Het aanvragen van een verklaring van erfrecht was hier een vrij eenvoudige handeling. Zaken werden vlot afgehandeld en over elke stap werd duidelijk via e-mail gecommuniceerd. Ook de kosten waren steeds duidelijk en bij extra kosten werd dat helder gemeld. Er werd pragmatisch omgegaan met de situatie, door ook moderne communicatiemiddelen als Skype in te zetten.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u de aanvraag als eenvoudig heeft ervaren. Het is bij ons ook mogelijk om de legaliseren via Skype. Dit is vooral handig als een van de erfgename uit het buitenland komt!
Ik kreeg deze tip van een nichtje. Heel snel een bewijs van Erfrecht geregeld na het overlijden van mijn lieve moeder! Top!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Bedankt dat u voor ons heeft gekozen om de verklaring van erfrecht te laten opstellen. Fijn om te lezen dat u dit snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring met Notariele Diensten is erg positief! Ik vond het spannend, de Verklaring van Erfrecht online te regelen, maar ik zou het nu iedereen aanraden. Voor vragen is de chat goed bereikbaar. En ook op vragen via de mail wordt snel gereageerd. Er is ook een duidelijke communicatie via de mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de aanvraag. Alle benodigde informatie is online aan te leveren. De aanvraag ging ook erg snel. Binnen anderhalve week had ik de Verklaring van Erfrecht in mijn mailbox.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Bedankt dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen ondanks dat u het spannend vond. Wij vinden het belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn en daarom is het mogelijk ons te bellen, met ons te chatten of te mailen. Wij zijn blij dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goedemiddag zelf veel regelen geen idee wat op je afkomt zelf veel vragen op nieuw stellen graag meer telf hulp en sturing in begin meer uitleg wijzen op wat er nog meer kan/nodig hebt maar ook tevreden over alles gr N Huetink
Hartelijk dank voor uw review! Bedankt voor uw feedback op uw aanvraag. Wij proberen onze documenten zo duidelijk mogelijk te maken zodat er weinig vragen zijn. U heeft aangegeven wel vragen te hebben en deze hebben wij ook telefonisch beantwoord. Fijn om te lezen dat u alsnog tevreden bent over de aanvraag. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
snel en duidelijk en correct
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een snelle afhandeling in een tijd waarin er veel op je afkomt na een overlijden.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat wij u hebben kunnen helpen met een verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Ik had deze in slechts 7 dagen in huis. Alles online geregeld. Het kost weinig tijd.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Wij doen ons best om de akte zo snel als mogelijk op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afwikkeling, zeer duidelijk beschreven wat van mij verwacht werd en helpen bij keuzes maken/adviseren. Mijn eerste ervaring met een online notaris en ik kan het iedereen aanraden.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat alles zeer duidelijk beschreven was en dat het hierdoor duidelijk was wat er van u werd verwacht. Bedankt dat u nogmaals voor onze dienstverlening zou kiezen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en goed.
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima dienst, Er wordt in begrijpelijke taal uitgelegd wat ze voor je doen en wat het gaat kosten. Een aanrader.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als snel, makkelijk en duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
onze moeder in dec. 24 overleden, in januari contact opgenomen om alles te kunnen gaan regelen . ik de loop van 6 weken alles doorlopen voor erfrecht enz. prima.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u prima bent geholpen. Wij hebben in uw dossier de gemeente moeten vragen om de afstammelingen te bevestigen, hierdoor duurde het opstellen langer dan gemiddeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er wordt heel duidelijk gecommuniceerd. Ook wordt er heel snel gereageerd. Binnen korte tijd had ik de verklaring van erfrecht tegen een bedrag dat lager ligt dan ik bij anderen vond. Ik beveel deze service van harte aan!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat er duidelijk is gecommuniceerd met u. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze emails duidelijk zijn, zodat iedereen weet wat er wordt verwacht. Wij zijn blij dat u ons zou aanraden.! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had verwacht dat het lang zou gaan duren maar is heel snel afgehandeld. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te lezen dat u snel en vriendelijk geholpen bent. Wij proberen een verklaring van erfrecht zo snel als mogelijk af te ronden, zodat erfgenamen hierop niet te lang hoeven te wachten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geeft lucht wanneer acties worden overgenomen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In korte tijd verklaring van erfrecht geregeld. Procedure duidelijk en alles verloopt correct.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij proberen een verklaring van erfrecht zo snel als mogelijk af te ronden, zodat erfgenamen hierop niet te lang hoeven te wachten. Fijn om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In het begin was ik nog twijfelachtig. De doorslag voor mij was het enorme verschil in kosten. Achteraf was het wel meer zelfredzaamhheid, maar de hele procedure wees zich van zelf. Kan het iedereen aanraden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u ondanks de twijfel toch voor onze dienstverlening heeft gekozen. Wij proberen onze documenten zo op te stellen, zodat het voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Strakke aanpak, duidelijk en resultaat
Door een slechte ervaring bij de eigen notaris op zoek gegaan naar een beter alternatief en zo bij de online notaris terechtgekomen voor een verklaring van executele. Iedere stap in het proces werd duidelijk uitgelegd en aangekondigd. Ook transparant over de prijs, die heel schappelijk is. Niets dan lof!
Ok
Ik ben zeer tevreden over het gebruik van notariële diensten. Alles verloopt snel en goed. Ik raad het iedereen aan.
Zonder al teveel poespas binnen een paar weken de vereiste dokumenten ontvangen. Neem binnenkort contact op voor het vervolg
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat een goede service heeft ervaren vanuit ons. Wij helpen u eventueel graag met aangifte van de Erfbelasting. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Functioneert volkomen zoals ze zeggen
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na start aanvraag, binnen 9 dagen succesvol afgehandeld. Geen fysiek bezoek bij de notaris nodig.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Doordat wij onze hele proces gedigitaliseerd hebben, kunnen wij de verklaring van erfrecht snel opstellen. Het is ook inderdaad niet nodig om langs te gaan bij een notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goedemiddag Heel tevreden over de gang van zaken Jullie hebben snel contact opgenomen , wat ik heel goed en fijn vindt
Hartelijk dank voor het telefonisch contact van vandaag. Hierbij gaf u aan ons te verwarren met een ander kantoor. Fijn dat u de review heeft aangepast omdat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Goedemiddag meneer/mevrouw Ja of ik tevreden is voor mij heel lastig Als het om mijn vrouw gaat die overleden is op 22-10-2024 Ben ik tevreden ( 8 ) Maar als het gaat om mijn vader die in het zelfde jaar is overleden Ben ik niet tevreden, maar dat komt vooral door de bewindspersoon die het allemaal geregeld heeft. ( dit was ongelofelijk amateuristisch) alleen deze twee zaken vielen tegelijk bij mij binnen en dit was voor mij heel onduidelijk Natuurlijk ben ik die periode gestrest Maar goed het is gebeurd en ik hoop dat alles op z’n pootjes komt Mvrgr Cor Bitter
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl