Na het overlijden van onze moeder kwamen we er al snel achter dat we een Verklaring van Erfrecht nodig hadden, inclusief registratie in het Kadaster. We kozen voor doehetzelfnotaris.nl, omdat dit geheel online afgehandeld kon worden. Daarnaast waren de kosten duidelijk, al hadden we nog één vraag die we via de chatfunctie gesteld hebben. Hier kwam onmiddelijk een goed antwoord, waarop we besloten met deze notaris in zee te gaan. We werden verrast door de snelheid waarmee we alles af konden handelen, inclusief een detail wat we gemist hadden. We hadden binnen een paar dagen onze Verklaring van Erfrecht. Door de identificatie met iDIN kon alles vanuit huis geregeld worden op het moment dat het ons goed uitkwam. We zijn dus erg tevreden
Na veel informatie te hebben ingewonnen bij de reguliere notariskantoren kwam ik al snel tot de conclusie dat dit via internet veel sneller en goedkoper kan, zonder verlies van kwaliteit. Wij zijn uitermate vriendelijke geholpen. De afhandeling van de Verklaring van Erfrecht nam maar een week in beslag. Duidelijke instructie en snelle terugkoppelingen. Top.
de dienstverlening betrof een acte van executele. communicatie hierover, opgaven van benodigde stukken en de reacties plus de dienst van de notaris waren snel en efficiënt uitgevoerd. was hier erg blij mee.
Duidelijk, snel en niet te duur. Communicatie zeer goed.
Eerst gebeld en dat was al zeer vriendelijk en vervolgens alles binnen 8 dagen afgewikkeld. Over alle vervolgstappen en verstrekte informatie ontvingen wij direct een bevestiging compleet met een uitleg over de te nemen volgende stappen.
Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn notariële vraag!
Aangegeven prijs op website https://mijn.doehetzelfnotaris.nl/prijs/verklaring-van-erfrecht.aspx is: 329 Euro Uiteidelijk te betaald: aan Notariele diensten BV: 370 Euro. Ik voel me dus voor 41 euro opgelicht door mr. Hugo (H.A.H.) Prick te Woerden
Bedankt voor uw review. Uw opmerking over het verschil in de kosten is niet terecht. Wij vinden transparantie over de tarieven belangrijk en daarom staat alles duidelijk vermeld op onze website. In dit geval was het nodig om de gemeente aan te schrijven, zodat wij konden vaststellen wie de erfgenamen waren. Wij hebben vooraf ook laten weten dat dit onderzoek noodzakelijk was voor de verklaring van erfrecht. Ik hoop dat u onze dienstverlening verder wel als prettig en snel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling en een goede en duidelijke communicatie. Helemaal naar wens verlopen.
Op vragen komt snel een antwoord waar je mee verder kunt als iets onduidelijk is. Tarief ook zeer aantrekkelijk.
Voor mij was er geen verschil tussen online en offline. Misschien even wennen aan het idee, maar dat werd volledig gecompenseerd door de heldere communicatie (en bereikbaarheid, mail of telefoon). Succes
De aanvraag van een verklaring van erfrecht is snel en soepel verlopen. De te nemen stappen waren duidelijk aangegeven.
Ik vond het erg prettig, snel, communicatief en betaalbaar
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u onze dienstverlening als erg prettig, snel, communicatief en betaalbaar heeft ervaren. Wij vinden deze punten namelijk heel belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een prima alternatief voor een niet online notaris
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als prima alternatief ziet voor een lokale notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Contact vis de mail was snel en duidelijk
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie als snel en duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn situatie was simpel, maar de bank aanvaardde de wettelijke verdeling niet. Het kostte wel even googelen, maar voor mij belangrijk was duidelijkheid over de prijs vooraf ('ons ben zuunig' en anderen beginnen hoger met de mogelijkheid dat er nog van alles bij komt). Achteraf was de snelheid een enorm pluspunt. Aangevraagd 15.20 en binnen 12.27 de volgende dag.
Ik ben in korte tijd erg goed geholpen.
Ik vind dat alles op een goede en keurige wijze is gedaan.
Goede begeleiding, goedkoop en snel!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat wij u goed hebben kunnen begeleiden bij de aanvraag van een verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
de afwikkeling is zonder problemen duidelijk en snel verlopen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat u de dienstverlening als vertrouwd heeft ervaren. Wij werken volledig digitaal maar vinden dit wel heel belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg fijn om iets standaards te kunnen afhandelen online. Onze hypotheek moest uit het kadaster. Er wordt op de site duidelijk uitgelegd hoe het werkt en je hoeft er de deur niet voor uit. Ook is het een heel stuk voordeliger dan de notaris waar je naar toe moet.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Het is bij ons inderdaad niet nodig om langs te komen op kantoor. Een aanvraag voor royement is volledig digitaal. Fijn dat u als eenvoudig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen moeilijk gedoe, zeer duidelijk over het zelf aanleveren van documenten, en we werden prima op de hoogte gehouden.
Fantastische service.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Naast dat het tarief zeer aantrekkelijk is, vond ik het zelf erg prettig alles vanuit je luie stoel te kunnen regelen. Zelfs de legitimatie via iDIN, geniaal. Er wordt wel verwacht dat je zelf de nodige acties onderneemt maar daar is het ook een ‘doe-het-zelf’ notaris voor. En hierdoor was ook de uiteindelijke erfrecht verklaring snel binnen. Alleen het onderzoek naar onroerend goed ging niet meteen goed. Daarom net geen 10.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij werken volledig digitaal waardoor inderdaad alles geregeld kan worden vanuit de luie stoel. Ik zie inderdaad dat wij aangaven dat verklaring van erfrecht niet kon worden ingeschreven maar dat de verwarring na uw telefoontje was weggenomen. Bedankt voor uw feedback hierover. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De akte van erfrecht was binnen 10 dagen geregeld. Amper papierwerk nodig gehad, alles ging online, zelfs identificatie. Antwoord op vragen ging ook zeer snel.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om te lezen dat de aanvraag van erfrecht snel geregeld was. Wij hebben ons proces volledig gedigitaliseerd en daardoor werkt alles online. Fijn u de communicatie ook als snel heeft ervaren.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl