Vanaf het eerste contactmoment is alles super goed verlopen. Advies, aanvraag, huisbezoek en de installatie. Prettig en fijn medewerkers zowel tijdens de uitvoering en met het backoffice team. Een hele fijn e ervaring rijker, en zo kan het ook. Nu genieten van onze zonnepanelen. Dank aan de toppers van Solar Concept. Fam. Diels
Mannen waren er op rijd prima opgeruimd en mij heel blij achter gelaten met mooie zonnepanelen.
Solar geeft een heldere en transparante presentatie van het aanbod, zonder addertjes onder het gras. Daarna neemt Solar je als klant bij de hand gedurende het traject om de zonnepanelen zo veel mogelijk aan te sluiten bij je wensen, maar ook dat je het meeste rendement realiseert. Medewerkers van Solar (zowel binnen en buitendienst) zijn zeer vriendelijk, kundig, behulpzaam en goed bereikbaar. Ik adviseer iedereen Solar concept voor het plaatsen van zonnepanelen.
Een paar jaar geleden hebben we 11 zonnepanelen laten plaatsen. Dat was zo een goede ervaring dat we, gelet op het vervallen van de terugleververgoeding voor zonnestroom, Solar Concept gevraagd hebben een thuisbatterij te installeren. Op de dag van de installatie bleek de oorspronkelijk voorziene plaats voor de thuisbatterij eigenlijk niet mogelijk was vanwege de waterstand in de kruipruimte. Maar de monteur heeft zich niet uit het veld laten slaan en op creatieve wijze een oplossing gevonden die zelfs nog beter was dan gepland. En een betere plek, en een verbetering van de meterkast en een goedkopere thuisbatterij. Wat kan je nog meer van een meedenk firma verwachten? En had ik al gezegd hoe geduldig alle medewerkers van Solar Concept zijn als je ze om uitleg vraagt?
Hey Nico, bedankt voor je review. Hier doen we het voor. De complimenten geven we zeker door aan onze jongens. Geniet van je installatie en laat het opwekken maar beginnen.
Gewoon zo als het hoort Alles liep zoals het vermeld was. Geen gedoe of wat dan ook Super tevreden.
Dit bedrijf heeft in een nieuwbouwproject honderden zonnepanelen mogen plaatsen, maar nu ze eenmaal liggen en ik een eenvoudige vraag heb over de levering van een Envoy router, zijn ze niet meer bereikbaar. Ik vrees dat als je dit bedrijf echt nodig hebt, ze niet thuis zijn.
Onlangs een nieuwe meterkast laten plaatsen. De oude voldeed niet aan de juiste norm en specificaties om onze toekomstige thuisaccu aan te kunnen en mogen sluiten. Snel een afspraak gemaakt en nog sneller geplaatst. Goede communicatie waar ik veel waarde aan hecht
Solar staat voor wat ze zeggen.
We hebben een hele fijne ervaring met Solar Concept. We konden makkelijk in contact komen om onze vragen te stellen. Er zat absoluut geen druk achter, we mochten onze tijd nemen om na te denken. Er zijn ook meerdere facturen en berekeningen voor ons gemaakt zodat we een goede keus konden maken die het beste bij ons paste. Het traject was heel duidelijk uiteengezet. In duidelijke en overzichtelijke mails werd uitgelegd of we nog iets moesten regelen of controleren. Dit werkte heel prettig. Ook de controle bij ons thuis en de installatie werd op een zeer prettige manier gedaan. Fijne, vriendelijke mensen. We zijn heel blij met deze ervaring. De jongens hebben alleen onze bezem op het platte dakje laten liggen. Het enige echte minpuntje ;).
Hey Lisanne, wauw dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Zowel in de offerte basis, uitvoering en nazorg uiterst tevreden. Afspraken werden zo goed als mogelijk nagekomen. Montage van de zonnepanelen en opslag verliep zonder problemen. Dus zeer de aan te raden als men opslag of zonnepanelen wil aanschaffen.
Hey Math, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van je zonnepanelen en thuisbatterij! Laat de zon maar schijnen.
Erg tevreden over de prijs/kwaliteit en installatie! Vriendelijk personeel en goed advies
Na eerste contact via vereniging Eigen Huis als de volgende dag contact met Solar Concept. Daarna snelle doorloop van contacten en planning. Plaatsing in halve dag. Goede ervaring met dit bedrijf. Jos , Breda
Perfect! Van begin tot eind zeer fijn en kundig geholpen. Tussentijds nog overleg gehad en aanpassingen gedaan waar zeer snel op geanticipeerd werd. Mooi eindresultaat: mooie panelen en goede, nette montage en uitleg.
Dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht! We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van je installatie en laat de zon maar schijnen.
Niks te klagen. Hele duidelijke communicatie vanuit de front- en backoffice. Installateurs waren ook top. Netjes op tijd en hebben alles keurig en netjes in overleg geinstalleerd. Uitleg achteraf was ook top
Hey Ricardo, hier krijgen wij energie van. Bedankt voor je review en de mooie complimenten. Die geven we zeker door aan onze jongens. Geniet van je installatie en laat de zon maar schijnen!
Fantastisch zo'n bedrijf dat z'n afspraken super nakomt. Iemand die langs komt om de boel te bekijken. Uit te leggen wat men voor je gaat betekenen. Daarna steeds telefonisch op de hoogte worden gehouden ten aanzien van het proces. De meterkast door een deskundige en zeer nette monteur die vriendelijk is en super netjes werkt vernieuwd. Twee dagen later wordt er door een technische man de voorbereidingen getroffen voor de montage van de zonnepanelen. Daarna komen de mannen voor de installatie van de panelen op het dak. Ze werken snel en efficiënt. Na 2,5 uur is alles klaar en tip top opgeruimd. Uitleg wordt gegeven en tevreden nemen we afscheid. Solar Concept chapeau!
Hi Ton, hier krijgen wij nou energie van! Bedankt voor de mooie complimenten. Geniet van je installatie en laat de zon maar schijnen.
We hebben een thuisaccu gekocht en die heeft storing….Bel je dan krijg je steevast als antwoord dat je teruggebeld gaat worden, maar mooi niet. Je moet er steeds zelf achteraan bellen en heb je dan eindelijk contact, dan blijkt dat de monteur 2 weken op vakantie is??!!! Jongens dat kan toch niet. Waardeloos. Uiteraard heeft iedereen aan de telefoon begrip voor je (ze hebben de cursus emphatie kennelijk goed gevolgd) Maar oplossen VOORLOPIG EVEN NIET!!!
Duidelijk en profesioneel
Offerte plus uitleg was duidelijk, na accord was de planning voor montage snel geregeld. Op de dag van montage was de monteur op de afgesproken tijd aanwezig. Na de montage en uitleg alles netjes en schoon achter gelaten. Goede monteur zuinig op zijn.
Snel geleverd en geïnstalleerd
Een hele klus om op de schuine gedeelte van onze mansardekap zonnepanelen te plaatsen andere bedrijven durfden dit niet aan gelukkig Solar Concept wel en ook heel netjes uitgevoerd. Top en bedankt !!
Hey Ajay, bedankt voor je review. We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Prima uitleg bij intake en de adviseur dacht mee met de mogelijkheden. Installatie verliep vlekkeloos en de mannen waren gezellig ondanks het voor mij vroege tijdstip. Alles netjes achtergelaten na installatie.
Duidelijke afspraken, van offerte, naar inspectie, tot levering. Kundige technische mensen die de bevestiging en bedrading beter hebben gedaan dan de vorige partij (bij ons vorige huis).
Fijne service, duidelijk uitleg en scherpe prijs. Installatie verliep keurig en snel volgens afspraak! Slaor Concept is zeer aan te bevelen
Goed advies, hoede prijs en super batterij van ENPHASE
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.