Duidelijke communicatie tot en met de plaatsing van de zonnepanelen. We hebben via VEH een collectieve inkoop voor de zonnepanelen gedaan. Nadat het bij VEH klaar was, heeft Solar Concept het overgenomen. Ze zijn duidelijk geweest, en zijn alle afspraken nagekomen. Op de dag van levering en plaatsing waren er monteurs ziek. Echter zijn er andere monteurs later op de dag gekomen om het alsnog diezelfde dag te plaatsen! bedankt Solar Concept!
Beste Trinity, super om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar concept. Fijn dat ondanks de zieke monteurs de installatie toch nog door kon gaan op dezelfde dag. Geniet van de panelen en we wensen je een zonnige week toe!
Van begin tot het einde een zorgeloos traject ! Super professioneel.. overr alles is goed nagedacht !!
Bedankt voor de mooie review Michel. Hier krijgen wij energie van! We wensen je veel plezier met de panelen en veel zonuren toe!
Goed project, alles klopte, fijne mensen
Van begin tot einde van het proces zijn de voorbereidingen en installatie zeer professioneel en prettig verlopen. Ook in de communicatie is men goed op elkaar ingespeeld. Blij met het resultaat!
Hey Rob, bedankt voor deze mooie review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Ben heel blij met m’n panelen. Mooie prijs betaald en ze liggen er keurig op. Aardige jongens ook!
Beste Esmeralda, Bedankt voor je review. Hier krijgen wij energie van! Geniet van de panelen en we wensen je een zonnige week toe.
Afspraken nagekomen, netjes gewerkt, duidelijk uitleg na installatie.
Twee supergasten met kennis en kunde, goed op elkaar ingespeeld en ook geweldig in de omgang met ons als klant.
Goedemorgen, wat een mooi compliment! Die gaan we zeker doorgeven. Geniet van de panelen en een zonnig weekend toegewenst.
Wij zijn heel tevreden over Solar Concept! Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, vanaf de offerte tot en met de installatie. Deze ging ook heel vlot, uitgevoerd door deskundig en betrouwbaar personeel.
Hey Jeroen, Bedankt voor je review. Hier krijgen wij energie van! Geniet van de panelen en nog een zonnige dag toegewenst.
Was een beetje sceptisch toen ik zag dat ze maar met 2 monteurs waren en er 16 panelen op het dak moesten en ook nog een hele nieuwe groepenkast moest geinstalleerd worden, maar waren redelijk vlot en hebben het toch netjes achtergelaten!!!!!
Hey Bianca, bedankt voor he review en het vertrouwen in Solar Concept. We zijn blij om te lezen dat alles soepel is verlopen. We zullen de complimenten doorgeven aan onze jongens. Geniet van de panelen en nog een zonnige week toegewenst!
De montage van de hele installatie heeft nogal wat tegenslagen gekend De montage van de hele installatie is uiteindelijk gelukt. Over het product en de monteurs zijn wij tevreden. De communicatie in het aanloop stadium en na de 1e montagedag 24 mei verliep moeizaam. De monteurs konden het systeem op de geplande dag niet afkrijgen en zou hiervoor worden terug gebeld. Dit heeft helaas 2 weken geduurd. Nadat de montage was afgerond, was er een probleem met 1 paneel hiervoor zijn de monteurs nog 4x langs geweest voor dit probleem was opgelost. Nu draait het systeem probleemloos en uiteindelijk toch tevreden. Draait volledig sinds 8 augustus. De communicatie na de 2e montagedag was goed.
Goedemiddag, allereerst willen we je bedanken dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Daar kunnen wij wat mee! We vinden het vervelend om te lezen dat de installatie niet soepel is verlopen. Onze excuses dat je twee weken hebt moeten wachten op het krijgen van een nieuwe datum. Desondanks hopen we dat je blij bent met de panelen en we wensen je een hele zonnige week toe!
Opname was snel en kundig, Flexibiliteit afspraak prima, installatie panelen en elektra door zeer vriendelijk kundig personeel. Een en ander was zeer snel geïnstalleerd geen overlast en alles keurig opgeruimd na de werkzaamheden ZEER TEVREDEN.
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Duidelijke communicatie, goed technisch advies en de panelen lagen binnen 1,5 uur werkend op het dak. Top!
Relatief korte tijd tussen tekenen offerte en installatie. Levering op afgesproken dag. Installatie zelf op de dag gebeurde snel en in goed overleg. Personeel is erg vriendelijk, correct en behulpzaam. Onderlinge communicatie tussen uitvoerder schouw en uitvoering werkzaamheden kan nog iets verbeterd worden. Op zondag voorafgaand aan installatie nog gebeld waarbij niet alles duidelijk leek. Kwaliteit producten nog niet te beoordelen.
Beste Steef, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het proces soepel is verlopen. We nemen het feedbackpunt zeker mee. Geniet van de panelen!
Snelle plaatsing van de zonnepanelen. Nadien alles netjes opgeruimd
Bij installatie kwamen we tegen problemen aan zoals een loze leiding die niet toegankelijk meer was... De mannen dachten goed mee, en dachten in oplossingen. Al met al, 16 werkende zonnepanelen van 410wt op het dak. Werkt allemaal prima, erg blij mee
Ik ben zeer blij met mijn nieuwe installatie en de manier waarop ik geholpen ben.
Goede geschikte ervaren monteurs. Elektricien ook top. Kortom zeer goede ervaring, systeem werkt naar behoren. Zeer tevreden.
Hey Miranda, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We zullen de complimenten zeker doorgeven. Geniet van de panelen en nog een zonnige dag toegewenst.
Vriendelijke medewerkers, goede uitleg en komen afspraken na! Elektricien Marcel kundig en vriendelijk, dakteam ook zeer behulpzaam. Zeer tevreden vanaf offerte tot installatie.
Beste Tom, bedankt voor je fijne review. We zullen de complimenten doorgeven aan onze jongens! We wensen je veel plezier met de panelen en laat de zon maar schijnen.
Professioneel bedrijf met adequate follow-up en snelle service ondanks extreme drukte.
Hey Martijn, van deze review krijgen wij energie! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en we wensen je een hele zonnige week toe.
Ik ben heel erg tevreden. Vakkundig en vriendelijk personeel. Alles zonder problemen en netjes afgehandeld. Zeker een aanrader.
Beste Peter, bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en en heel zonnig weekend toegewenst!
Vanaf de eerste kennismaking gaf het een veilig gevoel en werden alle vragen met vakmanschap beantwoord. De plaatsing van de panelen werden vlot geplaatst door de monteurs van Solar Concept. Deze mannen verstonden hun vak en vriendelijk werd alle aan ons uitgelegd. Alle hulde en een dikke 10 voor SOLAR CONCEPT
Beste Theo, dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht. Hier doen we het nou voor! We zijn heel blij om te lezen dat je ons een dikke tien geeft. We zullen de complimenten doorgeven aan onze jongens. We wensen je een hele zonnige week toe en veel plezier met de panelen.
Goede algemene informatie vooraf. Duidelijk gecommuniceerd wat van ons verwacht werd en wat Solar Concept zou doen. Flexibel t.a.v. het te kopen product en installatie. Kleine hiaat m.b.t. de benodigde ventilatiepan. Telefonisch contact was niet mogelijk (optie 2 en 3 in menu gebruikt, vakantie/personeelsgebrek?) Maar toch op tijd opgelost. Installatie zeer vlot met kundige en vriendelijke mensen.
Beste Vincent, Bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met het eindresultaat. We zullen je feedbackpunten zeker meenemen en intern bespreken. We zijn al hard aan het werk om onze bereikbaarheid te vergoten. Geniet van de panelen en nog een zonnige week toegewenst.
Duidelijke afspraken.alleen lange levertijd door drukke planning
Erg tevreden met de samenwerking. Lang gewacht op installatie ivm levertijden maar was het zeker waard!
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.