professionele IT-setting en heel duidelijke informatie. Daarmee zelfs maar (binnen) 2 dagen tijd alvorens de verklaring te hebben ontvangen. Geheel niet vervelend bedoeld!, maar toch behoefte ook wel even op te merken in zo'n geval , met alles verder al rond een overlijden (m.b.t. bijv. gemeentelijke leges-/vergunningskosten aan en van de digitale-papierwinkel) , wel een prijzenbeeld wat toch wel erg over de top lijkt. Zeker als de digitale zaken soms ook snel en volledig het werk doen. En dan te bedenken dat jullie nog zeer prijsgemiddeld zijn als ik sommige aanbieders/notarissen zag.. Maar nogmaals prima en keurige dienstverlening waarvoor dank!
Helaas had ik een verklaring van erfrecht nodig voor de bank. Het duurde lang voordat ik dit kreeg en het was een dure verklaring. Toen alles was ingeleverd kreeg ik het bericht dat er nog een handtekening van de notaris nodig was. Dat duurde nog vier dagen!
Duidelijke service en zeer snel .
Vlot geholpen, ook telefonisch goed bereikbaar.
Door duidelijke vraagstelling om bepaalde stukken aan te leveren, is de hulp bij het verkrijgen van de benodigde stukken goed te doen.
De stappen in het proces zijn helder en efficiënt. Je wordt er op eenvoudige wijze in stapjes doorheen geloodst. Eén keer de twee namen in het testament verwisseld en communicatie naar de verkeerde persoon (binnen één gezin) gestuurd, maar dat was snel recht gezet. Dat kost dan wel een half sterretje in onze beoordeling.....
Ik had een verklaring van erfrecht nodig en in principe wilde ik die zo snel mogelijk hebben. Bij mijn eigen notaris moest ik twee weken wachten, dat was de eerste mogelijkheid voor een afspraak, maar daarmee heb je dan de akte nog niet. Online kwam ik bij Notariële Diensten terecht, waar ik meteen een offerte kreeg (die beduidend lager lag dan de prijsopgave van mijn eigen notaris). Alles ging razendsnel: de benodigde stukken uploaden, aanvaarding via een online platform en binnen een paar dagen had ik de notariële akte. Niets dan lof!
Super fijne, laagdrempelige manier om een verklaring v executele aan te vragen. Zou het zo weer doen.
Notariële diensten sluit aan bij de behoeften van de (nieuwe generatie) klanten, waarbij eigentijdse en snelle (digitale) manieren van communiceren en informatieoverdracht worden toegepast. Hoewel veel stappen moeten worden doorlopen, zoals bijvoorbeeld documenten inzenden, aanvaarden, ondertekenen etc, voelt het niet als log of ingewikkeld. Zeker aan te bevelen!
Moest op korte termijn een verklaring van erfrecht hebben ivm verkoop van woning. De uitleg was duidelijk. Er werd snel gereageerd en nagekomen hetgeen werd toegezegd. Binnen een week de verklaring ontvangen.
Goede ervaring met Notariële Diensten. Mijn aanvraag werd direct in behandeling genomen en was ook snel beschikbaar.
Keurig behandeld en naar wens afgehandeld, heel makkelijk online
Binnen 14 dagen had ik de aangevraagde Verklaring van Erfrecht binnen. Vanaf de opdrachtbevestiging tot en met de mededeling dat de notaris de verklaring zou tekenen (en die kreeg ik nog dezelfde dag) zat nog geen 14 dagen. Van iedere stap werd ik uitgebreid op de hoogte gehouden. Legitimeren en ondertekenen ging heel makkelijk via IDIN, waarbij je gebruik maakt van de app van je bank. Toen ik bij de opdracht een foutje had gemaakt in het e-mailadres van een van de erfgenamen, werd ik meteen gebeld door een van de medewerksters. Ik ben dus heel erg tevreden over deze dienstverlening
alles is snel en geheel naar wens uitgevoerd
Ik had een Verklaring van Excecutele nodig. Via Notariële diensten aangevraagd. Ging supersnel en tegen een hele goede prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de aanvraag. Echt heel goed! Aanrader!
Zeer duidelijk stappenplan in goed Nederlands. Correcte afhandeling. Voordelig.
Na een aanvraag volgt er snel antwoord en uitleg over de vervolgstappen. Als je deze vervolgens volgt en de benodigde documenten ingeleverd hebt, krijg je de gevraagde akte snel toegestuurd.
Zeer vlot en klantvriendelijk zijn mijn broer en ik door het proces van aanvraag van verklaring van erfrecht heen geholpen. Echt heel prettige service, we voelen ons ontzegd hiermee.
De procedure is duidelijk en het aanleveren van gegevens gaat goed. Er werd wel diverse keren naar dezelfde informatie gevraagd.
Je wordt goed op de hoogte gehouden bij elke stap die gaat plaatsvinden.
Het is een betaalbare en makkelijke online service. Bij vragen goed telefonisch bereikbaar. Dat vind ik heel fijn.
Na enige misvattingen in het begin. Later, na telefonisch overleg met; mevr. mr. Irma Raddin, zeer duidelijke uitleg en een voorstel ging het van (z.g.) een leien dakje. Heel tevreden. met vriendelijke groeten, Gerard Linker
Super snel goede uitleg mooi zo alles via het net
Super eenvoudig proces om in een droeve tijd een akte van erfrecht te verkrijgen. Heldere stappen, zeer scherpe prijs en mogelijkheden om vragen te stellen.
Alles was snel en tot in de puntjes verzorgd.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl