Afspraak is afspraak levert kwaliteit op

Heel tevreden over aanpak, proces én resultaat! Aandachtspunten: Bij advisering tbv offerte geen melding gemaakt van mogelijkheid “vogelwerende voorzieningen” onder de panelen.

• Prijs

De panelen vangen zon - net voor onze vakantie!

De panelen liggen er op! Heel blij dat Solar Concept meebewoog, toen onze dakisolatie erg uitliep, zodat we de donderdag voordat we op vakantie gingen, de panelen op het dak hadden. Enerzijds misten we daardoor geen energie, maar ook gingen we een stuk relaxter op vakantie! Enig probleem met Solar Concept is de bereikbaarheid: vaak was het erg moeilijk om telefonisch door te dringen.

• Prijs N.v.t.

kon niet beter

Ben heel tevreden van af de afspraak tot het leggen van zonnepanelen het hele tijds schema klopte precies.

Prima werkend systeem

De communicatie verliep vanaf het eerste contact prima, uiteindelijk een mooie offerte ontvangen en toen begon het wachten tot de installatie. Op de afgesproken dag werden de panelen geplaatst op deskundige en veilige manier. Helaas bleek er 1 paneel geen gegevens door te geven, na diverse bezoeken van de service monteurs is dit uiteindelijk opgelost met een nieuwe stekker. Nu werkt het systeem prima en zijn we tevreden met het resultaat

• Prijs

Service maakt het verschil!

Eind januari via Vereniging Eigen Huis zonnepanelen laten leggen, en dat ging helaas niet in één keer goed. Uiteindelijk is alles keurig opgelost en dat is met name de verdienste van de afdeling Service, in het bijzonder service-coördinator Niels en de mannen van het serviceteam, Justin en Roel. Chapeau!

Cijfer 10

Uitstekend!!

• Prijs

Door middel van Vereniging Eigen Huis deel genomen aan de collectieve inkoop van zonnepanelen. Uiteindelijk kwam Solar Concept met het beste aanbod. Na akkoord gegaan te zijn met het aanbod volgde al gauw een schouwrapport. Dit was een professioneel, vriendelijk en duidelijk gesprek. Op vragen kregen we duidelijk antwoord. Na de schouw en aanbetaling van de zonnepanelen kregen we de indicatie datum dat de zonnepanelen geplaatst zouden worden. Dit was 10 juli en de zonnepanelen zijn ook op 10 juli geplaatst. De installateurs waren erg vriendelijk en behulpzaam. De 10 zonnepanelen werken goed. Ik heb er al een heke zonnige dag bij gehad en toen heb ik 17 kWh opgewekt..... Nu niet meer wassen in de avond maar overdags als er stroom opgewekt wordt...

• Prijs

Nette en snelle plaatsing en afwerking, de plus is zeker van toepassing!

De afspraak was op 5 juli, echter vanwege de harde wind was het niet verantwoord het dak op te gaan. Natuurlijk staat veiligheid op de eerste plaats. De elektricien heeft toen al wel de voorbereiding in de meterkast gedaan. Nieuwe afspraak 12 juli. Het plaatsen van de panelen en aansluiten is heel vlot gegaan! Onze complimenten voor de snelle en nette afwerking van alles. Laat nu de zon maar schijnen, toch?

Perfecte service

We hebben recentelijk zonnepanelen laten plaatsen door Solar concepts. Ik was heel Kritisch maar was snel om. Super service, snelle plaatsing voor ook duidelijke communicatie. En belangrijk: de prijs is prima. Een aanbeveling waard

Komt afspraken na

Komt afspraken na. Vriendelijke mensen bij de montage. Keurig gewerkt met tekst en uitleg. Zowel over de panelen als de bijbehorende app. Goed bedrijf en gaan we zeker door vertellen.

Tevreden

De monteurs kwamen optijd en werkten snel en netjes. Monteur nam uitgebreid de tijd omdat omtrent het kabeltraject een andere oplossing gezocht moest worden. Uiteindelijk buitenlangs keurig afgewerkt. Inmiddels kunnen we al flink profiteren van de opbrengsten!

Snel, vakkundig en netjes

In een halve dag is ons dak voorzien van zonnepanelen inclusief installatie van omvormer binnenshuis. Er is snel en netjes gewerkt. Goede en duidelijke communicatie voorafgaand, gedurende de dag en naderhand. Kortom: een geweldig team!

Persoonlijk advies

Persoonlijk en goed advies aan huis gehad. En installatie 3 maanden eerder dan gepland. Alles werkt naar behoren.

• Prijs

Flexibel en goede communicatie bij de installatie van zonnepanelen

De installatie van de zonnepanelen op ons dak was niet bepaald standaard (41 panelen gepland obv een tekening, op een nog aan te passen dak), maar SolarConcept was heel flexibel en heeft keurig op tijd en geheel naar wens geleverd, De datum van installatie is op ons verzoek op het laatst nog uitgesteld en dat was gelukkig ook mogelijk. In het hele traject hebben we goed kunne communiceren met SolarConcept, al is het soms lastig om hen te bereiken, uiteindelijk lukt het contact wel altijd binnen redelijke termijn.

Slechtste ervaring ooit

Verkoper doet valse beloftes met o.a. een niet haalbare installatie datum en een ligging die niet mogelijk is en die zonder overleg word aangepast onder het mom van "dit is beter voor u". We hebben gevraagt voor een oplossing maar daar willen ze niet aan mee werken en ze komen alleen maar met problemen. ondertussen hebben we veel te veel betaald voor iets wat niet naar ons wens is. Geen aanrader dit bedrijf

Uitstekende planning.

Solar Concept heeft alles volgens planning uitgevoerd. Ondanks dat op 5 juli vanwege slecht weer de plaatsing van de panelen werd geannuleerd kwamen ze 5 dagen later. De dag voor plaatsing ging mijn modem defect, maar na een aantal dagen kon ik dankzij de uitstekende helpdesk van Solar Concept De Envoy verbinden met mijn nieuwe modem. Ik raad heel Nederland aan om met Solar Concept het dak op te gaan.

• Prijs

Professionele medewerkers die uitstekend werk hebben geleverd!

Professionele medewerkers die uitstekend werk hebben geleverd!

Top bedrijf

Top bedrijf. Duidelijke offerte, op de afgesproken dag geïnstalleerd en plaatsen van de panelen ging ook goed. Vriendelijke en flexibele installateurs. Dus helemaal tevreden.

• Prijs

Lang moeten wachten maar toch voor elkaar

Net mensen en netjes gewerkt ,jammer dat er een dakpan was vergeten

• Prijs

Conform verwachting, ook juiste dag en zo, vriendelijk personeel.

Monteur in ochtend was zeer aardig. Prima uitleg. In de middag leuke ploeg met mensen.

• Prijs

Snelle levering, ligt netjes op het dak.

Jongen stelden zich netjes voor bij binnenkomst, na een kort praatje gingen ze aan de slag. Een elektricien legde alles in huis aan, de personen buiten op het dak. Voor je het wist waren ze klaar. Hierna een korte uitleg hoe het werkte, dus alles werkte zoals het hoort.

Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar

Vriendelijke en deskundige monteurs. Kwamen wat later dan afgesproken, maar keurig over gebeld. Tot slot nog een goede uitleg gehad! Zeer tevreden over Solar Concept en een absolute aanrader!!

dakcowboys

* levertijd zou 12-14 wkn zijn werd 9 mnd * paar duizend euro schade aan diverse plafonds * niet geschoolde personeel, men moest vier keer terug komen om foute installatie te corriceren * lelijk leg patroon op het dak, lijkt alsof er een panel van het dak is gewaaid. * moeilijk tot niet te bereiken * onduidelijke communicatie * moest uit eindelijk met advokaat in de arm opkomen om schade retour te krijgen ( compensatie voor 4 opgenomen vrije dagen was 125 euro

• Prijs

Alles keurig en netjes geplaatst in een halve dag

Nette mensen alles snel geplaatst , Alles werkt prima . Gebeld voor aanmelding panelen gelijk een mail ontvangen . Echter 1 min puntje ik zou terug gebeld worden door technische dienst , ik had een vraag , is nog niet gebeurd. Helaas

• Prijs

Teleurstelling op teleurstelling op teleurstelling

Zwaar teleurgesteld in Solar Concept. Bedrijf komt zijn afspraken niet na, er is heel lastig contact te krijgen met de juiste mensen en de "plus" waar ze het over hebben, zie je alleen terug in het bedrag op de factuur. Na bestelling is het lang stil. Er is communicatie over lange(re) wachttijden van bestelling tot levering, maar op een gegeven moment toch maar contact proberen te zoeken over de planning. Uiteindelijk ruim een half jaar later is er een installatieafspraak. Vooraf nog een schouwer op locatie geweest. Op de dag van levering komen de (ingehuurde) monteurs en beginnen voortvarend. Echter al snel is er vertwijfeling bij ze: dit kunnen we nooit veilig doen zonder hoogwerker. Meerdere keren gebeld voor een hoogwerker, maar dat ging die dag toch echt niet meer lukken. Wanneer dan wel? Dat moet opnieuw gepland worden; begin van de volgende week zou ik iets horen. Ma, di: niets; wo zelf maar gebeld: juiste medewerkers niet te bereiken; do: weer gebeld; weer is de juiste afdeling niet te bereiken; terugbelverzoek achtergelaten. Helaas die dag geen belletje meer gehad. Vrijdag via site een pissig bericht achtergelaten. Daar wordt op gereageerd: begin van de volgende week komt er een nieuwe installatiedatum. Dat werd zo'n 3 weken later. Opnieuw een vrije dag moeten nemen; werd ik 's ochtend gebeld dat monteurs later zijn, want ze hadden problemen en hebben dus andere monteurs moeten regelen. Gelukkig was de hoogwerker wel al geleverd. Uiteindelijk 2 uur later dan gepland komen de monteurs, waarvan ik me direct afvraag, of dit de uitstraling van je bedrijf moet zijn. De "hoofdmonteur" spreekt alleen Engels en uit het "hulpje" komt niet veel. Panelen lagen in eerste instantie schots en scheef en op 1 paneel een vieze vetvlek. Dat regent er wel af werd gezegd. Ik moet het nog zien. 20:30 vertrokken ze! Vorige monteurs gaven een tijdsindicatie af van een halve dag. Nu brandt er nog een rood lampje in de meterkast; heb al gebeld; terugbelverzoek; ik wacht..........

• Advies N.v.t.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.