Vriendelijk en vakkundig

Afspraak op korte termijn.

Vakkundig

Ik ben zeer vakkundig geholpen bij Ivy clinic. Goed intake gesprek en een pijnloze behandeling. Na behandeling goede uitleg over nazorg en pakket mee om deze zelf uit te voeren. Zeer tevreden met het resultaat

Meestal zeer tevreden

Ik ga al jaren naar Ivy clinics voor botox van de frons. Meestal ben ik zeer tevreden en hoef ik pas na 5 maanden weer terug. Dan is de botox zelfs nog niet uitgewerkt. De laatste behandeling viel echter tegen. Er was na 2 weken nog steeds beweging bij de frons. Ik mocht terug komen om wat bij te laten spuiten. Echter merk ik dat dit keer toch niet de rimpel die meestal volledig verdwijnt na zo’n behandeling weg is. Dit vind ik jammer. Omdat het resultaat van 3 van de 4 artsen die mij door de jaren hebben behandeld altijd goed was, zal ik wel weer terug komen. Maar wel bij een andere arts.

Goed en vriendelijk

Meedenkend, vriendelijk en zorgzaam. Alleen jammer dat de botox in het voorhoofd niet lkkr gepakt hebben.

• Welke behandeling heeft u gehad? Botox

Weinig resultaat, veel wisselingen en onvoldoende voorbereiding

Tot nu toe tweemaal botox gekregen, met matige resultaten, ook na bijspuiten. Wel fijn dat ze een keer de afspraak verzet hadden naar later op dezelfde dag, omdat ze het juiste merk nog uit een andere vestiging moesten halen. Tegelijkertijd vervelend dat het überhaupt verzet moet worden omdat er niet goed gekeken was naar de voorraad en dingen dus niet op tijd geregeld zijn. Ook meerdere personeelswisselingen in de tussentijd, waarbij ik het personeel de laatste tijd ook als erg jong ervaar. Dat hoeft niet perse iets te zeggen over de ervaring, maar al met al vind ik het weinig professioneel overkomen.

• Welke behandeling heeft u gehad? Botox

Geweest voor botox behandeling frons en bunny lines.Goede ervaring.

Goede ooglidcorrectie

Ik heb een ooglidcorrectie laten doen bij Ivy Clinics en ben daar heel tevreden over. De intake was uitgebreid en informatief, de behandeling snel en pijnloos, het verwijderen van de hechtingen een fluitje van een cent en de nazorg perfect. Er is bij alles ruimte en tijd voor vragen en antwoorden.

Fijne kliniek!

Vanaf de intake tot en met de ingreep en de nazorg wordt er prima gecommuniceerd en veel zorg geleverd

prettig

fijne ontvangst, duidelijke uitleg, vlotte afspraak, nu op naar de behandeling.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

Een super fijne kliniek

Fijne kliniek, goede resultaat en een goede nazorg

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Super aardig personeel en goed advies! Ben erg blij met het resultaat! Zou het iedereen aanraden.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Customer orientated and professional work!

I had a lot of doubts and converted prior to my medical intervention. I did an blepharoplasty of the upper eyelid. Since this is an easy but still invasive surgery right in my face I had lots of concerns. Of course no one urged me to do anything but feeling of tired lids and pressure on top of the eye were also no real pleasure. I was surprised how well my first intake went. It was easy to set up, the surgeon was very friendly and open to all my questions and hesitations. Even after we had set a date and some more concerns came up I could reach out and get rid of my last doubts before the date set. The surgery itself was in a quiet environment and I would say I was in and out within an hour. The recovery went as predicted and I’m very happy to have done this. Thank you for caring!

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Eerlijke advies

Goede en eerlijke advies gekregen pasent bij mij situatie.

Deskundig

Ik ben een 4 weken geleden geweest voor een Botox behandeling waar zowel het advies en behandeling deskundig werd uitgelegd en toegepast Mijn dank daarvoor

Professioneel

Vriendelijk personeel, denken mee met je!

Fijne ervaring gehad.

Professionele begeleiding, vriendelijk, en deskundig. Ingreep vond ik niet veel voorstellen. Hechtingen eruit halen was aan één kant iets minder prettig, maar ook daar ben ik goed in begeleid.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Fantastisch en secuur geholpen!

Erg geduldig tijdens de behandeling en goed gekeken voor de optimale verdeling van de fillers. Daar ook tijd voor genomen Heb ik als heel fijn ervaren. Ik weet de naam niet meer van de behandelaar maar het was een jonge vrouw van midden 20. Heel vriendelijk en kundig!

• Welke behandeling heeft u gehad? Fillers

Kundig advies en behandeling.

Goed en deskundig.

• Welke behandeling heeft u gehad? Botox

servicegericht, vriendelijk, deskundig. Top!

Ik ben prettig en deskundig geholpen in de clinic. De ingreep ging goed, de begeleiding en informatievoorziening was prima. de app vond ik ook erg fijn.

Onpersoonlijk

Naast dat ik het ene onpersoonlijke afspraak vond ben ik ook absoluut niet tevreden met het reaultaat

• Welke behandeling heeft u gehad? Botox

Vriendelijk, professioneel, helemaal aan mijn verwachting geholpen.

Zeer tevreden met behandeling

Heel kundig en vriendelijk

• Goede voorlichting N.v.t.

Kennis en zorgvuldig

Met aandacht een intake gesprek en zorgvuldig advies

Zeer professioneel geholpen

Onlangs heb ik een operatie laten uitvoeren, en ik wil graag mijn ervaring delen omdat alles echt heel vlot en professioneel is verlopen. De hele ingreep duurde slechts 45 minuten. Ondanks dat het om een medische procedure ging, voelde het allemaal heel rustig en vertrouwd aan. Er werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren, en er werd echt de tijd genomen om alles duidelijk te maken. Dat gaf mij veel rust en vertrouwen. Na de operatie kreeg ik duidelijke instructies mee voor de nazorg. Al na één week konden de hechtingen er alweer uit. Alles was keurig genezen en dat ging sneller dan ik had verwacht. Wat ik ook zeker wil benoemen, is dat de prijs heel redelijk is. Zeker gezien de kwaliteit van de zorg en de snelheid van het herstel, vind ik het absoluut de moeite waard. Al met al ben ik super tevreden over het hele traject – van de eerste afspraak tot aan de controle achteraf. Alles is soepel en professioneel verlopen.

Vughterstraat 171

5211GB 's-hertogenbosch

088 800 76 54

Over Ivy Clinics

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.