Ik ben bij Autofirst van de Steen terecht gekomen toen de airco van mijn auto stuk is gegaan en niet meer verder kon rijden. Hierbij heb ik ervaren dat van der Steen erg meedenkend is geweest in het oplossen van mijn probleem. Ik kon mijn auto er direct neerzetten en binnen een week werd het probleem opgelost voor een goede prijs. Erg betrouwbare garage die afspraken nakomt. Ik zou de garage zeer aanbevelen!
Hij heeft de Bovag keuring op onze caravan gedaan.
De gas installatie van onze buscamper moest worden gekeurd. Vooraf werd mij duidelijk verteld op welke punten de installatie gekeurd zal worden. Ik kon vlot een afspraak maken. Er was een leenauto beschikbaar tegen een zeer redelijk tarief. Vriendelijke mensen die je graag van dienst zijn en kennis van zaken hebben.
Vlot afspraak maken, correcte afhandeling en persoonlijk contact.
Er wordt gebeld met uitleg wat er moet gebeuren, ook worden de kosten meteen gemeld.. Je weet waar je aan toe bent.
Alles duidelijk en helder. Keurig vooraf gebeld over de gebreken.
Wat valt er te vertellen .service is goed .klantvriendelijkheid is zeer goed. Kortom een fijn bedrijf om te komen.
Nog voor ik echt met een probleem stil stond, probleem aangepakt! Zeer oplettend. Hartelijk dank.
Overleg met klant in geval van onvoorziene gebreken. Zeer klant vriendelijk
Zoals altijd vooraf besproken wat er moet gebeuren tijdens de jaarlijkse beurt en apk. Goede service en nette facturatie.
Op zaterdag startmotor kapot, Maandag gerepareerd en 's avonds stond camper klaar. ! Top.
Omze oude camperbus ging door hun vakkundigheid weer vlot door de apk. We kunnen weer met een veilig gevoel op pad
TOP al jaren!!
vertrouwt met verstand van zaken.
Voor het eerst hier een afspraak gemaakt,en ben zeer tevreden over dit bedrijf, Goede communicatie en duidelijkheid over de kosten.
Een bedrijf waar ze de tijd voor je nemen en zaken professioneel aanpakken.
Vriendelijke en heel klantgerichte service.
Gewoon en Goed!
Goede communicatie. Prettige manier van werken en er word met je meegedacht. Flexibel en wat gezegd wordt, wordt ook gedaan. De facturering en prijzen zijn duidelijk en betrouwbaar.
Klantvriendelijk bedrijf, die meedenkt. Neemt de tijd waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Vakkundig goed geholpen zeer blij mee
Snelle service
Na wat vervelende ervaringen bij een andere garage was mijn vertrouwen wat weg. De receptioniste dacht aan alle kanten mee toen ik dit aangaf. Toen mijn auto aan bod was deed ze een belletje en kon ik even meekijken. Heel fijn. Dus een dikke pluim Fijne garage!
Heb hier al 4 keer mijn apk laten uitvoeren naar tevredenheid.
Worp Tjaardastraat 346 A
8602XP Sneek