Tevreden

Snelle levering van de kleinere aankopen. Goed verpakt. Wacht met spanning naar mijn grotere aankoop…..

Super fijne service!

Hele fijne service bij Rene Houtman, prachtige nette showroom, vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Top! Wij komen zeker gauw weer langs!

mooi product, snel geleverd, keurig verzorgd

Het zijn mooie producten die volledig aan de verwachtingen voldoen en misschien nog wel meer. Snel geleverd. Ben er erg blij mee. Passen heel mooi bij mijn mieren sculptuur die onze naam vertegenwoordigd.

Topp

Beste Qualität, sehr gut verpackt, vielen Dank

Perfecte levering, perfect product

Mijn levering was naar wens, tijdig en correct afgeleverd. Spijtig dat niet al mijn bestelde artikels samen werden geleverd. Ik ben nog in afwachting op 2 artikelen en dat hadden ze mij wel van tevoren mogen laten weten. Nu moest ik er zelf naar vragen want de chauffeur wist zelfs van niets. Wanneer krijg ik deze eigenlijk geleverd?

vriendelijk personeel

Mooie, ruim opgezette winkel! Service in de zaak, zoeken naar personeel. Service aan huis, vriendelijk, maar wat gehaast waardoor er niet opgelet wordt of ze ergens tegenaan stoten. Materiaal goed ingepakt.

Snelle levering leuke spullen nette prijs

Geweldig.

Fijn dat er meegedacht wordt, goede en adequate communicatie, vakmanschap en kwaliteit! Een topbedrijf!

Geweldige service

Houtkachel besteld en alles keurig geregeld. Komen absoluut hun woorden na!!!!!!!!!!

Redelijk!

Jammer,dat je zelf mails moet sturen hoe het zit met de levering! Zou fijn zijn als iemand een bestelling doet,om ook te melden dat ze niet voorradig zijn. En nog enkele weken duurt voor ze geleverd kunnen worden. Verder alles goed,keurig verpakt! Top! Groetjes

Het artikel was precies zoals hoopte, net zo mooi als op de foto

Het bestelde artikel werd snel bezorgd en was was perfect verpakt. Heeft hierdoor geen schade opgelopen en is is dus ook heel mooi

Uitstekend tevreden

Bezoek gedaan in de super mooie showroom, waar we warm werden ontvangen. Geholpen met de keuze van onze aankoop. De levering wordt door de firma zelf gedaan, netjes verpakt en met zorg behandeld.

Fantastisch!

Top service, ik kreeg heel snel reactie op vragen die ik had over een badkamermeubel. Er werd mee gedacht en moeite gedaan om een mooie combinatie te maken met twee kommen, waarna het meubel binnen een paar dagen werd geleverd. We zijn er super blij mee, hij is helemaal zo als we hadden gehoopt! Rene Houtman is een aanrader!!

Snelle levering en goede service

Heel snel ontvangen. Helaas waren een paar waxinelichtjes niet meer op voorraad, maar kreeg hierover direct een bericht en geld werd direct teruggestort. De vaas die wel op voorraad was, kwam snel binnen en staat nu te shinen in mijn woonkamer. Ik ben een groot fan van Dutz, dus erg fijn online de collectie te kunnen bestellen.

Topservice!!!

Doen al het mogelijke om de klant te helpen!

Wij hadden een beschadiging aan een lampenvoet. We Hebben keurig een nieuwe gekregen

Net product en keurige levering.

Al onze producten waren op voorraad en het was een snelle en nette levering. Goed verpakt en alles ziet er heel goed uit. Wij hebben een toiletmeubel inclusief kraan en toebehoren besteld, in combinatie met bijpassende spiegel en toiletrolhouder. Deze optie werd ook keurig bij selecteren van het meubel aangegeven.

Online een bestelling gedaan. Duidelijke site. Alles snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding en fijne service.

Goed te woord gestaan bij mijn vragen en ook de jongeman die mijn meubels kwam leveren was zeer netjes.

Prachtige zaak met zeer vriendelijke mensen!

Een mooie wastafel uitgekozen, die we via de website gezien hadden. Ontvangen met een kopje koffie en cake! Bestelling geplaatst en binnen 5 dagen was het meubel al geleverd! Topservice (De kleine attentie viel ook een goede smaak, erg leuk)

Niet tevreden

Een deel van mijn bestelling is nog steeds niet geleverd ondanks een telefoontje met jullie hierover op 4 maart jl. Van klarna wel bericht ontvangen 1/4 te moeten betalen. Jullie zouden eea uitzoeken en regelen maar ik heb niets meer gehoord…..

Artikel is zeer moou

Ik heb contact moeten opnemen omdat de status van de track and trace niet veranderde. Eens dat gedaan werd mijn artikel de dag nadien direct verzonden.

Mooie meubels / slechte levering

Afgelopen dinsdag hebben wij eindelijk onze bestelde meubels mogen ontvangen. Ze zien er prachtig uit, echter liet de levering hiervan echt te wensen over. Wij hebben begin januari een tv-meubel met een levertijd van 2-3 weken, en 2 ronde salontafels met een levertijd van 1-2 weken besteld. Mede door de, in onze ogen, korte levertijd hiervoor hebben wij besloten deze meubels bij Rene Houtman te bestellen. Uiteindelijk heeft de levering dus bijna 11 weken later plaatsgevonden. Meermaals contact gehad, waar ook snel een reactie opkwam maar met weinig tot geen empathie voor de situatie. Er werd ook aangegeven dat de levertijd voor deze producten op de website aangepast zou worden naar de actuele situatie maar dit is in al die weken niet aangepast. Hier had ik toch wat meer van verwacht op dit vlak, erg jammer.

Heel tevreden

Snelle levering,vriendelijke bezorger

super goede service

mooie showroom, vriendelijke en behulpzame mensen. vlotte service dank je wel

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.