Goed en niet goed

Mijn eerste bestelling verliep redelijk vlot. De 2de bestelling van 30 jan is een drama. Na lang zoeken blijkt mijn kaars kapot en nog steeds heb ik ze niet op 20 febr..

Ik ben uitstekend geholpen, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ik was niet zeker of de sifon zou passen bij de gekozen waskom, daarom had ik een mailtje gestuurd. Ik kreeg heel snel een antwoord. Heel vriendelijk en behulpzaam.

Superblij

Hele fijne service en snelle reacties op gestelde vragen. De kast die wij bestelde is ontzettend mooi en we zijn er super blij mee. Enige jammere vond ik persoonlijk dat ik een dag vantevoren kreeg te horen dat het bezorgd zou worden. Dit had ik zelf fijner gevonden als dit in samenspraak had gekund.

mooi en kwalitatief bankje en snelle en verzorgde levering!

Een mooi chinees hallbankje. Een aanrader!

kwalitatief product en goede service

Zo tevreden van mijn houten krukje dat ik er nog eentje heb besteld! Ik gebruik het om bloempotjes op te etaleren maar het is zo robuust dat je het evenzeer als zitbankje kan gebruiken. De bovenkant is niet plat, maar volgt de natuurlijke welving van de gebruikte boomstam. Past in ieder interieur! Ook altijd snel reactie gekregen op mails, super service dus!

Blij met onze salontafel

Snelle levering, (heel fijn!) Tafel was alleen in een doos gedaan die niet helemaal paste. Doos stond half open en werd met plakband bij elkaar gehouden. Gelukkig was de tafel niet beschadigd, dus ben er blij mee.

Vlotte en duidelijke communicatie, top kwaliteit van het product

Zeer vlotte levering , top kwaliteit van het product zeer leuke website

Gewoon in een woord klasse

Prachtige spullen van hoge kwaliteit zeer klant vriendelijk

Goed geleverd

Prachtige rustieke bloempot gekocht, niet goedkoper maar wel waar voor je geld. Supersnel geleverd, goed verpakt en zonder enige beschadiging. Er is duidelijk aandacht besteed aan het product en aan de klant. Dankjewel fa. Houtman.

Prachtige spullen

De spullen zijn prachtig en levering volgens afspraak. Minpunt is de chat-functie. Al een aantal keren proberen te chatten met vragen over afmetingen e.d. Na een half uur gewacht te hebben op antwoord, heb ik de chat maar afgesloten en een dag later weer geprobeerd … helaas, zelfde resultaat. Daardoor ergens anders mijn (toilet)planken besteld.

Goed en mooi product

Mijn ervaring is positief. Product ziet mooi uit en is degelijk gemaakt. Bezorging was op tijd en was goed verpakt.

Wat een mooie producten

We hebben diverse accessoires besteld. Kwaliteit is geweldig. Heel mooi en bijzonder. Deze producten maken je interieur af.

Ik heb hier gecapitoneerde stoelen besteld, Wat zijn ze prachtig, net zoals ik ze wou ! Zeer goede kwaliteit zeer mooi gemaakt! Aangezien het voor mij ver rijden is is het via mail besteld , alles correct verlopen , op al mijn vragen een antwoord ook dat was altijd snel. Betaling correct verlopen. Zeer goed bereikbaar. Ik heb wel wat langer moeten wachten vooraleer ze geleverd werden maar was de moeite waard. Ook de levering zeer correct en proper ingepakt, ook vroegen ze of alles in orde was. Zeker aanrader!!!

Snelle en goede levering

Goede service snelle actie klantgerichtheid.

Keurig op de hoogte gehouden en netjes ingepakt en geleverd

Snel bezorgd en zeer goed verpakt.

Zeer tevreden.

Prachtige kast, heel goede kwaliteit. Geleverd zoals afgesproken en in perfecte staat.

Bestelling

Geweldige snelle en goede service.

Product perfect! Snelle levering.

Product gevonden via internet. Door duidelijke foto's en juiste afmetingen heel tevreden met mijn aankoop die ik dus niet in het echt heb gezien. Top!!

Mooi en goed verpakt. Mooie site en makkelijk te bestellen, ik heb ook telefonisch contact gehad, omdat post.nl het artikel had "geleverd" maar dat was niet zo. De dame aan de telefoon was heel behulpzaam. Het artikel is prachtig. Het staat in mijn keuken met mooie theeblikjes en theepot. Heel blij. De afstand is te ver om even langs te gaan. Maar ik ga er hopelijk een keertje naar toe.

De Dutz vazen, echt mooi!

Goed advies, snelle levering, TOP!

Goede service en blij met mijn boeket

Ik heb een mooi kunstbloemen boeket gekocht , de service was prima. Ik werd goed op de hoogte gehouden binnen 2 dagen in huis en zeer zorgvuldig verpakt! Helemaal blij mee!

Snelle levering, netjes veepakt.

Bin sehr zufrieden

Bin sehr zufrieden. Meine Bestellung kam sehr gut verpackt an. Alles lief unkompliziert ab. Ganz große Lob

top

top

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.