Prima geholpen. Goede communicatie
Het uploaden van documenten geeft soms problemen. Meerdere keren niet aangekomen en dan maar buiten de beveiligde omgeving verstuurd.
Formulieren invullen ging snel. Binnen een week hadden we de ondertekende documenten
heel prettig
Er werd snel gereageerd op vragen. ook de opdracht, verklaring van erfrecht is snel afgehandeld. Top
Goede prijs. Je hoeft niet bij de notaris langs, wat heel wat tijd scheelt.
Makkelijk om de aanvraag in te dienen en gegevens te uploaden
Doet wat het belooft. Met betrekking totde verwachtingen in tijd is het misschien handig om een volledig tijdpad aan te geven…
Pluspunt: ND ging soepel om met een veranderde situatie tijdens de afhandeling. Minpunt: Na de verandering antwoordde ND eerst dat er in ons geval GEEN sprake is van plaatsvervulling, vervolgens verzocht ND de gemeente de plaatsvervangende kinderen vast te stellen en vroeg ons om aanvullende gegevens hierover, en tenslotte is er in de resulterende Verklaring van Erfrecht geen plaatsvervulling. Onze kosten waren in totaal € 405,00: Opstellen verklaring van erfrecht € 288,05 KNB Heffing kwaliteitsfonds notariaat € 9,95 Kosten per onderzochte erfgenaam/executeur € 29,00 Beoordelen testament € 39,00 Erfgenamenonderzoek € 39,00
Super efficiënt proces, hierdoor snel en voordelig.
Adequaat en snel behandeling.
Zeer prettige samen werking per email en klantenservice
Geen toelichting nodig. Alles is keurig geregeld.
Het was toch een beetje vreemd om het allemaal online te kunnen doen, maar het ging super makkelijk. Duidelijk wat er van je verwacht werd en was ook snel geregeld. Ook fijn dat je nergens naar toe hoefde.
Goed gebruik van de nieuwste technieken, daardoor snel, duidelijk en een scherpe prijs.
De oplevering van de Executele verliep stroef omdat ik met mijn mailadres niet bij de Executele in de Notarisbox kon terwijl ik wel het mailadres had gebruikt waarmee we gecommuniceerd hadden. De Notarisbox bleek te testen op kleine letters. Het door mij gebruikte mailadres hoofdletters werd 'ongeldig' verklaard. Mijn tip is om alles hoofdletters te verkleinen zoals bij mailservers in de praktijk zelf al wordt gedaan. Dan lopen volgende mensen niet tegen dit probleem aan.
Vlotte service, goede communicatie en scherpe prijs.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u een vlotte service en goede communicatie heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed en snel geregeld
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vriendelijk geholpen aan de telefoon en online is alles heel duidelijk en eenvoudig. De afwikkeling was snel
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u door ons vriendelijk bent geholpen. Klantvriendelijkheid vinden wij namelijk heel belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In eerste instantie werd op de site een tarief vermeld maar die bleek achteraf toch beduidend hoger te liggen. Op vragen, via de mail, mijnerzijds werd helaas niet geantwoord; doorgaans kwam daarop een opmerking over de voortgang. Uiteindelijk is wel datgene gedaan waar om is gevraagd en is dat ook netjes afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Als onze tarieven staan op de website omdat wij transparantie hierover heel belangrijk vinden. Ik zie in uw dossier alleen kosten voor beoordelen van het testament €39 en voor het inschrijven bij het kadaster €78. Ook zie ik geen email van u waarop niet gereageerd is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben snel en effectief geholpen voor een relatief eenvoudige nalatenschap.
Hartelijk dank voor uw review! Wij doen ons best om een verklaring van executele zo snel als mogelijk op te stellen. Doordat u het testament snel heeft geüpload, konden wij de akte snel opstellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Via via getipt om via deze weg een verklaring van erfrecht te regelen. Vlotte en duidelijke online communicatie. De verklaring was ook heel snel geregeld via deze weg, voor een prima tarief!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u voor ons heeft gekozen om de verklaring van erfrecht door op te laten stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles ging volgens een duidelijk stappenplan.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat alles duidelijk was voor u! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring beschrijf ik als volgt: Eerder werd mij via een andere notaris dezelfde dienst aangeboden. Uiteraard zoek je dan even zelf naar vergelijkbare diensten, om kwaliteit en kosten met elkaar te vergelijken. Omdat ik zo verbaasd was over het verschil in snelheid en kosten, heb ik de andere notaris gevraagd of er wellicht een fout in diens offerte zat..
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen! Doordat wij volledig digitaal werken, is het mogelijk om een verklaring van erfrecht een stuk sneller en voordeliger aan te bieden! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Procedure lijkt duidelijk maar in de praktijk heeft het erg traag gewerkt omdat men alleen via de mail lijkt te willen communiceren maar dat niet altijd binnen 24 uur doen. Bij aanvullende vragen niet altijd duidelijk waarom niet in één keer alles wordt opgevraagd. Na (prettig) telefonisch contact werd er wel snel gereageerd.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u de verklaring van erfrecht goed vindt. Ik zie dat in uw dossier niet alle erfgenamen waren opgegeven en dat dit voor u niet duidelijk was. Nogmaals onze excuses hiervoor. Gelukkig heeft u de akte wel binnen drie weken ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl