Richard heeft voor mij mijn telefoon netjes aangesloten. De auto rijdt super. Ben er erg blij mee.

uitstekend

uitstekend

Kanaalweg 11

8356VS Blokzijl

info@auto-christiaan.nl

Over Auto Christiaan

Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. We bieden de topservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs. Van verkoop tot het op dealerniveau repareren en onderhouden van de auto. Ons team staat erop dat iedere klant na een bezoek met een tevreden en goed gevoel vertrekt. Hierin spelen onze gemoedelijke ambiance en huiselijke omgeving een belangrijke rol. Wij verkopen auto’s in topconditie en zijn goed op de hoogte van het huidige aanbod om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook voor een financiering op maat kunt u bij ons terecht.