dakcowboys

* levertijd zou 12-14 wkn zijn werd 9 mnd * paar duizend euro schade aan diverse plafonds * niet geschoolde personeel, men moest vier keer terug komen om foute installatie te corriceren * lelijk leg patroon op het dak, lijkt alsof er een panel van het dak is gewaaid. * moeilijk tot niet te bereiken * onduidelijke communicatie * moest uit eindelijk met advokaat in de arm opkomen om schade retour te krijgen ( compensatie voor 4 opgenomen vrije dagen was 125 euro

• Prijs

Alles keurig en netjes geplaatst in een halve dag

Nette mensen alles snel geplaatst , Alles werkt prima . Gebeld voor aanmelding panelen gelijk een mail ontvangen . Echter 1 min puntje ik zou terug gebeld worden door technische dienst , ik had een vraag , is nog niet gebeurd. Helaas

• Prijs

Teleurstelling op teleurstelling op teleurstelling

Zwaar teleurgesteld in Solar Concept. Bedrijf komt zijn afspraken niet na, er is heel lastig contact te krijgen met de juiste mensen en de "plus" waar ze het over hebben, zie je alleen terug in het bedrag op de factuur. Na bestelling is het lang stil. Er is communicatie over lange(re) wachttijden van bestelling tot levering, maar op een gegeven moment toch maar contact proberen te zoeken over de planning. Uiteindelijk ruim een half jaar later is er een installatieafspraak. Vooraf nog een schouwer op locatie geweest. Op de dag van levering komen de (ingehuurde) monteurs en beginnen voortvarend. Echter al snel is er vertwijfeling bij ze: dit kunnen we nooit veilig doen zonder hoogwerker. Meerdere keren gebeld voor een hoogwerker, maar dat ging die dag toch echt niet meer lukken. Wanneer dan wel? Dat moet opnieuw gepland worden; begin van de volgende week zou ik iets horen. Ma, di: niets; wo zelf maar gebeld: juiste medewerkers niet te bereiken; do: weer gebeld; weer is de juiste afdeling niet te bereiken; terugbelverzoek achtergelaten. Helaas die dag geen belletje meer gehad. Vrijdag via site een pissig bericht achtergelaten. Daar wordt op gereageerd: begin van de volgende week komt er een nieuwe installatiedatum. Dat werd zo'n 3 weken later. Opnieuw een vrije dag moeten nemen; werd ik 's ochtend gebeld dat monteurs later zijn, want ze hadden problemen en hebben dus andere monteurs moeten regelen. Gelukkig was de hoogwerker wel al geleverd. Uiteindelijk 2 uur later dan gepland komen de monteurs, waarvan ik me direct afvraag, of dit de uitstraling van je bedrijf moet zijn. De "hoofdmonteur" spreekt alleen Engels en uit het "hulpje" komt niet veel. Panelen lagen in eerste instantie schots en scheef en op 1 paneel een vieze vetvlek. Dat regent er wel af werd gezegd. Ik moet het nog zien. 20:30 vertrokken ze! Vorige monteurs gaven een tijdsindicatie af van een halve dag. Nu brandt er nog een rood lampje in de meterkast; heb al gebeld; terugbelverzoek; ik wacht..........

• Advies N.v.t.

Net bedrijf

Keurig werk geleverd

Uitstekend!

Prima geholpen door Solar Concept. Goed advies en dito installatie. Alles snel en soepel verlopen.

Helemaal tevreden.

Vijf maanden geleden opdracht gegeven voor de plaatsing van de zonnepanelen. Precies op de toen afgesproken dag en tijd stonden de monteurs voor de deur. In een ochtend waren de panelen en de omvormer geplaatst en aangesloten. (Er moest door de kruipruimte een kabel worden gelegd, geen pretje)

Na onzekerheid toch topprestatie

Dag voor plaatsing nog gebeld. We zouden bevestigingsmiddelen ontvangen. Echter niets ontvangen. Dag van plaatsing op afgesproken tijdstip nog niemand gezien. Half uur later 2 vriendelijke monteurs. Netjes en snelle plaatsing. Top monteurs.

• Montage (zonnepanelen)
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.

X

Het is slecht communiceren met jullie bedrijf.

• Prijs N.v.t.

Alles goed geregeld !

Snelle en goede service, vriendelijke monteurs . Top geregeld !

Zeer goede installatie. Slecht bereikbaar

De installatie van mijn nieuwe zonnepanelen verliep super! De jongens die het kwamen installeren (ZZP-ers) waren enorm aardig en netjes. Alles werdt netjes overlegd en ze waren, ondanks de hitte, snel klaar. De communicatie met SolarConcept verliep stroef. Heb meerdere malen geprobeerd iemand aan de telefoon te krijgen, maar ze zijn vrijwel nooit bereikbaar. Althans... het is mij niet gelukt om iemand te spreken. Ik krijg alleen een bandje dat ze momenteel wegens drukte niet telefonisch beschikbaar zijn. Heb je niks aan dus. Enige manier om contact te hebben is via e-mail, en dit verloopt ook stroef. Verder werkt alles perfect, de app werkt goed. Ben lekker aan het opwekken en sta na de eerste maand al in de min op de energierekening! Heerlijk!

Zeer goede professionele begeleiding

Alles van begin tot einde werd goed en duidelijk uitgelegd

Gewoon goed

Nette werknemers en een goede uitleg van alles

Komt belofte niet na

In Februari 2023 hebben wij besloten zonnepanelen te bestellen via Solar Concept. In diverse verkoopgesprekken werd aangegeven dat de doorlooptijd ongeveer 15-20 weken zou zijn tot plaatsing. In ons geval uiterlijk eind augustus, maar waarschijnlijk eind juli. Deze doorlooptijd staat ook op de website van Solar Concept. Op 16 maart (week 11) hebben wij onze aanbetaling gedaan en een mail gekregen dat de panelen voor ons gereserveerd zouden worden. Kort erna werd de afspraak gemaakt voor de plaatsing van de groepenkast. In mei zijn deze werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Op 31 maart nam de planning van Solar Concept contact met ons op om te laten weten dat de panelen pas 4 december komen (doorlooptijd van 38 weken). Toen ik per telefoon zeer verbaasd en verbolgen reageerde werd het afgedaan met dat de termijn van 20 weken niet in de offerte stond. Ik probeerde de verkoop afdeling te bereiken (dit blijkt een externe organisatie), maar die wilde mij niet te woord staan. Zij gaven aan dat zij niet anders vertelden dan dat Solar Concept aan informatie verstrekt. Ik moest het contact opnemen met Solar Concept. In eerste instantie heb ik het er bij laten zitten, maar ben over de gang van zaken zeer ontevreden. Solar Concept is zelf slecht te bereiken. Ze bellen terug, maar als je in gesprek bent dan kun je ze niet terugbellen. daarna bellen ze niet weer. Inmiddels heeft Solar via de mail contact opgenomen en mij een verbeterd voorstel gedaan voor de plaatsing van onze panelen. De planning staat nu voor week 36. Ik ben hier erg blij mee. Hartelijk dank Solar voor het zo snel anticiperen, ik zie uit naar de plaatsing! Ik kan natuurlijk pas een goede beoordeling geven als de panelen geplaatst zijn, maar tot zo ver ben ik nu heel tevreden. De mails die je ontvangt zijn erg duidelijk.

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.

Heldere voortgang

Prettig team van monteurs, die duidelijk op elkaar in gespeeld waren, leverden vlot werk. Toen het aansluiten niet afgemaakt kon worden op de eerste installatie dag, is binnen een week de aansluiting naar tevredenheid afgerond.

Uitermate tevreden

De plaatsing van mijn zonnepanelen is exact volgens afspraak verlopen. Ik heb genoten van de deskundigheid en de vriendelijke uitstraling van zowel de elektriciën als van de “dakploeg”. Ook de administratieve afhandeling was perfect. Ik zou Solar Concept bij iedereen willen aanbevelen

• Prijs

Klant vriendelijk, het was in een ochtend klaar.

Prima prijs en kwaliteit

Prima offerte via Vereniging Eigen Huis. Plaatsing op afgesproken tijd. Uiterst vriendelijke monteurs en electricien die flink aanpakten. Installatie werkt prima.

Heel goed

Hoe netjes die jongens werken hoe snel ze zijn hoe mooi ze het doen het was een top team

Vakkundig aangelegd

Vriendelijk en ervaren personeel. Denkend in oplossingen. Netjes werk afgeleverd ,Zeker een aanbeveling waard.

• Advies N.v.t.
  • Prijs

Blij met de keuze van Vereniging Eigen Huis.

Er werd goed naar onze wensen geluisterd en kregen goed advies.

• Prijs

De adviseurs nemen de tijd om de beste oplossing voor je te vinden, denken met je mee en staan je graag te woord.

• Prijs

Prima vaklui en aardig en correct

Installatie was volgens planning. Prima vaklui.

• Prijs

Solar Concept is een betrouwbaar en goed bedrijf.

Ik ben zeer tevreden met Solar Concept. Ze werken netjes, goede service. Misschien een klein minpuntje: ik vond dat het lang duurde voordat ik mijn panelen geplaatst kreeg. Wellicht door drukte

Vriendelijk en respectvol

Graag wil ik mijn complimenten geven voor de medewerkers van Solar Concept die bij ons de installatie hebben gemonteerd. Op een vriendelijke wijze is een prettig tempo één en ander gemonteerd.

• Prijs

Super tevreden over Solar concept.

Super tevreden met Solar concept. Vooral de installatie was top. Toen bleek dat er bij het inmeten een misrekening had plaats gevonden hebben ze echt goed meegedacht over een passende oplossing. Oke de wachtlijst voor plaatsing ( 8 maanden ) kan korter maar dan denk ik gelijk : Ze leveren vast goed werk want iedereen besteld er. En ze kwamen ook twee maanden eerder dan gepland dus kom maar op zon. Kortom een prima bedrijf dat met je meedenkt.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.