Je wordt goed op de hoogte gehouden, en snelle service.
Prima en heldere communicatie. Zonnepanelen zijn vlot en vakkundig gelegd. Bedrijf heb ik via Vereniging Eigen Huis ingeschakeld, dus door hun goed beoordeeld. Wel zo fijn, want als leek zie je door de bomen het bos niet meer, zoveel aanbieders.
Hey Joukje, bedankt voor je review en het vertrouwen in Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Goed contact met de klantenservice. De zonnepanelen zijn deskundig gelegd.
Van adviseur tot en met monteurs, ze kwamen allemaal met goede suggesties. En leverden goed werk af!
Hey Wim, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept en dat het proces soepel is verlopen. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
k ben dik tevreden met Solar Concept. Ze komen op locatie de situatie bekijken en mogelijkheden bespreken. Een vlotte levering van de panelen. De elektricien deed meer dan nodig was en het ziet er heel netjes uit. Wij zijn dik tevreden. 1 puntje van aandacht is de gebrekkige communicatie met de werknemers die de panelen kwamen leggen en de elektricien. Het was geen probleem verder maar misschien een idee omdat vooraf te benoemen
Beste Jantine, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. De feedback gaan we intern terugkoppelen. Dank je wel dat je ons scherp houdt, want we gaan altijd voor de plus. Laat de zon maar schijnen!
Via Vereniging Eigen Huis kreeg ik een geweldig aanbod voor zonnepanelen van Solar Concept. Zeer goede prijs, snelle service en duidelijke communicatie. Enige minpuntje was dat het oorspronkelijke aanbod zonder toelichting werd aangepast. Maar na een telefoontje kreeg ik alsnog uitleg.
Beste Yvonne, bedankt voor je vertrouwen in Solar Concept en de mooie complimenten. We koppelen je feedback intern terug! We wensen je veel plezier met de panelen en veel zonuren toe.
Het bedrijf komt z’n afspraken na en levert goed werk. Er was een probleem met lekkage ontstaan maar dat werd keurig snel opgelost.
Beste Leo, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over Solar Concept. Vervelend dat er een lekkage is ontstaan, maar gelukkig is deze snel verholpen. We wensen je veel plezier met de panelen en laat de zon maar schijnen!
Vanaf inschrijving goed contact, duidelijke voorlichting over keuzes, direct een richtdatum voor installatie. Op afgesproken data respectievelijk een schouw, meterkast aanpassen en op datum de zonnepanelen geplaatst. Keurig en snel gebeurd.
Alles zeer vlot en soepel verlopen. Erg vakbekwaam personeel dat keurig werk heeft verricht. We werden op de hoogte gehouden door de mail vanaf het bestelmoment. Alles zeer netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. Nogmaals dank
Afspraken zijn prima nagekomen! Aangenaam contact! Snelle en vakkundige installatie van 10 zonnepanelen (5 op het oosten en 5 op het westen) en update van de ‘stoppenkast’ binnen 3 uur! Wij kunnen en zullen Solar Concept bij iedereen aanbevelen! Jos en Ellen Wierden Date of experience: June 05, 2024
Hey Jos en Ellen, bedankt voor jullie review en de mooie foto's! We zijn blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over Solar Concept. Laat de zon maar schijnen en geniet van de panelen.
Wij kochten onze zonnepanelen bij Hidde, na een informatief en prettig gesprek. Geen agressieve verkooptechnieken, gewoon een helder verhaal. De jongens die de panelen kwamen plaatsen waren netjes, vriendelijk en kundig. In overleg met SolarConcept zorgden we zelf voor een leiding waardoor de stroomkabel werd getrokken. De elektricien dacht fijn mee hoe we deze het beste door het huis heen konden leggen en kwam een andere dag terug om de panelen definitief aan te sluiten. Het contact met de administratie was ook heel prettig, ze waren erg behulpzaam.
Beste Lisa, bedankt voor je review. We vinden het heel fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We wensen je veel plezier met de panelen en laat de zon maar schijnen!
Via Eigen Huis in contact gekomen met Solar Concept voor de aanschaf van zonnepanelen. Op basis van onze wensen een goed en duidelijk advies van ze gekregen. Zeer duidelijke correspondente over offerte, bevestiging opdracht, montage afspraak, oplevering en facturatie. We zijn super tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan
Beste Jan, dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht. Bedankt voor het delen van je ervaring en de mooie complimenten. De panelen liggen er super bij dus laat de zon maar schijnen!
Zeer vriendelijk benadering, na eerste contact is duidelijk professionele en duidelijk informatie. Geen poespas. Na akkoord snelle levering en plaatsing. Ook dit zeer professioneel en uiterst vriendelijk personeel. Laat die zon maar schijnen.
Beste Felix, bedankt voor je review. We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
ok!
De zonnepanelen zijn bijna een maand geleden geplaatst. Alles werkt prima!
Goed geregeld! Continu contact per mail over de volgende stap en duidelijke info. Mannen maken werk af ondank dat het past uur uitloopt en nemen de tijd voor uitleg.
Beste Hans, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad met Solar Concept. Geniet van de panelen en we wensen jou veel zonuren toe.
Bij het eerste kennismaking gesprek met Thijn al een goed gevoel over Solarconcept. Na een mooie offerte getekend. Vandaag was het zover. Vanmorgen arriveerde volgens mij het A-Team van Solar concept: Mitch, Joey en Wesley. Drie vriendelijke, goedgemutste "professionals" die klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. In een mum van tijd was de steiger plus het vangnet gemonteerd zodat er veilig gewerkt kon worden. Mitch en Joey monteerde vakkundig de panelen op het dak terwijl Wesley het gehele elektrische gedeelte verzorgde. Binnen een paar uurtjes was alles klaar en opgeruimd. Nog wat uitleg gekregen en ....een cadeautje van Solarconcept! De panelen liggen mooi symmetrisch en strak op het dak.....nu de zon nog. Wij zijn blij met onze zonnepanelen en met de montage door het A-Team. Chapeau!
Beste Harriet, bedankt voor de mooie complimenten. Deze gaan we doorgeven aan onze jongens. We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept, want daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Nadat we ons aangemeld hebben bij SolarConcept is alles op rolletje gegaan. Bij het schouwen hebben ze ons op de hoogte gehouden hoe of wat. Ze hebben ons een betere zonnepanelen aangeboden, was wel duurder waarvoor we gingen, maar we hebben in een kortere tijd terug verdiend. Ook de installatie is zonder problemen gegaan door deskundige mensen. Als ik weer zonnepanelen zou nemen kies ik voor SolarConcept
Beste Erik, bedankt voor je review en de mooie complimenten. We wensen je veel plezier met de panelen en veel zonuren toe!
Solar Concept heeft bij ons zowel de groepenkast vervangen als de zonnepanelen geplaatst. Vanaf het eerste moment tot na de oplevering was het contact vriendelijk en correct. De 'schouwer' is zelfs meerdere keren op het dak geklommen om een zo mooi mogelijke opstelling van de panelen te maken. Zowel de electriciens als de installateurs zijn hard werkende sympathieke mannen die snel en kundig werken en alles keurig achter laten. De app werkt, net als de panelen trouwens, perfect. Kan geen negatief punt bedenken
Hey Ingrid, hier krijgen wij energie van. We zijn heel blij om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We zullen de complimenten doorgeven. Geniet van de panelen en we wensen je veel zonuren toe!
Snelle respons bij problemen.
Na meerdere aanbiedingen gekregen te hebben gekozen voor SolarConcept, vertellen het eerlijke verhaal en geen beloftes of toezeggingen niet niet waargemaakt kunnen worden. Installatie vlekkeloos en openminded om mee te denken. Daarnaast steeds vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.
Hey Jeffry, dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht! We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Snel, keurig en efficiënt geregeld.
Volgens prijsopgaaf / offerte en datum geleverd en ingemeten gemonteerd doir vriendelijke medewerkers kortom ben een zeer tevreden klant
goede service en perfect geinstaleerd
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.