Er komt veel op je af na het overlijden van een naaste, het is dus heel fijn als je goed geholpen wordt. Dit ben ik zeker, de medewerker zijn heel vriendelijk en pakken alles snel op. Een goede ervaring al met al.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat wij u goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Fijn dat deze optie bestaat. Geen wachttijden zoals bij reguliere notariskantoren. Goed stappenplan, met duidelijke terugkoppelingsmomenten. Gemak om het vanuit huis te kunnen doen. Een voordeliger omdat je zelf best wat werk kunt doen in het proces.
Hartelijk dank voor uw review! Er zijn bij ons inderdaad geen wachttijden. Wij streven ernaar om een opdracht binnen een werkdag in behandeling te nemen. Fijn om te lezen dat u onze terugkoppelingen ook duidelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk en snel geregeld, met handige en duidelijke informatie
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u alles duidelijk en snel geregeld vond. Indien u verbeterpunten heeft, dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Toen ik een notaris nodig had, raakte ik verstrikt in het ruime aanbod van Notarissen die er beschikbaar zijn. Ik werd getipt om een digitale notaris te zoeken, en die heb ik gevonden op de site van de Notariele Diensten. Alles was piekfijn geregeld binnen 4 weken.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u voor ons heeft gekozen om een verklaring van erfrecht op te stellen. Wij zijn blij om te lezen dat alles piekfijn is geregeld voor u. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het invullen van formulieren voor de aanvraag akte erfrecht en erfbelasting was heel makkelijk. De wijze van uploaden van vertrouwelijke documenten voelde heel veilig!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat u onze website als zeer toegankelijk heeft ervaren. Het kan voor erfgenamen spannend zijn om vertrouwelijke documenten te sturen. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid om dit te doen in onze beveiligde omgeving. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
duidelijke en snelle communicatie. op iedere mail werd snel gereageerd en de vervolgstap geduid.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u de communicatie snel en duidelijk vond. Wij doen ons best om zo snel mogelijk op vragen te reageren, zodat het proces voor iedereen duidelijk is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles tamelijk snel en vrij makkelijk online te regelen. In korte tijd benodigde documenten ontvangen. Prima service.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u het gemakkelijk vond om online de aanvraag te doen voor een verklaring van erfrecht. Wij doen ons uiterste best om de akte zo snel mogelijk op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig en ik kon pas over een maand bij de notaris terecht. Iemand gaf aan dat ik dit ook online kon doen. Het testament was simpel, één erfgenaam (ik) en binnen een paar dagen was alles geregeld. Ook toen bleek dat er iets extra gedaan moest worden, werd dit ook goed opgepakt. Ik heb telefonisch contact gehad om een aantal zaken te checken en dat verliep ook goed. Nu kan ik zo veel sneller zaken regelen met de bank en het huis. Heel fijn.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Bedankt voor het vertrouwen om ons de verklaring van erfrecht op te laten stellen. Bij ons hoeft u inderdaad niet te wachten. Wij proberen namelijk alle aanvragen binnen een werkdag te verwerken. Hierdoor ontvangt u doorgaans de gevraagde akte snel. Fijn dat dit in uw geval ook zo was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel handelen en fijne communicatie via de mail.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u de communicatie als fijn heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben heel tevreden. Ik ben goed en snel geholpen
Gegevens zoeken en uploaden kostte even tijd, maar het is allemaal goedgekomen.
Verklaring van erfrecht zonder problemen snel ontvangen, voor een redelijke prijs. Communicatie online was helder. Echt een aanrader!
Snelle reactie en opvolging voor het verkrijgen van een verklaring van erfrecht. Gedurende het verkrijgingstraject werden op verschillende momenten vragen gesteld en er werd direct actie ondernomen met de verkregen antwoorden. Fijn verlopen en zeker aan te raden.
Heel fijn om in deze emotionele tijd zelf geen extra energie te hebben moeten steken in de aanvraag voor de verklaring van erfrecht. Alles werd online en binnen enkele weken afgehandeld! En tegen een prima prijs. Aanrader!
Erfrechtverklaring aanvragen doe je niet elke dag, voor mij een nieuwe gebeurtenis met nul ervaring. Het was duidelijk en er was nog een mogelijkheid tot vragen, het was zelfs geen probleem na het indienen om nog met een correctie te komen. Alles was snel geregeld en de documenten waren snel binnen. Top ervaring.
Gaat snel en gedegen.
Hartelijk dank voor uw review!
Wij moesten een verklaring van erfrecht hebben. Bij andere notarissen offertes opgevraagd. Dat duurde al dagen. Vervolgens ook nog voor de hoofdprijs. Dat was hier in elk geval niet zo.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij proberen de verklaring van erfrecht tegen een zo eerlijk mogelijk tarrief op te stellen. Dit kan onder andere doordat wij volledig online werken. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Handig met familie in het buitenland via skype. Eerste keer verklaring van erfrecht duurde wat langer, nu binnen 2 weken. Super snel! Vragen worden snel beantwoord zowel via mail als via telefoon, ook de wat minder intelligente vragen!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Het is bij ons inderdaad mogelijk om te legaliseren via Skype. Hierdoor kunnen erfgenamen in het buitenland makkelijk ondertekenen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb de afwikkeling als zeer goed en kundig ervaren. Vragen die tussendoor gesteld werden, zijn keurig en snel beantwoord. Zeer tevreden over manier van werken.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als zeer goed en kundig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Stap voor stap wordt je via e-mails in het proces begeleidt, waarbij je voor extra kosten tijdig wordt geïnformeerd. Helaas waren in mijn geval deze extra kosten niet vermijdbaar, althans e werd geen alternatieve route aangeboden. Ook prima en snel was de feedback op ge-uploade documenten. Nadeel van de geautomatiseerde e-mails dat er passages in voor komen die niet of slechts deels relevant zijn. Dat roept dan vermijdbare vragen en onduidelijkheid op.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u ons omschrijft als een goede organisatie gericht op snelle dienstverlening. Bedankt voor uw feedback over de emails. Wij doen altijd ons best om alles zo duidelijk mogelijk te omschrijven, maar horen graag wat wij aan zouden kunnen passen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De verklaring van erfrecht was super snel geregeld. De factuur was conform afspraak. Alles is online geregeld, geen geloop naar een notariskantoor. Een keer telefonisch contact gehad en werd vriendelijk te woord gestaan,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij vinden transparantie heel belangrijk en daardoor staan onze prijzen vast. Zo weet de aanvrager wat de kosten zijn. De gehele aanvraag is inderdaad digitaal, maar het is altijd mogelijk om contact op nemen met een van onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling en alles online; erg praktisch en tijdbesparend; geen gereis en gedoe met afspraken plannen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het is inderdaad bij ons niet nodig om een afspraak in te plannen. Alles gaat digitaal en daardoor is reizen niet nodig. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle keurige en duidelijke afhandeling.En dit alles tegen een goede prijs. Chapeau.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat u onze dienstverlening als zeer goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Je wordt heel adequaat stap voor stap begeleid in het insturen van stukken, waarna snelle verwerking. We zijn heel tevreden over de geleverde diensten.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te lezen dat u vindt adequaat begeleid te zijn. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was makkelijk om een VVE aan te vragen. Simpel om de benodigde documenten te uploaden en behandelingstermijn was zeer kort. En dit alles voor een redelijke prijs
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u de aanvraag voor een verklaring van erfrecht gemakkelijk vond. Wij streven ernaar om de aanvraag binnen één werkdag in behandeling te nemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl