Goede service en klant vriendelijk

Een klasse dealer

Tevreden over winter check

Tevreden over wintercheck en vriendelijk en deskundige medewerker

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel goed opgevangen en prima service

Na probleem melding op de snelweg direct gehandeld door personeel en binnen een half uur opgehaald en naar de garage gebracht. Direct de auto nagekeken en voor ons een kop koffie voor de schrik. Vlot op de hoogte gebracht van het probleem (Marterschade aan diverse slangen) en de auto direct voor herstel opgenomen. Heel vlot gereed en de volgende dag weer beschikbaar. De week daarna nieuwe afspraak voor nawerk en wintercheck, ook heel vlot afgewerkt. Vriendelijk en correct opgevangen en te woord gestaan.

Altijd top service

Niks op aan te merken, vooral zo doorgaan

Optimaal gemak.

Al jaren klant. De service is altijd top

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Auto met vele mankementen de afgelopen jaren :(

Ik lees alleen maar positieve reacties dus ik ga toch maar eens schrijven(wat ik eigenlijk nooit doe), in 2017 een renault clio estate aangeschaft, na 6 maanden ruitenwissersysteem kapot en koelvoeistofleiding lekkage (net buiten de garantie), alles maar laten repareren, circa €700 euro lichter, denk 3 a 4x in onderhoud gehad en geen enkele x een leenauto beschikbaar. Daarom gekozen voor garage vlak bij mijn werk. 1 x kleine beurt daar laten doen. Toen in 2020 (bij 165,000) distributieketting en uiteindelijk ook de gehele motor kapot (terwijl bij aanschaf was verteld dat de ketting net vernieuwd was bij 116.000. Zowel dealer als Renault geen enkele coulance want heb de auto 1x naar een andere garage gebracht. Voorstel vervangen motor 4 en 4,5 duizend euro excl. montage. Auto weg laten halen door kennis en die heeft er voor 2.000 incl montage een 2de hands motor in gezet met 50.000 op de teller. Ik voel mij enorm genaaid met de auto want nu is net alweer het ruitenwissersysteem kaduuk wat er door abd nieuw in is gezet. Heb de auto inmiddels al 2x gekocht. Sorry maar ik kom er nooit weer.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk personeel,bespeken al je wensen en techniche problemen. Ook de service om je tijdens de werkzaamheden naar huis te brengen en weer op te halen, is zeer correct.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Op een zeer prettige en deskundige manier geholpen

De onderhoudsbeurt van mijn auto keurig op de afgesproken tijd uitgevoerd .Geen lange wachttijd.Koffie was te verkrijgen. Na afloop werd de autosleutel gebracht met een verhaaltje er bij wat voor werkzaamheden er gebeurd waren...Kortom super tevreden

prima.

Ontvangst is goed je kan met koffie wachten tot de auto klaar. De auto gaat bij een kleine beurt en APK nog door de wasstraat gedaan.

Wederom een uitstekende service

gewoon...............top.

zie boven...............

…….

Keurige service

Top service!

Wij waren gestrand met een kapotte accu, en in plaats van dat we naar de garage moesten hebben ze iemand naar ons gestuurd! Snelle afhandeling en vriendelijke medewerkers, top!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Juiste afspraak,en reparatie goed en snel

deskundig en klantgericht

van te voren werd aangegeven wat mijn garagebezoek naar verwachting zou gaan kosten (onvoorziene reparaties daargelaten) Dat is prettig omdat je dan weet waar je aan toe bent Bij afrekening klopte eea tot op de euro. de buurt was keurig en vlot uitgevoerd. Auto was van binnen ook nog gereinigd en van buiten gewassen, heel prettig

Gewoon uitstekend.

Gewoon uitstekend zoals verwacht

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik ben zeer tevreden over de servicebeurt.

Op de afgesproken tijd werd ik geholpen. Vooraf werd verteld wat de sevicebeurt inhield en wat de kosten waarschijnlijk zouden bedragen. Tijdens het wachten was er gelegenheid om koffie/thee te drinken. Na het voltooien van de servicebeurt werd de checklist puntgewijs doorgenomen en waar nodig toegelicht. Prettige werkwijze.

• Deskundigheid N.v.t.

Heel goed

Kundige monteurs vriendelijke medewerkers en een goede uitleg wat er gerepareerd is

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Een dealer die is zoals het moet zijn.

Goede service, goede voorlichting en overleg. Als ik de auto breng heb ik het vertrouwen dat ze in goede handen is. Na 22 auto's van vaak verschillende merken kan ik wel zeggen dat zoiets zeker niet bij alle dealers het geval is.

prima service

uitstekend geholpen

Alles goed geregeld.

Prettige mensen en alles goed geregeld. Bij omruilen de auto weer mooi gewassen. Dank je wel jongens.

Geweldig team daar, superservice

Altijd als ik mijn auto breng, wordt ik gebracht naar mijn werk en krijg mijn auto spic en span weer teruggeleverd. Zeer goed team en technische mensen, klantgericht en klantvriendelijk, alleen hierdoor zou ik al Renault blijven rijden. Ook prachtige wagens trouwens en superblij mee. Ga zo door

probleem voortvarend aangepakt

rood lampje bij laaddop. In boekje gekeken en contact opgenomen met werkplaats. Foutmelding er uit gehaald en advies gekregen om op te letten en bij herzelfde probleem de auto direct terugbrengen

Hortensiastraat 2

8922 HD Leeuwarden

Over ABD Renault

Sinds het ontstaan in 1975 is ons bedrijf alleen maar gegroeid en momenteel zijn we in heel Friesland vertegenwoordigd met de merken Dacia, Nissan en Renault. U vindt ons in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid, dat staat bij ons voorop. Wij wonnen maar liefst 10 keer de Dealer of the Year Award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten!