Heel duidelijk en eenvoudig te volgen proces

Heel duidelijk en eenvoudig te volgen proces

Prettige en vlotte samenwerking

Snelle reactie met duidelijk procedurele uitleg en communicatie. Indien gewenst vlot bereikbaar zowel via email als telefonisch.

Verliep soepel ...

Verliep soepel ...

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

In een woord super . Alles werd vlot afgehandeld en duidelijk . Ik kom vaker in Woerden en zou jullie graag een Limburgse vlaai brengen als dank.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima dienstverlening en prettig geprijsd !

De service was geweldig!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Uitstekende service en niet duur

Heel gemakkelijk een verklaring van erfrecht aangevraagd. Alles digitaal en scheelt soms meer dan de helft bij een reguliere notaris voor dezelde verklaring.

Goed geregeld

Werk online prima

Supersnel

Prima te doen. Je moet er even voor zitten en de stappen doorlopen. Snel en voor een prima prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vriendelijk, behulpzaam maar niet snel en volhardend

De medewerkers zijn zeer vriendelijk, zowel via de mail als telefoon. Het realiseren van een verklaring van erfrecht heeft echter te lang geduurd. Dit had voor een deel te maken had met diverse medewerkers voor eenzelfde dossier die vervolgens onvoldoende volhardend waren in het verkrijgen van antwoorden. Mijn vragen hierover per mail werden op een vriendelijke maar standaard wijze afgedaan. Telefonisch contact werkte beter, maar agv -waarschijnlijk- verschillende medewerkers werd er zogezegd niet doorgepakt op het dossier.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Notariele Diensten zijn zeer behulpzaam en klantgericht.

Notariele Diensten heeft mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn aanvraag. Bij telefonisch contact, werd ik professioneel en goed te woord gestaan.

Snel en vakkundig geholpen

Geachte mevrouw Gloudemans-Brouwer, Bedankt voor uw bericht. Wij waarderen het erg dat u uw positieve ervaring met onze organisatie, met ons deelt. Dank daarvoor. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Namens Notariële Diensten B.V. Michelle Mohan Hieronder mijn eerdere bericht aan uw kantoor: Geachte heer, mevrouw, Bedankt voor het afronden en toesturen van de Verklaring van erfrecht. Bij deze wil ik de complimenten geven aan de manier van handelen en contact met uw kantoor zowel voor het snel ontvangen van documenten als telefonisch contact als wij nog aanvullende vragen hadden. Erg fijn dat alles zo snel en hoofdzakelijk digitaal geregeld kon worden. Met vriendelijke groet, M.S.Gloudemans-Brouwer

makkelijk en snel

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

makkelijk dat het online kan

Het is fijn om online een aantal zaken te kunnen regelen, waarvoor ik anders zelf naar een notaris had moeten gaan. Het ging gemakkelijk en snel in de afhandeling.

Prima dienstverlening!

Makkelijke manier om een verklaring van erfrecht te regelen. Snelle en duidelijke uitleg hoe te handelen. Zeker aan te raden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Bijzonder snel en prettig alles zeer goed geregeld.

Ik zag er tegenop om dit on-line te regelen, maar ik adviseer het zeker te doen. Heel professioneel werd alles binnen 8 dagen geregeld.

Snelle afhandeling

Fijne ervaring en snelle afhandeling.

Uitstekend!

Notariële Diensten heeft mijn "verklaring van erfrecht" op een heldere en begrijpelijke wijze uiteengezet en op mijn verzoek tot opvolging van deze procedure, dit op een uiterst discrete, bekwame evenals financiële wijze tot resultaat hebben gebracht. Fijne en deskundige mensen (geen 09.00 tot !7.00 uur mentaliteit) Enorm bedankt voor jullie inzet: Chapeau! Namens de familie: SCHE_422241 Met vriendelijke groet, Jack Edel

Uitstekende en snelle service

Wij zijn uitstekend en snel geholpen en , kunnen het aan iedereen die dat nodig heeft aanbevelen

Prima ervaring

Goede communicatie vanuit de notaris mbt de voortgang

Snel

Er was van mijn kant enige onduidelijkheid over het aantal erfgenamen op het factuur.

Snel en accuraat

Snel en goedkoop

Super service!

Snelle actie en fijne communicatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima service en goede prijs-kwaliteitverhouding

Notariële Diensten heeft mij positief verrast. Vlotte afhandeling, duidelijke communicatie en prima service.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima afhandeling voor acceptabel tarief

Wij hadden een gewone akte van erfrecht nodig voor het afhandelen van wat bankzaken a.g.v. het overlijden van onze moeder. Daar waar andere notarissen tarieven vroegen van meer dan € 700,- konden we bij de online notaris een akte van erfrecht voor iets minder dan € 300,- aanvragen. De communicatie en het online aanleveren van gegevens was op een praktische maniet mogelijk. Nadat alle noodzakelijke gegevens waren aangeleverd, werd de benodigde akte snel digitaal toegestuurd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Efficiënt en doen wat ze zeggen

Soms is de toon van de standaard teksten te dwingend, maar verder prima.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl