Pascal neemt altijd netjes de tijd voor je.
ik was te laat vd apk kon gelukkig tussendoor en ik kreeg een leenauto
2 jaar geleden een opel meriva hier gekocht. Kreeg voor mijn oude auto naar mijn mening genieg terug. Rij nu al 2 jaar met heel veel plezier in mijn Opel Meriva.
Een aantal weken geleden een Fiat Panda gekocht bij Pascal autos. Zeer vertrouwd en vriendelijk in omgang. Helaas ging de auto met de strenge vorst stuk. We hebben de auto na overleg en prijsopgave aan Pascal bij onze plaatselijke garage laten herstellen. Het factuurbedrag stond binnen een dag op mijn rekening. Dat is nog eens service met een grote S.
Graag wil ik Pascal hartelijk danken voor het meedenken. Afgelopen week mijn bovenarm gebroken, dus auto rijden ging niet meer. Pascal had 10 minuten nodig om na te denken over een perfecte oplossing. En wat had hij bedacht? Hij is gewoon mijn auto thuis komen brengen!!! Ik ken geen ander bedrijf dat dit zou doen! Pascal bedankt!
Wij hebben een hele mooi mazda 5 bij Pascal gekocht. We werden heel fijn en vertrouwd geholpen door hem. Later bleek dat de accu van de mazda kapot was. Kregen wij gratis van hem een nieuwe die hij de zelfde dag nog voor ons er in heeft gezet. Echt in een word top! Garage
Bij pascal onderhoud laten uitvoeren aan mijn vw passat. Alles keurig gedaan volgens afspraak. Al geruime tijd een hele irritante ratel in de auto dit is door pascal en zijn top monteurs na grondig onderzoek gevonden en keurig hersteld. Alles heel open en transparant alles is bespreekbaar! Goed voorbeeld voor veel autobedrijven
Mooie seat leon gekocht en passagierskant electrisch slot kapot na een week en werd zonder probleem vervangen zonder kosten en alle vragen worden altijd netjes en eerlijk beantwoord en opgelost dus een echte aanrader een top autobedrijf en vriendelijke eigenaar
Pascal werd aanbevolen door een goede vriend. Vorige auto alleen kleine dingen laten doen (auto kort gereden). Maar mijn huidige auto zal hier nog wel eens terug komen. Vandaag grote beurt laten uitvoeren. Ik was bang voor heel hoge kosten voor het verhelpen van een airbagstoring, maar dat viel reuze mee. Pascal en team bedankt voor de goede service en deskundigheid.
Super vriendelijk en goeie service en vragen worden netjes en eerlijk beantwoord
Mijn auto ziet er weer als nieuw uit.
Wij werden heel goed geholpen echt top, en betrouwbaar. Zeker een aanrader om daar je auto te kopen.
heeft er een citroen c3 gekocht voor een redelijke prijs er kwamen later wat puntjes te voorschijn die gemaakt moesten worden dat is ook als service door het bedrijf zonder kosten gemaakt dus ik ben dik tevreden over de behandeling die ik heeft gehad alles is netjes en correct afgehandeld
Kom er sinds jaar en dag, altijd goed.
Eerlijkheid/ service staat bij Pascal boven aan. Hij maakt het niet mooier dan het is. Ik zocht met spoed een andere auto en hij kwam met een mooie auto die geschikt was voor mij.
Iedereen staat altijd klaar voor advies, ondersteuning of gewoon een praatje. Zeer aanbevolen.
De eigenaar is makkelijk in de omgang, klantvriendelijk en beantwoord al je vragen. Erg goede kwaliteit auto's. Ik ben zeer tevreden!
Pascal auto,s in woord geweldig, prima service, denk altijd met de klant mee, echt een topper kom al jaren bij pascal voor mij geen andere garage alleen bij hem, en je wordt daar als mens behandelt voor mij dikke 10 plus
Vanmorgen was ik op tijd voor de afspraak echter niemand aanwezig en de telefoon op voicemail. Dat vind slordig ,ik moest ervoor uit Arnhem Monnikenhuizen komen.
Prima hulp en advies en ook after service is uitstekend en lekkere koffie!
Kom hier al wat jaren, en als je iemand kan vertrouwen dan is het Pascal wel. Vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Komt altijd zijn afspraken na, en qua service is het ook altijd weer top! Hij legt ook alles goed uit en denkt zeker met je mee. En of het nou kleine of grote problemen zijn; bij hem is er altijd een goede oplossing. Aanrader voor iedereen!
Snelle service, enorm mee denkend. Gunstige prijzen en zelfs de auto opgehaald en weggebracht omdat mijn dochter ziek was. Wij zijn dik tevreden over de service en kwaliteit van werken. Zou het iedereen aanraden! ## toppers
Altijd vriendelijk. Komt zn afspraken na. Als je probleem hebt bel je hem en kijkt hij naar een oplossing. Heb nu 2e auto daar gekocht en als er hulp nodig is of een vraag kunnen we altijd contact opnemen. Zelfs nu we even klein probleempje hebben helpt en denkt hij mee naar oplossingen en hoe het opgelost kan worden.
Altijd vriendelijk en goede hulp
We zijn al jaren geleden bij Pascal terecht gekomen voor een 2e auto. Prima garage,goede service. Inmiddels een paar auto's verder. Voor alle onderhoud aan je auto kun je er terecht. Altijd wordt er goed overlegt, over nieuwe of gebruikte onderdelen. Zeker een aanrader!
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.