Verrassend snel afgehandeld

Wij hadden een verklaring erfrecht nodig. Via Google zagen we de lagere tarieven van Notariële Diensten en hiervoor gekozen. Na het eerste contact verliep alles zeer spoedig en duidelijk. Wij waren in no time in het bezit van de noodzakelijke verklaring erfrecht.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Werkt prima zo online en ik denk dat ik flink wat geld bespaard heb

prima in orde

Wel even vermelden als je een code via een sms kan krijgen. Tegenwoordig moet je helaas paranoïde zijn.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer aan te bevelen, goed geautomatiseerd, mooie prijs

Offerte duidelijk lager dan gewone notaris. Met enige scepsis ben ik begonnen, maar het is me erg meegevallen. Hulde

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

wel goed, maar bij elkaar duurde langer dan gedacht (m.n. beoordeling testament)

De dienstverlening was wel goed, maar het duurde toch langer dan gedacht. In eerst instantie kwam het door naamsverwarring, doe het zelf notaris en de mails van Juridische diensten; ik had eerder een ander online bureau offerte gevraagd, en het leek me op gegeven moment dat die mij aan het reminder was, terwijl het om uw kantoor ging. Wat betreft het testament, dat had ik via door u gegeven link gevonden, was van 1974 en dat wilde ik zelf opvragen bij (opvolger van) dat kantoor in Amsterdam, ook gezien kosten, zoals u als mogelijkheid had genoemd. Ik wist dat het helemaal achterhaald was en mijn moeder het waarschijnlijk daarom zelf al niet bij haar verder ordelijke papieren had bewaard. Maar dat kantoor in A'dam had het testament al naar een archief gestuurd: maar daar kon ik het niet zelf opvragen. Dat is dus door uw kantoor gebeurd, en vanaf 6 januari werd het bestudeerd; ik heb nog gegevens van mijn overleden broer doorgegeven. De beoordeling duurde toch vrij lang, leek me, ik had de Vve nodig. Pas toen ik 16 januari naar de stand vroeg, was het snel afgerond. Maar verder alles netjes en OK.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ik ben erg tevreden, de aanvraag verliep vlot en er werd snel gereageerd op vragen en opmerkingen.

Zie boven

Duidelijk en snel

Ik had een verklaring van erfrecht aangevraagd. Deze aanvraag verliep online geheel probleemloos en ik had deze heel snel binnen. Ik ben heel tevreden over de manier waarop de afhandeling is verlopen.

Behulpzaam, vlot en makkelijk

Mijn ervaring is dat deze dienst heel behulpzaam, vlot en makkelijk verloopt.

Snel een eenvoudig geregeld

Ik had een offerte gevraagd aan mijn notaris die al alle stukken had voor de verklaringvanerfrecht. Kosten: minimaal 550 euro. Vervolgens op advies van de bank op internet gekeken en inderdaad: voor 400 euro dezelfde verklaring. Heel snel en zonder veel gedoe. Dus zeker tevreden!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Fijn, ze hebben mij erg goed geholpen.

Ze waren goed bereikbaar voor vragen en informatie. Ze hebben snel werk geleverd. Ik kreeg veel mailtjes met dezelfde inhoud, had zelf niet door dat ik wel al die mailtjes moest beantwoorden. Maar is goed gekomen. Ook bijna de helft goedkoper dan bij een notariskantoor waar ik eerst mijn vraag weggelegd had.

Alles liep heel soepel

Het aanvragen van een verklaring van erfrecht liep online heel soepel en toen we zelf een foutje maakte was de telefonische ondersteuning snel en goed. Ik was blij verrast hoe soepel het liep zonder dat we met zijn allen op een kantoor moesten verschijnen.

Snel online geregeld

Snelle en goede service

Ik ben zeer snel en deskundig geholpen. Elke actie werd snel opgepakt en goed afgehandeld.

Snel en vakkundig

Omschrijving hierboven zegt het al. Duidelijk en begrijpelijk, snel en vakkundig. Ben zeker tevreden.

Snelle correcte service

Snelle correcte digitale service met duidelijke toelichting per email.

Snel afgehandeld

Maar erg jammer dat er om een beoordeling gevraagd wordt. Daar zit je als klant echt niet op te wachten.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Kwaliteit en snelheid en een passend tarief.

Ik had een recht-toe recht-aan vraag voor het opstellen van een verklaring van erfrecht. Dat is snel en zonder problemen volledig online verricht. Goede kwaliteit, snelheid tegen een passend tarief.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en vakkundig tegen een zeer scherpe prijs

Notariële Diensten verzorgt stapsgewijs zeer efficiënt, duidelijk en snel de afhandeling van de documenten die nodig waren voor het afhandelen van een nalatenschap.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

We zijn uitstekend geholpen

We zijn stapsgewijs en duidelijk geholpen met het opvragen van de nodige papieren.

Snel, efficiënt

Snel effectief en vriendelijk

Snelle en accurate service

Zeer duidelijke en snelle communicatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

uitstekende, snelle en correcte afhandeling

bijzonder snelle en goede communicatie

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Online snel en handig om bepaalde diensten aan te vragen en te regelen.

Een toepassing om snel en efficiënt een dienst of document aan te vragen en te regelen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Nette, snelle en correcte afhandeling.

Nette, snelle en correcte afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en vakkundig

Keurige berichtgeving tijdens het verloop van het proces en snelle oplevering van de akte ondanks de tussenliggende feestdagen eind december

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl