Heerlijk vrij spelen

Mooie afwisseling van uitdagend klimmen en gerichte oefeningen op een leuke speelse manier

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Zo goed!

Mijn kinderen vinden het hier geweldig. Tussen de dans aan het begin en het kunnen ervaren van klimmen op tralies en swingen op ringen, zijn we erg blij dat we deze plek hebben gevonden. Het is geweldig geweest voor onze kinderen; en de vakantie leuke dagen zijn ook een zegen!

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

MonkeyMoves is heeeeel leuk!

Onze dochter gaat hier met plezier altijd heen. De lessen zijn leuk, leerzaam en goed doordacht. Er worden zelfs woorden gelijk geleerd als overheen, onderdoor, tussendoor en doorheen.

• In welke regio sporten jullie mee? Zwolle

Ik geniet als ik zie hoe leuk mijn zoontje het heeft.

Mijn zoontje is nog wat jong en begrijpt nog niet alles, maar Maarten weet daar heel goed mee om te gaan. Het is heerlijk om te zien hoe leuk mijn zoontje alles vindt en alles wilt ontdekken.

• In welke regio sporten jullie mee? Midden-Zeeland

Super leuk voor de kinderen.

De kinderen vermaken zich super goed zover ik kan zien.

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Niks

Dat was vreemd en saai. Docent zagd dat het thema is judo. Maar geen oefeningen, kindjes gespeelt zelf.

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Leuke ervaring

Aloisio is ons mentor bij Monkeymoves; hij is heel sportieve en gezellig.

• In welke regio sporten jullie mee? Den Haag

Altijd ontzettend leuke lessen

Sarike maakt altijd hele leuke lessen voor onze zoon. Vanaf 1,5 jaar doen we mee, er wordt in een aantal weken een sport uitgelicht op verschillende manieren en er wordt opgebouwd naar de sport toe met verschillende onderdelen. Daarnaast kunnen de kinderen vrij bewegen, er is muziek maar ook momenten zonder muziek

• In welke regio sporten jullie mee? Doetinchem

Gezellig en super leuk deze peutergym

Volgens een vaste herkenbare structuur, gezellig en met leuke kinderliedjes. Elke keer weer een andere jungle opstelling, goede sfeer en en enthousiaste meester Nevlin. Kaylin vindt het heerlijk om te gaan! Ontzettend leuk en leerzaam om op peuterniveau kennis te maken met allerlei sporten.

• In welke regio sporten jullie mee? Utrecht

My kids love going to Monkey Moves!

We have very good experience with Monkey Moves! My kids (3 and 5) were allowed to go to the same group, which is also reason why I decided to join. They totally love going there and they are super excited about it. I love the way it is organised - good balance between following instructions and free play. I also admire the patience of the teacher, as managing a group of wild toddlers is… hard :)

• Would you recommend us? Yes
  • Where are you a member of our club? Eindhoven

Een mooie manier om met verschillende sporten in aanraking te komen

Leuke opzet, toegankelijk en met veel enthousiasme gegeven. Vrij, maar toch ook met diverse opdrachten en uitdagingen. Mooie manier om kennis te maken met sport!

Gezellige sfeer

Mijn zoontje gaat er met veel plezier naartoe en kijkt al weer uit naar de volgende keer. Er wordt afgewisseld tussen sport en spel, vrolijke muziek op de achtergrond. Ideaal voor als je van variatie houdt.

• In welke regio sporten jullie mee? Nijmegen

Fijne lessen in een veilige omgeving met veel enthousiasme gegeven

De thema's van de lessen zijn leuk.opgezet en en er is voldoende ruimte voor eigen invulling met je kind. Hele enthousiaste leraar die goede begeleiding geeft.

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Lekker sporten voor kind (en ouder)

Een gezellige, laagdrempelige sportvereniging voor kinderen van 1,5 - 9 jaar. Bij de dreumes- en peutergroep nemen kinderen deel met hun ouders, wat mijn kind en ik allebei leuk vinden. In een kalenderjaar komen 13 sporten aan bod en naast dat het leuk is voor het kind, krijg je als ouder ook alvast een idee voor welke sport(en) je kind aanleg heeft. Er wordt afgewisseld tussen verschillende spelvormen en de kinderen krijgen genoeg vrijheid om hun eigen ding te doen. Er is ook aandacht voor Sint en Koningsdag in speciale feestlessen. De inrichting van de zaal is altijd anders en blijft verrassen. In Zwolle is een enthousiaste docent die zichtbaar lol heeft in haar werk.

• In welke regio sporten jullie mee? Zwolle

Het zijn eigenlijk alle soorten sport bij elkaar en dan op een leuke speelse manier :)

Mijn dochter komt elke keer enthousiast thuis met rode wangetjes van het harde werken, en toch heeft ze het idee dat ze een uur gespeeld heeft! Debbie doet het ontzettend leuk met de kinderen en legt heel alles duidelijk uit. Het is een échte multisport, dus ook erg leerzaam en goed voor de ontwikkeling!

• In welke regio sporten jullie mee? Zwolle

gevarieerd aanbod, uitdaging en aanbod op meerdere dagen

Gevarieerd aanbod, uitdaging, aanbod op meerdere dagen en sportief met water als de norm Mijn zoontje wil alle sporten doen, nu heeft hij de unieke kans verschillende sporten uit te proberen in een stabiele groep. Hij vindt t superleuk!!!

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Super leuk

Ons zoontje doet nu een half jaar mee met Monkey Moves en vindt het fantastisch. Er worden leuke spelletjes gedaan en tussendoor is er tijd om zelf te klimmen en klauteren. Je ziet ook dat het goed is voor de ontwikkeling van zijn motorische vaardigheden.

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Leuke actieve les

Mijn kinderen vinden monkey moves erg leuk. Het is een actieve les met elke keer wat anders. Soms hebben ze nog wat moeite om zich langere tijd te concentreren. Maar Debby speelt hier goed op in.

Afwisselend programma

Leuk programma elke week afwisselend

• In welke regio sporten jullie mee? Zeist

Waardevol bijdrage aan ontwikkeling van kind

Wij gaan wekelijks met onze zoon (en zijn 20 maanden zus doet mee 10 Minuten aan het begin ☺️) en wij vinden het een waardevol bijdrage aan zijn sociale en fysieke ontwikkeling.

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Enthousiaste kinderen en tevreden ouders

Monkey moves weet goed in te spelen op de (ontwikkel)behoefte van de kinderen. Er is een veelzijdig aanbod voor zowel beweging als de sociale ontwikkeling. De kinderen worden gezien en leren hierdoor elkaar en zichzelf te zien.

• In welke regio sporten jullie mee? Nieuwegein

Mijn dochter gaat met veel plezier naar gym / sport en geeft mij een veilig gevoel

Veilig / betrouwd en veel plezier

• In welke regio sporten jullie mee? West-Brabant-West

Fantastische sport!

Onze dochter gaat met veel plezier naar Monkey Moves. De aanpak en de vele verschillende soorten sporten zorgt ervoor dat het al meerdere jaren leuk een groot succes is voor onze V. Helaas kunnen wij niet meer elke zondag gaan, maar de tienrittenkaart werkt ook erg goed!

• In welke regio sporten jullie mee? Nijmegen

Sporten op maat

Ik kom graag met mijn kind sporten. Ik vind het ook fijn dat je op basis van wat je kind kan, mag meedoen. De korte spel momenten zijn ook ideaal. Het uitvoeren tot je kind weer lekker wilt klimmen. Elk weekend is het een feestje.

• In welke regio sporten jullie mee? Tilburg

Leuke manier om kennis te maken met diverse sporten

Leuke vrije manier voor kinderen om diverse sporten te leren kennen

• In welke regio sporten jullie mee? Doetinchem

Spoordijk 17

3534BD Utrecht

Over Monkey Moves

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging. Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door het prikkelen van hun nieuwsgierigheid en hun uit te dagen om op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken. De beste begeleiding in de juiste omgeving biedt daar de perfecte voedingsbodem voor. Met een beweegrijke opvoeding met veelzijdig bewegen en multisport groeit en bloeit je kind uit tot een topper: thuis, onder vriendjes en in de klas. Spelen, leren, groeien. Beweging is dé kracht die kinderen helpt om uit te groeien tot gezonde, zelfstandige en sportieve toppers. Dat geloven, ervaren én leven we bij Monkey Moves. In de apeleuke lessen van Monkey Moves wordt je kind fysiek en motorisch sterk én leert hij van jongs af aan ook spelenderwijs emotionele- en levensvaardigheden die hij in de toekomst nodig heeft voor een gelukkig, gezond en actief leven. De ervaren en enthousiaste coaches van Monkey Moves zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving. Hier ontdekt jouw kind met sport en beweging de steeds groter wordende wereld. Doe mee en ontdek de voordelen van een beweegrijke start!