Een hele goede kliniek

Goede voorlichting Goede begeleiding Een goede arts die mijn ooglidcorrectie heeft uitgevoerd Al met al ik zou deze kliniek aanbevelen bij vrienden en kennissen

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Zeer nette salon en professionele medewerkers

Luisteren goed en eerlijk advies

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

Vriendelijk mensen en goede uitleg.

Ik ben heel tevreden over er hoe het is gegaan, mijn partner is ook meegeweest. Hij had ergens wat last van en mocht meteen langskomen. Het is verholpen en we zijn er beide blij mee.

Mooi resultaat!

Schoon, goede uitleg, voldoende aandacht. De behandeling viel mij alles mee. Het resultaat is mooi.

Goede uitleg

Eerlijk advies

• Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

Een veilig en vertrouwd gevoel.

Het resultaat van de behandeling is precies zo gegaan wat men had uitgelegd,..ben heel tevreden.

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Geen overdreven vertroetelend en pluche ontvangst. Gewoon een keurig, modern en gezellige wachtkamer. Precies wat ik zocht. En als je aan de beurt bent wordt je vriendelijk geholpen, en op je gemak gesteld. Er volgt een duidelijke uitleg en er is ruimte voor vragen en een grapje. Ook voor en tijdens de ingreep werd er continu gezegd wat er gedaan werd. Ik kreeg de vraag of ik wel of niet meteen een moedervlekje wilde laten weghalen dichtbij mijn ooglid. Na kort overleg mee ingestemd. Ook toen een hechting niet mooi bleek te zitten, werd deze opnieuw gedaan. Dat gaf mij extra vertrouwen dat er kritisch en precies gewerkt werd om het zo mooi mogelijk te laten worden

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Fijne kliniek en blij met resultaat ooglidcorrectie

1e gesprek voelde gelijk goed met de arts. Dr Khurshed is een fijne arts.Goede uitleg van alles, behandeling verliep heel rustig en professioneel en iedere stap werd zorgvuldig uitgelegd. Natuurlijk ook heel erg blij met resultaat, gene i g verliep ook volgens het boekje met een week weer volledig toonbaar. Zeker een aanrader

De intake was goed

Ik heb alleen een intake gehad en daar kwam aan het licht dat ik even naar mijn plekje op mijn oog moet laten kijken, dus daar ben ik nu mee bezig. Ik zal van de dermatoloog horen of ik wel een ooglidcorrectie kan doen.

• Goede voorlichting
  • Persoonlijke benadering N.v.t.
  • Prijs en kwaliteit N.v.t.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? N.v.t.
  • Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

Zorgvuldig en volledig informatief gesprek

Er wordt ruim tijd genomen om alle vragen te beantwoorden.

Nog niet zichtbaar.

Na 4 weken fillers gehad merk ik et nog niets van.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Fillers

Je wordt keurig en op tijd geholpen. Bij Ivy is alles keurig en schoon. Operatie is vakkundig uitgevoerd . Je krijgt een telefoonnummer mee voor de eerste 24 uur als er iets gebeurd . Bij mij top werk geleverd. Ik zie na jaren mijn oogleden weer

Een aanrader voor ooglidcorrectie

Ik kwam hier voor mijn wallen en dicht oog . Bij het goed advies gesprek voor een boven en onderooglidcorrectie gekozen en een plexR . Tijdens mijn behandeling werd ik goed gerustgesteld en werd steeds gevraagd of het goed ging en ik geen pijn had. Aardig en attent personeel. Ik ben zeer tevreden over het resultaat na 2 maanden.

Professionnel & personnelijk

Heel goed geïnformeerd en goed zorg tijdens de ingreep.

Deskundig en goede begeleiding

Zeer positief en deskundig, na de ingreep werd er dagelijks contact opgenomen via de app hoe het verloop was, en tevens werd er verteld wat ik die dag eventueel kon verwachten, heel geruststellend. Ik heb een hele fijne ervaring met Ivy Clinics, Westervoort gehad!

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

Fijne, gezellige behandelingen tot nu toe gehad met zichtbaar resultaat

Tot nu toe heb ik 3 peelingbehandelingen gehad en 1 microneedling behandeling. Er volgen er nog 2.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam
  • Welke behandeling heeft u gehad? Peeling

Altijd eerlijk en goed advies

Ik kom heel graag bij Ivy Clinics , Judith weet precies wat ik wil en zal nooit behandelingen willen toepassen als het niet werkt, dus eerlijk advies waar je op kan vertrouwen.

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

voel me gehoord en naar tevredenheid behandeld.

prettig

• Welke behandeling heeft u gehad? Fillers

Er word niet geluisterd!!!

In 2023 laat ik een boven ooglid correctie doen. Dit gebeurd naar volle tevredenheid. In 2024 kom ik terug voor fillers en botox behandeling. ik geef aan wat ik wil. Er worden fillers geplaatst maar dit is niet naar tevredenheid. Dus weer opnieuw terug. Er worden weer fillers bijgeplaatst. Er gaan 4 maanden overheen en ik ga terug voor de frons tussen mijn wenkbrauwen om daar botox in te spuiten. Daar geef ik aan dat ik nog steeds niet tevreden. Wederom word er weer een afspraak gemaakt en weer word er een filler ingespoten. En dan word er ineens gezegd dat ik er niet teveel van mag verwachten. Ik voel mijn op dat moment bij de neus genomen want als Ivy Clinics had geluisterd naar mijn wensen en meteen had aangegeven dat wat ik wil niet mogelijk is had ik wellicht de prijs van de drie behandelingen niet hoeven uit te geven. Ik krijg nu een heel vervelend gevoel bij het horen van de naam Ivy Clinics. Daarnaast heb ik verschillende malen aangegeven dat ik geen mails wil ontvangen. Echter blijft Ivy Clinics dit gewoon doen. Tot slot Ik moet aangeven of ik Ivy Clinics wel of niet zou aanbevelen. Jammer dat er geen keuze is dat ik dat in het midden wil laten!!! En mensen gewoon de keus wil laten om hun eigen ervaring te hebben met Ivy Clinics.

Het is een top kliniek!

Alle lof voor deze kliniek. Ik kan het heel dichtbij ook goed laten doen. Daar heb ik ook niks over te klagen. Toch reis ik elke keer, om hier mijn behandeling te doen. Zij kunnen met alle soorten mensen omgaan, en zijn heel kundig in hun vak.

Heel goed

Alles is gegaan zoals ik had gehoopt.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Had ik veel eerder moeten doen!

Traject van intake tot uitvoering en herstel verloopt heel soepel. Eerlijk en transparant. Fijne mensen en een zeer vakkundige uitvoering.

Prima ervaring

Ivy is een fijne kliniek gevestigde in een pand met een sportschool en een dierenkliniek , dat doet een beetje afbreuk aan de eerste indruk Ik ben keurig opgevangen en hij behandeld , maar het contact met Dr Adamo is erg minimaal . Het meeste contact heb je met de mensen eromheen

Deskundig en vriendelijk geholpen

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Ik heb mijn leven en gezicht weer terug!

Ik ben bij ivy clinics terecht gekomen via een vriendin en daar ben ik zo blij mee! Afgelopen jaar ben ik aan mezelf gaan werken, dieet en wandelen en daardoor 20 kilo afgevallen. Dat was heel erg te zien in mijn gezicht, mondhoeken hingen op m'n kin en dat vond ik zo erg dat ik graag fillers wilde. Dus vrijblijvend gesprek aangevraagd en werd super vriendelijk ontvangen! Er werd uitgelegd dat ik voor het mooiste resultaat ook het beste fillers in mijn jukbeenderen kon laten injecteren. Een maand geleden heb ik dat laten doen en ik ben hier zo over the top gelukkig mee!!! Ik sta weer volop in t leven en het mooiste is dat ik mijn gezicht weer terug heb, ik kijk weer in de spiegel!!! Ik kan iedereen (die daar net zo mee zitten als ik) Ivy clinics aanraden, de mensen die er werken zijn super, de prijs viel me zo mee en het resultaat is echt zo mooi!!!! Dank jullie wel! Groetjes Jolanda

Vughterstraat 171

5211GB 's-hertogenbosch

088 800 76 54

Over Ivy Clinics

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.