Bij eerste afspraak, ter voorbereiding op behandeling, voor € 500.- aan producten gekocht. Als je je inschrijft zou je 10% korting krijgen op hun producten in de webshop. Maar de geadviseerde producten zijn niet in de webshop te koop.. Nu, 8 dagen later, ook na herhaaldelijk vragen, nog steeds niet de bijbehorende beloofde gebruik uitleg van deze producten ontvangen. Ook van besteld product dat zou worden nagezonden niets meer van vernomen. Ik hoop dat de behandeling zelf met meer zorgvuldigheid zal gebeuren! Uiteindelijk toch een mailtje ontvangen met een absoluut onbegrijpelijke, onjuiste en zeer tegenstrijdige uitleg over het gebruik van de producten. Ivy verzoekt me om mijn review aan te passen maar sorry, mijn vertrouwen is er vooralsnog niet echt beter op geworden. Ik hoop echt dat de behandeling wel zorgvuldig en adequaat zal zijn!
Originele beoordeling
Bij eerste afspraak, ter voorbereiding op behandeling, voor € 500.- aan producten gekocht. Nu, een week later, ook na herhaaldelijk vragen, nog steeds niet de bijbehorende beloofde gebruik uitleg ontvangen. Ook van besteld product dat zou worden nagezonden niets meer van vernomen. Ik hoop dat de behandeling zelf met meer zorgvuldigheid zal gebeuren!
Hoewel het nog maar een week geleden is dat ik een ooglidcorrectie heb gehad,ben ik nu al tevreden hoe het tot dusver gaat. De behandeling, de tips via de Ivy app zijn erg prettig. Ik ben reuze benieuwd naar het eind resultaat. Nog even geduld!
Klantvriendelijk. Keurig geholpen.
Goede ervaring, prettig personeel, verzorgde kliniek en heel blij met het resultaat, ooglid correctie.
Tevreden over het resultaat.
Hele lieve dame. Je ziet dat ze weet waar ze over praat. Ik heb zelf prikangst, maar voelde me erg op mijn gemak.
Je wordt netjes te woord gestaan en goed advies
Zeer vriendelijk en kundig arts en medewerkers
Nemen altijd alle tijd voor je om je zo goed mogelijk te informeren en tot een goed besluit/resultaat te komen. Resultaten zijn altijd top. Zelfs die ene keer dat het wat minder was werd dit zo goed mogelijk opgelost. Heel blijer Ivy! Van mij krijgen ze een dikke 10!
Voor het eerst Ivy Clinics bezocht. Bij binnenkomst voelt het al gelijk vertrouwd. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. Op basis daarvan aanbevelingen gekregen wat hierop goed aansluit. Al met al zeer tevreden!
Ik ben ontzettend fijn geholpen. Ze stelde me op mijn gemak en voor ik het wist was het klaar. Ik heel weinig last gehad van de ingreep.
Goede voorlichting en begeleiding
Het is ongelooflijk maar waar... In Westervoort had ik een afspraak bij Meneer Adamo voor een ooglidcorrectie. Ik werd heel vriendelijk ontvangen met een heerlijke cappuccino in een prachtige praktijk waar een fijne sfeer hangt. Tijdens de intake heeft Meneer Adamo mij het advies gegeven nog 2 jaartjes te wachten en anders naar Bergman Clinics te gaan voor een second opinion. Dit omdat het zonde zou zijn nu al te doen omdat het resultaat niet genoeg zou zijn. Maar dat de mogelijkheid voor Plexr er wel is. Bij deze is het wel duidelijk dat je bij Ivy Clinics een eerlijk antwoord kan verwachten. Het belang van de beste resultaten ipv dat ze geld willen verdienen aan je. Dit heeft mij vertrouwen gegeven dat ik bij Ivy Clinics goed zit! Ik ga nu een afspraak maken om een Plexr behandeling te laten doen.
Altijd vriendelijk en meedenkend. We hadden een dubbele afspraak maar de afspraak bij arts Adamo verliep niet zoals gedacht. We hadden een afspraak voor fillers maar hadden het idee dat het meer een intake was.
Behandeling is goed gegaan; vriendelijke medewerkers; genoeg ruimte voor vragen
Hele ervaren arts, die ook goed naar je wensen luistert. Heel mooi resultaat. Ben er erg blij mee.
Ik ben zeer goed geholpen!. Goede uitleg gehad. En zeer snelle en goede nazorg gehad.
Al jaren lang zeer tevreden. Altijd een luisterend oor en eerlijk advies. Heel blij mee
Zeer ervaren, goede uitleg voor de nazorg, vriendelijke mensen
Een fijne geruststellende prettige ervaring mede door de eerlijkheid en duidelijkheid Verder is iedereen heel vriendelijk en empathisch Resultaat is naar verwachting
Goed geïnformeerd en het resultaat is uitstekend!
Goede service, goed bereikbaar voor vragen, nette en vriendelijke medewerkers, ervaren vakkrachten, duidelijke uitleg
Fijn geholpen met mijn ooglidcorrectie. Ik zag er eerst tegenop, maar was uiteindelijk een redelijk makkelijke ingreep en ook herstel na afloop liep voorspoedig.
De behandeling met de LP3 laser verliep onverwacht anders dan verwacht. Ik had een hevige reactie en was erg geschrokken. Dit komt blijkbaar zelden voor. Er werd de eerste dagen dagelijks contact met me gehouden, ik kreeg een speciale creme aangeboden en als onderdeel van de nazorg werd voor rekening van Ivy Clinics nog een kleinigheid bijgewerkt. Ondanks de hevige reactie heb ik er een goed gevoel aan overgehouden. Overigens is het resultaat van de behandeling uiteindelijk ook zeer tot tevredenheid.
Geen lange wachttijd voor een intake. Locatie goed te vinden. Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg. Afspraak gelijk in kunnen plannen.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.