Toppers

Snel en goed geregeld

Professioneel en snel

Wij worden altijd er snel en goed geholpen. Inmiddels al aardig wat appeltjes voor onderhoud of reparatie binnengebracht. Ze hebben veel kennis van de producten en alles wordt altijd netjes en goed gedaan.

Snelle en goede service.

Snel en vriendelijk

Goede service zeker een aanrader

Professionele hulp

Het probleem van onze PlayStation is deskundig verholpen door een vriendelijke Jos! Super!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Vandaag heb ik voor mijn dochter nieuwe iPhone beeldscherm gekocht omdat zij haar telefoon had laten vallen. Ik heb een originele iPhone beeldscherm gekocht voor een veel lagere prijs dan bij een andere winkel. Mijn dochter zei dat t beeld nog veel beter is dan de eerste originele beeldscherm. De verkoper heeft het beeldscherm vakkundig erin gezet en bovendien was hij erg klantvriendelijk. Ik zal de volgende keer zeker nogmaals naar Mac-Fix gaan. Ook is het kantoor leuk ingericht.

Service zoals het hoort te zijn. Top!

Snel, goed en meedenken. Vakman met hart voor de zaak.

Perfect geholpen en naar tevredenheid gerepareerd.

Een nieuw scherm voor mijn iPad werd vakkundig en snel gemonteerd. Ik kan Max-Fix zeker aanbevelen.

Vakkundige specialist, klant staat voorop

Vakkundige specialist, klant staat voorop

uitstekend helemaal geweldig

Snel geholpen geen poes pas netjes zo zouden meer mensen moeten zijn. ik ben blij.

Snelle service

Snelle service voor vervangen van batterij.

batterij vervangen Samsumg, in een kwartiertje klaar!

batterij vervangen Samsumg, in een kwartiertje klaar!

Zeer goede en snelle service

Goede en snelle service!

Erg tevreden !

Klaar terwijl je wacht.

Super!

Snelle en goede service. Vriendelijk!

Eerlijk en betrouwbaar

Scherm van mijn MacBook pro kapot. Eerlijke prijsopgaaf. Binnen een paar dagen gerepareerd.

Mijn telefoon en iPad zijn met vakmanschap goed gemaakt. Heren bedankt.

Snelle en goede reparatie aan 2 iPhones

Fijn om te kunnen wachten op de reparatie en ook nog voor een prettige prijs.

Laagdrempelig

Fijn om zo binnen te kunnen stappen. Vriendelijke communicatie en prima service.

Super service. Even bellen of het onderdeel op voorraad ligt en dezelfde dag gerepareerd.

Heel fijne service. Van tevoren even gebeld of de batterij op voorraad was. Dit was het geval, en ik kon meteen langs komen. In twee woorden super service.

Uitstekend bereikbaar met goede en snelle service

Eerst via de website gebruik gemaakt van de. What’s app functie. Kreeg vlot antwoord op mijn vragen. Bij de locatie kon je makkelijk parkeren en bij binnenkomst werd ik goed en vlot geholpen. Zeker een aanrader!

Goeie en snelle service

Goeie service

Slechte communicatie

Begin dit jaar onze PlayStation gebracht met een opstart probleem. In eerste instantie netjes geholpen aan de balie en na wat eerste tests had hij meer tijd nodig wat prima is. Na iets meer dan een week niets te hebben gevraagd of er al nieuws was. Het was druk en zou er direct naar kijken. Na een week weer eens gebeld en na 15 min in de wacht te hebben gestaan heb ik een Whatsapp gestuurd, de reactie was dat ze even zouden gaan kijken naar de status. Helaas vanuit hun kant weer geen reactie en na een aantal keer bellen komt er als reactie dat hij niet gemaakt kan worden door een defect moederbord. Het positieve is dat er geen onderzoekskosten in rekening zijn gebracht. Door het bovenstaande was er twijfel of de PlayStation wel echt is nagekeken en heb ik hem naar een andere specialist gebracht. Hier is bevestigd dat hij niet open is geweest en na een kleine reparatie en het schoonmaken van de PlayStation draait hij inmiddels weer weken goed. Ze zullen best goede reparaties uitvoeren en de zaak ziet er netjes uit maat de communicatie kan een stuk beter en zeg gewoon dat je geen tijd of zin hebt in deze reparatie.

Goede en duidelijke service, van te voren transparant over de kosten. Zeker aan te raden!

Fijn bedrijf die snel kan schakelen

Telefoon met kapot scherm gebracht, binnen een uur weer helemaal als nieuw.

Gen Dempseystraat 30

5981GA Panningen

0365 22 40 60

Over Mac-Fix

Mac-Fix is dé specialist op het gebied van smartphones, iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties. Wij vervangen display's accu's of losse onderdelen en voeren ook moederbord reparaties uit. Onze specialisatie is solderen op micro niveau. Bij ons kunt u terecht met ieder device wat van Apple maar Mac-Fix repareert ook andere toestellen van oa. Samsung en Huawei. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen! Wij staan klaar om je verder te helpen je kan bij ons terecht aan de Generaal Dempseystraat 30 te Panningen, afspraak maken per telefoon, mail of aanmelding formulier.