Poot niet oké

Super mooie tafel . Maar erg spijtig dat de voet niet als op de foto was in zwart. Dat grijs met al wat roest keur was niet passende op de tafelblad. Hebben dan maar de voet laten behandelen en in zwart laten kleuren

goed produckt

Prachtige wandkandelaar ontvangen

Heb wat langer op mijn bestelling moeten wachten, maar werd netjes te woord gestaan.

Het wastafelmeubel die wij hadden besteld is echt super mooi. Erg vriendelijke mensen zo via de mail die met je meedenken. Ik zou het bedrijf iedereen aanraden.

Lange wachttijd

Heel mooie stoeltjes, maar als we zelf geen initiatief namen waren ze nog steeds niet geleverd. Maanden geleden besteld en betaald

Good

Prima service! Komen gemaakte afspraken na

super service

voor de tweede keer een meubelstuk gekocht zeer tevreden je word goeg op de hoogte gehouden . en krijg ook zeer snel een reactie van het bedrijf zeker een aanrader.

Mooie artikelen. Veel keus

Mooie webshop. Veel keus. Snel geleverd. Netjes verpakt.

Aangenaam

Beste Van bestelling tot levering is alles zeer vlot verlopen. Onze nachtkastjes waren goed ingepakt waardoor er weinig kans is op beschadiging. Na het uitpakken, trek ik de bovenste lade open en plakt er nog een prijskaartje in. Verontwaardigd bel ik naar de klantendienst en zegt een man mij daar dat het waarschijnlijk een prijskaartje is die nog van bij hun leverancier komt. Dit vind ik toch jammer dat er daarop niet gecontroleerd is bij jullie. Misschien in de toekomst opletten dat alle prijskaartjes die niet van jullie zijn, verwijderd worden. Met vriendelijke groeten Karen Van de Weghe

Heel tevreden

We kochten verschillende zaken aan voor ons interieur. Onderandere een bed met nachtkastjes, toiletmeubel met spiegel, een kapstok, salontafel, grote spiegel en een badkamermeubel met spiegelkast. Van die laaste voeg ik een foto toe. We genieten nu een jaar van onze aankopen. We zijn overal even tevreden over!

Op tijd geleverd

Levering was zoals beloofd en het artikel was zeer netjes verpakt. Bijzettafel correspondeerde goed met de foto's op de site.

Zeer mooie en unieke vaas

Zeer mooie en unieke vaas, in stevig materiaal. Heel blij mee. Ook tevreden met de levering (stevig ingepakt)!

Super vriendelijk en professioneel

Top items en super vriendelijk en professioneel ontvangst. Zeker de moeite om 270 km te rijden naar deze prachtige zaak

Echt mooie tulpen niet te onder scheiden van echte aanrader gr angela

zeer goed

snelle levering , en als je wilt omruilen , geen probleem en snel afgehandeld

Prima levering

Prima levering, mooi materiaal en goede service

Fantastisch, goed luisterend oor. En dat is zo fijn. Ik bestel graag via de site. Ik ben gehandicapt geraakt na hersenbloeding. En dan is het juist heel fijn dat ik deze geweldige zaak gevonden heb.

Keurig volgens afspraak.

Vraag ,, wij willen graag de zelfde kast voor in onze douche boven. Het moet toch mogelijk zijn om deze qua maatvoering langer te krijgen .was nu 120cm maar we moeten naar 180cm?

Goede ervaring prima service

Bij de levering bleek de kleur niet goed te zijn door w.s.miscommunicatie. Dit is heel goed en snel opgelost.

Klantvriendelijk, heldere communicatie

Al in eerste telefonisch contact, zonder dat ik iets had aangeschaft, geantwoord op vragen. Daarna eerlijke info over de bestelling. En met geduld, want ik maakte mij zorgen. Daar werd vriendelijk en begripvol op gereageerd

Goede service en duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Het contact via de chat was zeer snel, correct en duidelijk. Ook was alles goed geregeld bij het afhalen van de bestelling. Vooral de plezierige benadering en de gemoedelijke sfeer is ons opgevallen. Wat een prachtige showroom. Dit adres is een echt aanrader!

prima service netjes te woord gestaan aan de telefoon.

Doen wat ze beloven

Goed advies. Ruime keus.

Fijne winkel met goede service !

Prachtige lampen besteld en gekregen. Eén was er kapot gegaan bij transport. Na overleg, keurig een andere gekregen. Service zoals service behoort te zijn. Zeer tevreden.

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.