Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie tot en met de plaatsing van de zonnepanelen. We hebben via VEH een collectieve inkoop voor de zonnepanelen gedaan. Nadat het bij VEH klaar was, heeft Solar Concept het overgenomen. Ze zijn duidelijk geweest, en zijn alle afspraken nagekomen. Op de dag van levering en plaatsing waren er monteurs ziek. Echter zijn er andere monteurs later op de dag gekomen om het alsnog diezelfde dag te plaatsen! bedankt Solar Concept!

• Prijs

Communicatie en installatie TOP!

Van begin tot het einde een zorgeloos traject ! Super professioneel.. overr alles is goed nagedacht !!

Erg goeie service

Goed project, alles klopte, fijne mensen

Zeer professionele aanpak

Van begin tot einde van het proces zijn de voorbereidingen en installatie zeer professioneel en prettig verlopen. Ook in de communicatie is men goed op elkaar ingespeeld. Blij met het resultaat!

Blij met m’n panelen

Ben heel blij met m’n panelen. Mooie prijs betaald en ze liggen er keurig op. Aardige jongens ook!

• Prijs

Afspraken nagekomen, netjes gewerkt, duidelijk uitleg na installatie.

• Prijs

Twee “brothers in arms” waar je op kunt bouwen!

Twee supergasten met kennis en kunde, goed op elkaar ingespeeld en ook geweldig in de omgang met ons als klant.

• Planning N.v.t.
  • Prijs N.v.t.

Zeer positief!

Wij zijn heel tevreden over Solar Concept! Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, vanaf de offerte tot en met de installatie. Deze ging ook heel vlot, uitgevoerd door deskundig en betrouwbaar personeel.

Goede service !!!!!

Was een beetje sceptisch toen ik zag dat ze maar met 2 monteurs waren en er 16 panelen op het dak moesten en ook nog een hele nieuwe groepenkast moest geinstalleerd worden, maar waren redelijk vlot en hebben het toch netjes achtergelaten!!!!!

• Prijs

Duurt even, maar uiteindelijk tevreden

De montage van de hele installatie heeft nogal wat tegenslagen gekend De montage van de hele installatie is uiteindelijk gelukt. Over het product en de monteurs zijn wij tevreden. De communicatie in het aanloop stadium en na de 1e montagedag 24 mei verliep moeizaam. De monteurs konden het systeem op de geplande dag niet afkrijgen en zou hiervoor worden terug gebeld. Dit heeft helaas 2 weken geduurd. Nadat de montage was afgerond, was er een probleem met 1 paneel hiervoor zijn de monteurs nog 4x langs geweest voor dit probleem was opgelost. Nu draait het systeem probleemloos en uiteindelijk toch tevreden. Draait volledig sinds 8 augustus. De communicatie na de 2e montagedag was goed.

110% tevreden

Opname was snel en kundig, Flexibiliteit afspraak prima, installatie panelen en elektra door zeer vriendelijk kundig personeel. Een en ander was zeer snel geïnstalleerd geen overlast en alles keurig opgeruimd na de werkzaamheden ZEER TEVREDEN.

• Prijs

Bedrijf heeft alles op orde

Duidelijke communicatie, goed technisch advies en de panelen lagen binnen 1,5 uur werkend op het dak. Top!

Snelle dienstverlening

Relatief korte tijd tussen tekenen offerte en installatie. Levering op afgesproken dag. Installatie zelf op de dag gebeurde snel en in goed overleg. Personeel is erg vriendelijk, correct en behulpzaam. Onderlinge communicatie tussen uitvoerder schouw en uitvoering werkzaamheden kan nog iets verbeterd worden. Op zondag voorafgaand aan installatie nog gebeld waarbij niet alles duidelijk leek. Kwaliteit producten nog niet te beoordelen.

Goede en korrekte afhandeling

Snelle plaatsing van de zonnepanelen. Nadien alles netjes opgeruimd

Afspraken zijn duidelijk

Netjes werk, vriendelijk personeel. Hopelijk zit deze positieve energie ook in de zonnepanelen.

Heel goed

Bij installatie kwamen we tegen problemen aan zoals een loze leiding die niet toegankelijk meer was... De mannen dachten goed mee, en dachten in oplossingen. Al met al, 16 werkende zonnepanelen van 410wt op het dak. Werkt allemaal prima, erg blij mee

Perfect!

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe installatie en de manier waarop ik geholpen ben.

Super!

Goede geschikte ervaren monteurs. Elektricien ook top. Kortom zeer goede ervaring, systeem werkt naar behoren. Zeer tevreden.

Goede ervaring

Vriendelijke medewerkers, goede uitleg en komen afspraken na! Elektricien Marcel kundig en vriendelijk, dakteam ook zeer behulpzaam. Zeer tevreden vanaf offerte tot installatie.

• Prijs

Professionele no-nonsense club met goede service

Professioneel bedrijf met adequate follow-up en snelle service ondanks extreme drukte.

Dik tevreden

Ik ben heel erg tevreden. Vakkundig en vriendelijk personeel. Alles zonder problemen en netjes afgehandeld. Zeker een aanrader.

• Prijs

Betrouwbaar en volgens afspraak kwaliteit !!!

Vanaf de eerste kennismaking gaf het een veilig gevoel en werden alle vragen met vakmanschap beantwoord. De plaatsing van de panelen werden vlot geplaatst door de monteurs van Solar Concept. Deze mannen verstonden hun vak en vriendelijk werd alle aan ons uitgelegd. Alle hulde en een dikke 10 voor SOLAR CONCEPT

• Prijs

Prima tevreden met het eindresultaat!

Goede algemene informatie vooraf. Duidelijk gecommuniceerd wat van ons verwacht werd en wat Solar Concept zou doen. Flexibel t.a.v. het te kopen product en installatie. Kleine hiaat m.b.t. de benodigde ventilatiepan. Telefonisch contact was niet mogelijk (optie 2 en 3 in menu gebruikt, vakantie/personeelsgebrek?) Maar toch op tijd opgelost. Installatie zeer vlot met kundige en vriendelijke mensen.

• Prijs N.v.t.

Goede communicatie

Duidelijke afspraken.alleen lange levertijd door drukke planning

• Montage (zonnepanelen)
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Prijs

Erg tevreden met de samenwerking. Lang gewacht op installatie ivm levertijden maar was het zeker waard!

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.