Mooie kandelaars

Heel mooie kandelaars. De verpakking kon misschien iets beter dmv lege ruimte op te vullen met bubbelplastiek of iets. Ze lagen vrij los in de verpakking.

Vriendelijke mensen, mooie producten en een goede service!

Beste lezer, Op Google gingen we zoeken naar een landelijk interieur en kwamen terecht op de website van Rene Houtman. We keken onze ogen uit! Een ruim assortiment, mooie foto's en duidelijke uitleg per artikel. De volgende dag hebben we gebeld met de servicelijn en kregen een vriendelijk persoon aan de telefoon. Hij kon op iedere gestelde vraag een passend antwoord geven. We maakte een afspraak om in de showroom naar een was meubel en kranen te komen kijken. Daar aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en we voelde ons welkom. Ook op deze dag werd er aandachtig naar ons geluisterd en werden we goed geïnformeerd over van alles en nog wat. Tijdens het bewonderen van al het moois daar, kregen we een lekker kopje koffie aangeboden. We hebben eerst een toiletrolhouder en wc-rolhouder besteld. De dispenser staat geweldig op ons toilet (zie foto). Wij gaan nog over om meer te bestellen voor onze badkamer en als deze klaar is volgen er nog meer foto's. Bedankt team, Rene Houtman Interieurs Met vriendelijke groet, Chris & Jolanda

Goede ervaring

Ik zocht een Dutz vaas en Rene Houtman heeft een zeer uitgebreid collectie. Ik heb de vaas besteld en communicatie en levering is uitstekend verlopen.

Prachtig toiletmeubel

Prachtig toiletmeubel van geborsteld hout met een stoere en industriele uistraling. Ik heb voor de geribbelde fontein gekozen aangezien deze net wat meer gedetailleerd is dan de rest van de fonteintjes. Dit geeft een mooi contrast met de donkere wandtegels erachter. Ik heb er een kraan van (mat) geborsteld goud bij gekocht en het resultaat ziet er fantastisch uit. Ook wel handig is het softclose-systeem op de scharnieren van de deurtjes, waardoor het wordt gedempt als het deurtje te hard dichtklapt. Het geheel ziet er fantastisch uit en voelt kwalitatief en solide. Een echte eyecatcher!

Goed geholpen, snel bezorgd, meer dan tevreden

Uitstekende service

Goede service, goede informatie en uitstekende bezorging.

Fantastisch

Prachtige mand snelle levering

Al enige tijd op zoek naar een degelijke wasmand, robuust en stoer en gevonden aan een mooie prijs. Snel geleverd. Super

Top!!

Netjes behandeld, bijna alles volgens afspraak, en het gene wat dan “mis” ging is erg netjes opgelost.

Goede en snelle levering

Hij was mooi maar voor mij iets te groot

Zeer goede klantenservice

Onvoorziene obstakels in het leveringsproces maar uitstekende en ook vriendelijke klantenservice.ook de bezorging was vriendelijk en goed

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Uitgebreide info gekregen waardoor ik het toch besteld heb. Product ook nog eens erg snel geleverd.

Prima en probleemloze aankoop en bezorging!

We zochten een mooie waskom en vonden die bij René Houtman.

Super geholpen waanzinnig mooie winkel.

150 km moeten rijden voor een waanzinnige ervaring. Mooie winkel meubels en accessoires echt de moeite waard geweest. Een mooi toilet meubel gekocht. Helemaal blij

Mooie kwaliteit lampenkap

Goede website, gemakkelijk online te bestellen en bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Produkt is mooi en goede kwaliteit. Verzenden mag wat vlotter

Uitmuntend! Hoe meedenkend en vriendelijk zijn deze mensen!

Na mijn ziekenhuisopname kwam ik thuis en had toch spijt van mijn aankoop. Na ruim een week na levering (inmiddels al uitgepakt door het thuisfront) mag ik mijn windlichten alsnog omruilen! Dankjewel Mika

prima en vlotte afhandeling van onze bestelling

prima en vlotte afhandeling van onze bestelling

Weeral een vlotte service

Was een snelle levering...zeer mooi materiaal Was kom was later geleverd maar was geen probleem.

Alles goed gegaan

Duidelijke communicatie en meubel was top

Super vlotte levering van fantastisch materiaal

Op zoek naar een houten etagere kwam ik op jullie website terecht, wat een mooie collectie en zeer mooie kwaliteit, levering was heel vlot, goed verpakt. Heb nog veel moois gezien dus zal zeker nog een komen shoppen.

Blij met de mooie lamp

De lamp werd binnen de geplande tijd geleverd en was goed verpakt. Mooie kwaliteit.

In 1 zin Geweldig....Super snelle Levering!!

Super....Bedrijf!!

Heel erg goed, prachtige vazen en woonartikelen.

Goed verpakt en heel veel keus in prachtige vazen. Mooie zaak erg tevreden klant. Wij hebben een rotan houtkar gekocht echt heel praktisch met wieltjes eronder. Prachtige kar.

Heel mooi

Van bestelling tot levering alleen maar positief. Eerder al kloostertafel gekocht nu 6 stoelen. Vriendelijke behulpzame mensen komen dit leveren. Telefonisch contact idem . Kan het alleen maar aanraden. Niet verder zoeken. Dikke 10

Havezateweg 11

7798CC Collendoorn

Over Rene Houtman Interieurs

Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.