Goed duidelijk proces

Netjes

Het is een goeie hypotheek . Geen klachten. Alleen jammer dat ze elke maand papieriwerk sturen ipv over de mail.

Snel en duidelijk

Hypotheek snel verkregen ondanks ik nog maar kort zzp’er ben.

Persoonlijke en snelle hulp

We kregen duidelijke uitleg aan huis. De hypotheek werd vlot afgesloten. De begeleiding was uitstekend.

Heel plezierig!

Wij konden bij Tulp de financiering voor onze woning zeer snel rond krijgen. Tulp communiceert helder en heeft een prettige website en klantenportaal. En ook niet onbelangrijk; een scherpe hypotheekrente!!

Hypotheek is prima.

Contact met tulp was vrijwel niet. Alles is geregeld door onze financiële man. De samenwerking tussen hem en Tulp leek van buitenaf (ons perspectief) heel goed. Alles is in goede banen geleid en afgestemd. We zijn tevreden met de hypotheek en trotse huisbezitters

Goed bereikbaar, heldere informatie en snelle afhandeling waar nodig.

In onze situatie moesten we goedkeuring krijgen voor onze hypotheek zonder dat ik een vast contract of intentieverklaring kon overleggen (huisarts in opleiding). Bij een aantal andere verstrekkers kreeg ik tegengestelde berichten of was het überhaupt niet mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Dit was bij jullie gelukkig wel mogelijk. De persoon die hier uitsluitsel/informatie over kon geven kreeg ik telefonisch snel te pakken en het antwoord was helder. Daardoor hadden we er vertrouwen in dat de financiering rond zou komen.

Alles geregeld door hypotheekadviseur, geen klachten

Wij hebben nog niet echt contact gehad met tulp, adviseur heeft de hypotheek aangesloten en verder loopt het nu. Niks te klagen

Prima ervaring, het aanvraagproces verliep heel vloeiend en sindsdien geen bijzonderheden

Zie hierboven

Heel goede en duidelijke communicatie

Prima service en duidelijke communicatie.

Klantgericht en duidelijke communicatie

Weer werden goed en duidelijk geholpen

Netjes, snel en helder

Contacten worden snel en netjes afgehandeld. Verder is het dashboard overzichtelijk en daardoor zijn extra vragen overbodig. Ook indienen declaraties tbv bouwdepot worden snel afgehandeld. Erg prettig.

snel en overzichtelijk

Snel en overzichtelijk online! De enige minpunten die ik kan bedenken zijn dat het niet terug te vinden is wat je precies hebt ingediend voor je bouwdepot en stel je voor dat je per ongeluk een foutje hebt gemaakt dat je die declaratie niet kan terugnemen. Ook zou het perfect zijn als je je eigen postenoverzicht kan zien. Voor ons bouwdepot moesten wij duidelijk aangeven hoeveel wij zouden spenderen op welke post (middels een bouwspecificatie). Wij hebben bijvoorbeeld een post ''buiten schilderwerken'' een andere aparte post ''binnen schilderwerk'' en zo declareer ik ook netjes. Alleen wanneer de declaratie wordt gehonoreerd meldt Tulp hypotheken de declaratie als 'schilderwerk'. Ik weet dus niet of Tulp dan op de correcte schilderpost heeft afgeschreven. Ook worden sommige declaraties omschreven als ''materialen'' terwijl die post helemaal niet bestaat in ons goedgekeurde bouwspecificatie en ik die ook niet op die manier heb ingediend.

Uitermate tevreden

Snelle afhandeling van declaratie formulieren. Afschrijving is keurig op afgesproken moment.

Vloeiend

Het process verliep vloeiend maar eerlijk gezegd waren enkel de voorwaarden en prijs leidend in de keuze voor Tulp.

Over Tulp Hypotheken

Wij zijn een Nederlands hypotheekbedrijf. We maken duidelijke keuzes. Wij bieden hypotheken voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning. Hypotheken met kortere en ook lange rentevaste periodes. Daarnaast zoeken we de juiste balans tussen aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Zo hebben we voor iedereen een goede oplossing!