Goede en snelle service!

Fijne communicatie.

Niet tot leveren gekomen maar had wel mijn geld een dag na annuleren al terug

Snel en goed verpakt

Wij hebben een spiegel voor de badkamer gekocht. Het is nog mooier dan op de foto. Wij zijn er heel blij mee. Dit gaat de badkamer nog meer sfeer geven.

Besteld, betaald en gelijk geleverd, product was op voorraad, netjes afgeleverd door vriendelijke chauffeur, top.

Super klantenservice

Bestelling niet compleet. Gebeld en alles wordt in gang gezet om de klant zo goed mogelijk te helpen. Super service!!!! Kan niet anders zeggen….

Ongeloofelijk zo prachtig, TOP !!!

We zijn zeer tevreden met de bestelling , Van harte dank

Super mooie spullen

Ik kocht 2 kasten en een koffie capsulehouder en ben er heel tevreden over. Stevige kwaliteit en een super mooie robuuste uitstraling. Ik ga nog bestellen :)

Een sociaal bedrijf met passie.

We hebben al ons sanitair meubels bij Houtman gekocht. Wij hebben voorheen al eerder een badmeubel bij hun gekocht. In hun mooie showroom werden we geholpen door Reno. Hij nam netjes de tijd om ons te helpen bij het uitzoeken van de badmeubels, kranen en de spoelbakken en al het overige. Uiteindelijk zijn wij zeer goed geslaagd. Foto's volgen nog....

Doen wat wordt beloofd, erg mooi gemaakt kastje!

Doen wat wordt beloofd. Klantenservice top, snel reactie Prachtig badkamerkastje, erg mooi hout. Perfect uitgevoerd!

Super enthousiast over onze geleverde meubels voor de badkamer

Mooi showroom wij keken onze ogen uit. Na vele badkamer showrooms bezocht te hebben kwamen we bij René terecht, hij denkt met je mee en het resultaat mag er dan ook zijn. Niet de standaard maar echt iets voor ons opmaat gemaakt. Keurig volgens afspraak geleverd, klein mankement tijdens het vervoer maar de volgende dag gelijk terplekke bij ons gerepareerd. Echt goede service en een mooi assortiment.

Duidelijke informatie over de levering. Levering heel goed verzorgd thuis afgeleverd. Wij bestellen hier nog!

Nooit verwacht dat het nog binnen zal komen

Goeie morgen, Ik heb begin maart een spiegelkastje besteld en dat zal een week of 5 a 6 duren, begin mei toch even voor de zekerheid een mailtje gestuurd waarop netjes is gereageerd van dat de kastje de laaste tijd moeilijk leverbaar was en dat ze binnenkort een nieuwe vracht verwachten en dan alle bestellingen gelijk worden bezorgd. En netjes stond er bij excuus voor de vertraging Zo nieuwsgierig als ik was ging ik op de site kijken stond die spiegelkastje er nu voor een levering van 1 a 2 weken dus weer netjes een bericht gedaan dat ik dat raar vond en weer een berichtje van hun terug gehad dat ze nu uiteindelijke toch een flinke lading hadden gekregen en dat ze zo snel mogelijk zouden bezorgen. En op Donderdag 13 juni werd het dus als nog gebracht. Voor dat ik dit bericht kan plaatsen moet ik een keuze maken van aanbevelen en dat kan alleen met ja en nee en op dit moment zal ik nee moeten zeggen Misschien had ik ook wel een verkeerde moment of artikel uitgekozen en gaat het normaal anders maar daar kan ik helaas niet over oordelen Groetjes Bianca

Het is top

Prima service en snel

Prima product, alleen wat oponthoud gehad met afleveren

Ben zeer tevreden met het geleverde product. Zowel de kwaliteit als de vormgeving-uitvoering. Prima ontvangen en advies gehad. Alleen bij de communicatie betreffende de vertraagde aflevering ons advies: "mag wat beter" Overigens "we geven toch een hoge waardering, dus voor ons geen onoverkomelijk probleem"

Ik heb de bestelling nog niet

Geen idee of dit Rene Houtman is of PostNL maar ik heb de bestelling nog niet. Het is de 1e keer dat ik bij deze webshop bestel. Krijg al een hele week iedere dag berichten dat ze later leveren en de levering gaat iedere keer naar een ander punt toe (terwijl ik het aan huis gebracht verwacht). Heb een mailtje aan Houtman klantenservice gestuurd, nog geen antwoord. Ik kreeg dit verzoek tot beoordelen zonder dat ik ook maar iets ontvangen heb (en wel al betaald), dus helaas geen goede beoordeling.

Bester Service

Freundliches Team, schneller und sicherer Versand. Sehr kundenorientiert mit gutem Service.

Super, kwaliteit

Mooie materialen, prima kwaliteit

Mooi materiaal en vlot geleverd, leuk!

Na het zoeken op de overzichtelijke website vond ik al vlug een mooie houtmand voor onze haard. Het bestellen ging vlot en ook de levering ging vlot. Hele leuke ervaring

perfect

alles netjes geregeld

Netjes op het afgesproken tijdstip geleverd

Een heel mooi hardstenen bakje en heel goed verpakt en keurig geleverd

Alles prima in orde.

Kon niet beter, ben zeer tevreden .

Topproduct met topservice

Elke stap verliep perfect: bij het online bestellen via chat meteen antwoord op vragen, na het bestellen vlotte opvolging door Mika, zeer vriendelijke en correcte levering. De tafel was zeer degelijk en duidelijk met zorg verpakt. Het is absoluut een prachtstuk aan een zeer scherpe prijs.

Volledig volgens afspraak en goede communicatie.

Snelle en netjes ingepakte levering, helemaal tevreden.

Tevreden

Ongelofelijk mooie tafel

René Houtman staat voor ons voor kwaliteit service vriendelijkheid en flexibiliteit. We kochten een prachtige grote boomstamtafel in licht eiken, met een nostalgische metalen poot, wat een pronkstuk. Ik zeg tegen iedereen René Houtman zeker doen.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.